پوستر فیلم باز هم سیب داری؟

فیلم‌ سینمایی

باز هم سیب داری؟ (۱۳۸۵)

۶.۲ /۱۰
امتیاز سلام سینما

از ۶۲ رای

منتقدان:

۲

امتیاز دهید:

در یک فضای بی‌زمان و بی‌مکان مردی ایلیاتی با زنی جوان که از دهکده‌ای جنگ زده فرار کرده است همسفر می‌شوند. در این سفر آنها به هر آبادی که می‌رسند، درمی‌یابند که تمام مردم آن آبادی‌ها تحت تسلط و زیر کنترل گروهی به نام داس داران قرار دارند.

کارگردان: بایرام فضلی

نویسنده: بایرام فضلی

فیلم-سریال-رایگانفیلم-سریال-رایگان

عکس‌های فیلم باز هم سیب داری؟


نمایی از فیلم «باز هم سیب داری؟»
نمایی از فیلم سینمایی «باز هم سیب داری؟»
لیلا موسوی در نمایی از فیلم «باز هم سیب داری؟»
ذبیح افشار در نمایی از فیلم «باز هم سیب داری؟»
نمایی از فیلم «باز هم سیب داری؟» با بازی لیلا موسوی
ذبیح افشار و لیلا موسوی در نمایی از فیلم «باز هم سیب داری؟»
فیلم «باز هم سیب داری؟»

نقدهای فیلم باز هم سیب داری؟

آیا هنوز کسی مانده که سیبی بچیند؟


عنوان فیلم «باز هم سیب داری؟» بیش از هر چیزی ما را به یاد داستان قدیمی و فولکلور حسن کچل می‌اندازد که مادرش پسرک تنبل و شکمویش را به بهانه خوردن سیب از خانه بیرون کشاند و او را مجبور کرد تا سفری پرماجرا را آغاز کند تا مرد شود. اما از همان صحنه ابتدایی که به جای پسرکی، مرد کچلی با اندامی درشت و هیکلی تنومند را می‌بینم که از دست تنبیه مادرش می‌گریزد و سر به بیابان می‌گذارد، تصویر ذهنی‌مان از داستانی که بارها شنیده‌ایم، به هم می‌ریزد و هرچه فیلم جلوتر می‌رود، فضای انتزاعی و حال و هوای سورئالیستی پیدا می‌کند که از همه المان‌ها و نشانه‌های معمول و همیشگی چنین افسانه کهنی آشنازدایی می‌کند و چنان به ترکیبی از عناصر ناهمگون سنتی و مدرنیسم دست می‌زند و امور و مسائل دنیای جدید و امروزی را در جهان بدوی و کهن داستان درهم می‌آمیزد که با قرائت جدید و خوانشی متفاوت از یک قصه قدیمی کودکانه مواجه می‌شویم. درواقع فیلم به سادگی و سرراستی قصه‌های بچگی‌مان آغاز می‌شود، اما به‌تدریج به اثری نمادین و پررمزوراز و چندلایه تغییر مسیر می‌دهد و یک مفهوم مهم و بنیادین و جهانی را در قالب داستانی کودکانه بیان می‌کند. اینجا هم مثل کهن‌الگوی داستان حسن کچل با شخصیتی تنبل و بیکاره و شکمو روبرو هستیم که به اجبار مادرش از خانه و زادگاهش به دور می‌افتد و سفری ادیسه‌وار را آغاز می‌کند و به وادی‌های مختلف سر می‌کشد و منزل‌به‌منزل می‌رود و ماجرا پشت ماجرا برایش اتفاق می‌افتد، اما حسن کچل این فیلم بر خلاف نمونه اصیل و دیرینش در طول داستان هیچ تحولی نمی‌یابد ...
عنوان فیلم «باز هم سیب داری؟» بیش از هر چیزی ما را به یاد داستان قدیمی و فولکلور حسن کچل می‌اندازد که مادرش پسرک تنبل و شکمویش را به بهانه خوردن سیب از خانه بیرون کشاند و او را مجبور کرد تا سفری پرماجرا را آغاز کند تا مرد شود. اما از همان صحنه ابتدایی که به جای پسرکی، مرد کچلی با اندامی درشت و هیکلی تنومند را می‌بینم که از دست تنبیه مادرش می‌گریزد و سر به بیابان می‌گذارد، ...

نظرهای منتشر شده فیلم باز هم سیب داری؟

۹ سال پیش

۵ دی ۱۳۹۴

فضاش یه جور بدی بود. یه حس منفی منتقل می کرد
۲
۲
پاسخ
گزارش تخلف

۹ سال پیش

۱۳ آذر ۱۳۹۴

فضلی می گوید: من فارغ التحصیل سینما و طبعا عاشق این هنرم. قبلا 2 فیلم کوتاه ساخته ام ، یکی «چاه» که حدود 10 جایزه بین المللی و پنج شش جایزه داخلی را برد. دیگری «سنگر روبه رو» که 15 دقیقه ای است. در این فیلم کوشیدم صحنه های جنگی را تجربه کنم. اولین فیلم بلندم باز هم سیب داری؛ هم در تابستان سال 2006 یعنی همین امسال خودمان! در بخش اصلی و خارج از مسابقه سومین جشنواره ونیز به نمایش درآمد.
۴
۱
پاسخ
گزارش تخلف

۹ سال پیش

۱۳ آذر ۱۳۹۴

بایرام فضلی متولد شهرستان میاندوآب واقع در آذربایجان غربی است. او فارغ‌التحصیل رشته سینما در قطع کارشناسی سینما از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است. وی همچنین عضو رسمی انجمن فیلمبرداران سینمای ایران و مجمع فیلمسازان ایران است و بیشتر به عنوان مدیر فیلمبرداری در سینمای ایران فعالیت می‌کند. تاکنون در بیش از ۱۲۰ فیلم کوتاه و بلند و مستند و داستانی به عنوان فیلمبردار و تصویر بردار همکاری داشته است.
۲
۳
پاسخ
گزارش تخلف

۹ سال پیش

۱۰ آبان ۱۳۹۴

فیلم درخشانی بود.
۸
۳
پاسخ
گزارش تخلف

۹ سال پیش

۸ آبان ۱۳۹۴

فکر کنم خانم شیرین که میگن فیلم هندی این فیلم را با فیلم "این سیب هم برای تو" ی سیروس الوند اشتباه گرفته اند.
۷
۱
پاسخ
گزارش تخلف

۹ سال پیش

۴ آبان ۱۳۹۴

فیلم خوبیه
۵
0
پاسخ
گزارش تخلف

۹ سال پیش

۱ آبان ۱۳۹۴

من اصلاً از این فیلم خوشم نیومد خیلی فیلم هندی بود به نظرم.
0
۱۰
پاسخ
گزارش تخلف

۹ سال پیش

۲۶ مهر ۱۳۹۴

توی جشنواره ی چندسال پیش دیدمش. برای اون زمان خوب و خیلی جذاب بود. اما الان رو نمی دونم. بایرام فضلی فیلمبردار کاربلدی بود که متاسفانه سینمای ایران اصلا قدرش رو ندونست.
۷
۲
پاسخ
گزارش تخلف