جستجو در سایت

1394/01/02 04:34

معرفی فیلم «ایران برگر»، عکس های فیلم، پشت صحنه، پوستر و آنونس

معرفی فیلم «ایران برگر»، عکس های فیلم، پشت صحنه، پوستر و آنونس
فیلم «ایران برگر» ساخته سینمایی مسعود جعفری جوزانی از 20 اسفند ماه به سرگروهی سینما آزادی اکران شده است.

سلام سینما- فیلم کمدی «ایران برگر» هفتمین ساخته سینمایی مسعود جعفری جوزانی از 20 اسفند ماه به سرگروهی سینما آزادی اکران شده است. این فیلم پر بازیگر، یک کمدی شلوغ با گویش لری است. مسعود جعفری جوزانی بعد از 16 سال با فیلم «ایران برگر» به سینما بازگشته است. فتح الله جعفری جوزانی، مسعود جعفری جوزانی، سحر جعفری جوزانی، حسین نجف زاده، ناهید طیموری، نیره کشور دوست و حسین طاهری سرمایه گذاری فیلم «ایران برگر» را برعهده داشتند. پخش فیلم «ایران برگر» بر عهده ی فیلمیران است.

فیلم «ایران برگر» در بخش مسابقه سی و سومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی را در این جشنواره دریافت کرد و نامزد دریافت سیمرغ بهترین بازیگر مرد، بهترین فیلمبرداری، بهترین طراحی صحنه، بهترین صدابرداری و بهترین صداگذاری شد.

 

نظر مسعود جعفری جوزانی، هادی کاظمی و محمد هادی کریمی درباره فیلم «ایران برگر»:

هادی کاظمی: ویژگی بارز این اثر، فیلمنامه و فضای بدوی و کاراکترهای دلنشین و ساده آن است که از مهمترین فاکتورهای برقراری ارتباط مخاطب با این اثر محسوب می‌شود.

محمد هادی کریمی: «ایران برگر» نمونه‌ای از کل ایران است. حرف این فیلم، فراتر از استان لرستان است و نمونه است و حرفهایی که از زبان آقا مدیر فیلم گفته می‌شود در واقع حرفهای روز جامعه است.

مسعود جعفری جوزانی: «ایران برگر» نمایشگر تضاد اندیشه است و امیدوارم هر ایرانی دو بار این فیلم را ببیند، یک بار بخندد و یک بار فکر کند.

 

خلاصه فیلم «ایران برگر»:

داستان فتح‌الله خان و امرالله خان است که بر سر انتخابات شوراها در یک روستا با یکدیگر رقابت می‌کنند.

 

عوامل فیلم «ایران برگر»:

کارگردان: مسعود جعفری جوزانی/ نویسنده: مسعود جعفری جوزانی، محمد هادی کریمی/ تهیه‌کننده: فتح الله جعفری جوزانی/ مدیر فیلمبرداری: توج منصوری/ صدابردار: حسن زاهدی/ صدابردار: حسن زاهدی / صداگذار:محمود موسوی نژاد / طراح چهره پردازی: مهین نویدی/ طراح صحنه و لباس: اصغر نژاد ایمانی/ مدیر تولید: مجتبی متولی/ تدوین: نیما جعفری جوزانی/ مشاور امور رسانه‌ای: منصور جهانی/ مدیریت سایت فیلم: حمید غفاریان/ فضای مجازی: امید عشیری/ عکاس: امیر عابدی

بازیگران: علي نصيريان، محسن تنابنده، احمد مهران فر، حميد گودرزي، هادي کاظمي، سحر جعفري جوزاني، نيوشا ضيغمي، شهره لرستاني، گوهر خيرانديش، محمدرضا هدايتي، فريبا متخصص، فتح‌الله جعفري جوزاني، اسماعيل خلج، حميدرضا حيات، سياوش چراغي‌پور، سميه نجومي، هاشم روحاني، مير طاهر مظلومي، اکبر رحمتي، حامد جوادی، صادق توکلي، رادمهر کشاني، سيروس ميمنت، منصور نوبخت، محمدباقر کريم‌پور، بهرام افشاري، رضا عشقي، سعيد دليري، محمد صادق‌پور، سودابه گودرزي

 

عکس های فیلم و پشت صحنه «ایران برگر»:

 

نمایی از فیلم ایران برگر

 

محسن تنابنده در ایران برگر

 

احمد مهران فر و هادی کاظمی در فیلم ایران برگر

 

فیلم ایران برگر با بازی سحر جعفری جوزانی و حمید گودرزی

 

نمایی از فیلم ایران برگر ساخته مسعود جعفری جوزانی

 

علی نصیریان و محسن تنابنده و مسعود جعفری جوزانی در پشت صحنه ایران برگر

 

پشت صحنه فیلم ایران برگر

 

برای دیدن عکس های بیشتر به صفحه تصاویر فیلم ایران برگر مراجعه کنید.

 

حواشی «ایران برگر»:

مسعود جعفری جوزانی درارتباط با ساخت فیلم «ایران برگر» با گویش لری گفت:

"طبیعی است یک فیلمسازی که اهل جوزان است و وقتی حرف می‌زند با افتخار با گویش خودش حرف می‌زند. یکی از پاکترین گویش‌های زبان دری که بیشتر کلمات در آن وجود دارد گویش لُری است و از همان ابتدا فیلم هم ما را با «شید»  شروع می‌کنیم به معنی «نور» که یکی از کلمات اصیل فارسی است؛ اصلاً به این دلیل ما شید را انتخاب کردیم. و من به عنوان فیلمساز، کسی هستم که خودم با افتخار این پسوند جوزانی را دنبال خودم می‌کشم؛ طبیعی بود که به زبان خودم این فیلم را بسازم، چون درک عمیقتری از مسئله دارم."

علی نصیریان بعد از 5 سال دوری از سینما با فیلم «ایران برگر» به سینما بازگشته است.

مسعود جعفری جوزانی درباره نام فیلم «ایران برگر» گفت:

"دوران دانشجویی‌ام را در سانفرانسیسکو گذراندم؛ آن‌موقع پول کم بود و همبرگر ارزان، اما بچه‌ها به هزارویک دلیل نمی‌توانستند همبرگر بخورند. چندتا از بچه‌هایی که هم کار لازم داشتند و هم پول تا زندگی‌شان بچرخد، به این موضوع توجه ویژه‌ای کردند؛ رفتند مغازه‌ای اجاره کردند و گوشت گاو و بره را با همدیگر قاطی کردند و پیاز به آن زدند و اسم آن را «پرژین‌برگر» گذاشتند؛ یعنی «برگر پارسی». نکته جالب اینجاست که بعد از مدتی حتی آمریکایی‌ها هم برای خرید آن صف می‌بستند؛ خلاصه با این ابتکار کارشان گرفت و وضعشان هم خیلی خوب شد. این بود که فکر کردم اسم فیلم به جای «برگر پارسی» به «ایران‌برگر» تبدیل شود. مضمون و مفهوم فیلم هم در همین نام نهفته است."

محمد هادی کریمی درباره شکل گیری فیلمنامه «ایران برگر» گفت:

"مسعود جعفری جوزانی در سال ۸۰ که مشغول بازنویسی سریال «در چشم باد» بود که ایده «ایران برگر» را با من مطرح کرد. این ایده منجر به نوشتن فیلمنامه شد و در بازنویسی ها قرار بر این بود که سال ۸۴ و در صدمین سال مشروطه روی پرده بیاید که به دلیل ساخت سریال «در چشم باد» با این که برای این فیلم پروانه ساخت داشتیم فرصت ساخت آن را نیافتیم."

شهرام نظری، شوالیه آواز ایران درباره‌ی خواندن تیتراژ پایانی فیلم «ایران برگر» گفت:

"آقای جوزانی به عنوان مردی که با گذراندن تجربیات مختلف در همه جای دنیا، همچنان آن روح اصیل ایرانی خودشان را حفظ کرده‌اند، روحیه‌ی قلندرواری دارند که من خیلی دوست دارم و باب ذائقه‌ی من است. دلیل دیگر، علاقه‌ی خاص من به آقای ارشک رفیعی این است که در کنار موسیقی، رمان‌نویس و اهل ادبیات هستند و در عرض این پنج، شش سالی که ایشان را می‌شناسم، تجربیاتم را در اختیارشان قرار داده‌ام."

مسعود جعفری جوزانی درباره‌ی شهرام ناظری، خواننده ی تیتراژ پایانی فیلم «ایران برگر» گفت:

"شهرام ناظری یک اتفاق است و یک پدیده‌ی هنری در کشور ما محسوب می‌شود. آدمی است با اصالت‌های ویژه‌ی موسیقی ایرانی و کسی است که با خلاقیت و استعدادی که دارد، جزو افراد نادری است که با نوآوری و خلاقیت خود، موسیقی ایران را بسط و گسترش داده‌ است."

از مسعود جعفری جوزانی خواستند تا برای تمدید پروانه ساخت «ایران برگر»، نام فیلم را تغییر دهد. او در این باره گفت:

"من این کار را انجام نمی ‌دهم، تصور من این بود که در گروه جدید که دو نفر از اهالی صنف کارگردانان، یک نویسنده و یک فرد مطبوعاتی حضور دارد، شرایط بهتر خواهد شد، اما نمی‌دانم چرا آن‌ها مجوز ساخت فیلمی را که از وزارت ارشاد پروانه گرفته بود، تمدید نمی‌کنند."

سحر جعفری جوزانی، دختر مسعود جعفری جوزانی در نقش ماهگل فیلم «ایران برگر» بازی می کند.

بیش از 30 بازیگر در فیلم «ایران برگر» بازی می کنند.

مسعود جعفری جوزانی درباره زمان فیلم «ایران برگر» گفت:

"فکر نمی کنم فیلم طولانی باشد. متاسفانه ما در سینما عادت کرده ایم که فیلم های ۹۰ دقیقه ای ببینیم و به نظر من کسی که به سینما می آید باید از همه داستان و فیلم بهره ببرد، نه اینکه نسخه کوتاه شده آن را ببیند. فیلم باید ۱۲۰ دقیقه باشد."

 

پوسترهای فیلم «ایران برگر»: (طراح پوستر: بهزاد خورشیدی و امیرشیبان خاقانی)

 

پوستر فیلم ایران برگر ساخته مسعود جعفری جوزانی

 

پوستر فیلم ایران برگر

 

فیلم ایران برگر در زمان جشنواره - سایت سلام سینما:

این فیلم در زمان جشنواره با 275 رای از سوی کاربران، امتیاز 6.13 از ۱۰ را در بین فیلم‌های سی و سومین جشنواره فیلم فجر در سایت سلام سینما بدست آورد.

 

لینک صفحه جشنواره فیلم ایران برگر در زمان جشنواره سی و سوم

 

آنونس فیلم «ایران برگر»:

 

 

سایت رسمی فیلم «ایران برگر»: www.iranberger.ir

فیلم ایران برگر در اینستاگرام صفحه ای به نام iranbergermovie دارد.