پوستر فیلم پسر - مادر

فیلم‌ سینمایی |درام

پسر - مادر (۱۳۹۷)

son - mother

- /۱۰
امتیاز سلام سینما

از 0 رای

منتقدان:

۱

امتیاز دهید:

روایتگر زندگی مادر تنهایی است که با دو فرزند خود زندگی می‌کند. مشکلات عدیده مالی و متزلزل بودن موقعیت کاری، او را ناگزیر می‌کند به ازدواج پیشنهاد شده فکر کند و میان تامین امنیت و جدایی از فرزند پسر دوازده ساله‌اش تصمیم بگیرد.

کارگردان: مهناز محمدی

نویسنده: محمد رسول اف

معرفی فیلم پسر - مادر

فیلم «پسر – مادر» (son - mother) به نویسندگی محمد رسول اف و تهیه‌کنندگی فرزاد پاک و کاوه فرنام نخستین اثر داستانی بلند مهناز محمدی است.

این فیلم در جشنواره‌های مختلف بین المللی مانند جشنواره فیلم زوریخ،‌ تورنتو و رم اکران شده است.

 

مهناز محمدی، کارگردان فیلم  پسر – مادر (son - mother)

مهناز محمدی نویسنده، کارگردان و فعال حقوق زنان در ایران است که آثار دیگر او همچون مستند «زنان بدون سایه» (۲۰۰۳) و «کوچنامه» (۲۰۱۱) جوایز بی‌شماری را در جشنواره‌های بین‌المللی از آن خود کرده‌ است.

 

عوامل فیلم سینمایی پسر – مادر (son - mother)

دیگر عوامل این فیلم عبارتند از:

نویسنده: محمد رسول اف، مدیر فیلمبرداری: اشکان اشکانی، تدوین محمدرضا مویینی، طراح صحنه و لباس: سیامک کاری‌نژاد، طراح گریم: مھرداد میرکیانی، طراحی و ترکیب صدا: انسیه ملکی، صدابردار: حسن شبانکاره، آھنگساز: امیر ملوک‌پور، مدیر تولید: وحید مشاری، برنامه‌ریز: علی افشین‌راد، دستیار اول کارگردان: رضا غفارنژاد، مدیر تدارکات: امین سیدی، دستیار اول فیلمبردار: مجتبی شادرو، عکاس: اردلان آذرمی، مدیر مالی: مهیار بشارت و مهدی شمس، مشاور رسانه‌ای: مریم قربانی‌نیا، تهیه‌کننده: فرزاد پاک و کاوه فرنام، پخش جهانی: بتاسینما آلمان.

 

داستان فیلم پسر – مادر (son - mother)

پسر مادر روایتگر داستان غم انگیزی از مشکلات یک مادر است که مجبور است به تنهایی در مقابل مشکلات زندگی بایستد و زندگی دو فرزند خود را تامین کند اما سختی بار زندگی روی دوش مادر با کاری که هیچ اطمینانی به ادامه آن نیست او را وادار میکند که به ازدواج مجدد و جدایی از پسر ۱۲ ساله اش فکر کند... .

 

فیلم پسر – مادر (son - mother) برنده جایزه ویژه هیات داوران از جشنواره فیلم رم

در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم رم Rome Film Fest  (RFF) که در شهر رم کشور ایتالیا برگزار شد، فیلم سینمایی «پسر - مادر» به کارگردانی مهناز محمدی و تهیه‌کنندگی فرزاد پاک و کاوه فرنام موفق شد جایزه ویژه هیات داوران را در بخش Alice Nella Citta  از آن خود کند. این فیلم همچنین نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم و ‌بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم رم Rome Film Fest بود.

بستن
فیلم-سریال-رایگانفیلم-سریال-رایگان

عکس‌های فیلم پسر - مادر


پوستر فیلم «پسر - مادر» با بازی ماهان نصیری ندا
رها خدایاری و ماهان نصیری ندا در فیلم «پسر - مادر»
ماهان نصیری ندا در فیلم «پسر - مادر»
رها خدایاری در فیلم «پسر - مادر»
مهناز محمدی برنده دو جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم رم برای فیلم «پسر - مادر»
مهناز محمدی برنده دو جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردانی برای فیلم «پسر - مادر» از جشنواره فیلم رم
مهناز محمدی برنده دو جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردانی برای «پسر - مادر» از جشنواره رم

نقدهای فیلم پسر - مادر

اثری خلاقانه از مهناز محمدی در اولین فیلمش


ترجمه اختصاصی سلام سینما فیلم «پسر-مادر» که داستانش را ابتدا از زاویه‌ی دید مادر و سپس از زاویه‌ی دید پسر روایت می‌کند، یکی از غم‌انگیزترین داستان‌های سال‌های اخیر سینمای ایران است. بنظر می‌رسد که نمی‌توان پایانی را بر این شرایط جهنمی که حاصل قوانین عقب‌مانده، باور‌های ذاتی مردم ایران و تعصب غلط آنها در برابر زنان مستقل است را متصور بود. در این فیلم می‌بینیم که به دلیل تحریم‌های و فشارهای اقتصادی کارخانه مجبور به تعدیل کارکنان خود هستند. اگر این اتفاق برای زنی بیوه رخ دهد که یک پسر دوست‌داشتنی و یک دختر مریض دارد، مجبور می‌شود از میان آنها یکی را انتخاب کند. اینجاست که داستان «پسر-مادر» به اوج خودش می‌رسد و فشار وحشتناک اجتماعی را برای مخاطبان به شکلی واقع‌گرایانه، تبدیل به مسئله‌ای قابل لمس می‌کند.  فیلمنامه‌ی «پسر-مادر» توسط نویسنده و کارگردان ایرانی «محمد رسول‌اف» که او را برای ساختن فیلم‌هایی مثل «دست‌نوشته‌ها نمی‌سوزند» و «لرد» می‌شناسیم، نوشته شده است. فیلمنامه‌ی او فرصت مهمی را به یک مستندساز و فعال حقوق زنان به نام «مهناز محمدی» بخشیده است تا اولین فیلم بلند سینمایی خود را بسازد. جذابیت «پسر-مادر» از نیمه‌ی دوم فیلم شروع می‌شود یعنی جایی که داستان از زاویه‌ی دید پسر روایت می‌شود. «مهناز محمدی» به خوبی از پس کارگردانی چنین فیلمنامه‌ی دشواری برآمده است. زنی همیشه نگران به نام «لیلا عبدالهی»(رها خدایاری) کاراکتر اصلی داستان که به عنوان کارگر در کارخانه‌ای مشغول به کار است. این کارخانه که در آستانه‌ی ورشکستگی است، به دنبال تعدیل نیرو است اما چون «لیلا» یک زن سرپرست خانوار با دو بچه است، همواره او را از لیستی اخراجی‌ها کنار می‌گذارند. تأخیر او بدلیل نفرتش از سوار شدن اتوبوسی ...
ترجمه اختصاصی سلام سینما فیلم «پسر-مادر» که داستانش را ابتدا از زاویه‌ی دید مادر و سپس از زاویه‌ی دید پسر روایت می‌کند، یکی از غم‌انگیزترین داستان‌های سال‌های اخیر سینمای ایران است. بنظر می‌رسد که نمی‌توان پایانی را بر این شرایط جهنمی که حاصل قوانین عقب‌مانده، باور‌های ذاتی مردم ایران و تعصب غلط آنها در برابر زنان مستقل است را متصور بود. در این فیلم می‌بینیم که به دلیل تحریم‌های و فشارهای اقتصادی کارخانه ...

خبرهای مرتبط با فیلم پسر - مادر

نظرهای منتشر شده فیلم پسر - مادر