پوستر فیلم هناس

فیلم‌ سینمایی |بیوگرافی

هناس (۱۴۰۰)

Henas

۵.۲ /۱۰
امتیاز سلام سینما

از ۶۶ رای

منتقدان:

۵.۳

امتیاز دهید:

فیلم «هناس»، روایتی متفاوت از زندگی شهید هسته ای، داریوش رضایی نژاد، است. شهره همسر او به خاطر تهدیدهایی که متوجه خانواده اش است، عاشقانه خود را به آب و آتش می زند تا زندگی اش را از تشویش و آشفتگی نجات دهد.

معرفی فیلم هناس

«هناس» تازه‌ترین ساخته حسین دارابی در مقام کارگردان و به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه است که نگارش فیلم‌نامه آن را احسان ثقفی و مهدیه عین‌الهی بر عهده داشته‌اند. این فیلم روایتگر تشویش‌های زنی در آستانه فروپاشی و ازدست‌دادن زندگی‌اش است.

«هناس» دومین همکاری مشترک حسین دارابی و محمدرضا شفاه و دومین همکاری سازمان سینمایی سوره حوزه هنری با تیم سازندگان فیلم «مصلحت» است که کاندیدای دریافت ۷ سیمرغ در رشته‌های مختلف و برنده دیپلم افتخار بهترین کارگردانی اول از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر شده است.

برای تماشا و دانلود قانونی فیلم «هناس» و مطالعه حواشی و اخبار مربوط به آن با سایت سلام سینما همراه باشید.

 

کارگردان فیلم هناس:

حسین دارابی کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران است. او تهیه‌کنندگی و کارگردانی چندین فیلم کوتاه را برعهده داشته که از میان آن‌ها می‌توان به «مادر»، «همسایه»، «نفرین‌شدگان»، «سحری»، «دایو»، «مزاحم»، «قابلمه»، «چشم به راه»، «قفل فرمون»، «شام هیئت» و «جیب کت» اشاره کرد. وی در سال ۱۳۹۹ با ساخت نخستین فیلم بلند خود بنام «مصلحت» به سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر راه یافت.

«مصلحت» با نام‌های سابق «پدری» و «مصلحت نظام» به کارگردانی و نویسندگی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه ساخته شد. این فیلم درباره یکی از مقامات قضایی اول انقلاب است که در پرونده‌ای ناگزیر از صدور حکم برای یکی از فرزندانش می‌شود.

حسین دارابی در سال ۱۴۰۰ و در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «هناس» به‌عنوان دومین فیلم بلند کارنامه سینمایی خویش در بخش سودای سیمرغ حضور دارد.

 

سایر عوامل:

مجری طرح: کامران حجازی، مدیر تولید: پیمان حجازی، مدیر فیلم‌برداری: مجید گرجیان، طراح صحنه: بهزاد جعفری، تدوین: سیاوش کردجان، مدیر صدابرداری: محمد شاهوردی، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، انتخاب بازیگر: کیومرث مرادی، طراح گریم: سیامک احمدی، برنامه‌ریز: محمدرضا کشمیری، دستیار اول کارگردان: صالح غربی جوان، طراح لباس: سوسن نوروزی، منشی صحنه: غزل رشیدی، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، دستیار تولید: مهرداد مهرپویان، مدیر تدارکات: محسن مقاره عابد، هماهنگی تولید: محمدجواد شفاه، عکاس: حمید ضرابی، مشاور رسانه‌ای: هادی فیروزمندی، روابط‌عمومی: زهرا دمزآبادی، محصول سازمان سینمایی سوره.

 

زمان اکران فیلم هناس و تاریخ پخش:

فیام «هناس» از روز چهارشنبه ۱۸ خردادماه ۱۴۰۱ اکران خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز کرد.

تا بدین لحظه هیچ‌گونه اخباری مبنی بر تاریخ و زمان انتشار «هناس» در شبکه نمایش خانگی رسانه‌ای نشده است. به‌محض انتشار این فیلم در شبکه نمایش خانگی، سلام سینما آن را برای دانلود قانونی با کیفیت‌های مختلف و اینترنت نیم‌بها در دسترس مخاطبان عزیز قرار می‌دهد.

 

هناس یعنی چه؟

هناس به معنی نفس، اسمی دخترانه است که ریشه‌ی کردی دارد. در فیلم، بهروز شعیبی که ایفاگر نقش شهید داریوش رضایی نژاد است، همسر خود، شهره پیرانی را هناس صدا می‌زند.

 

حاشیه‌های فیلم هناس:

- در ابتدا نام این فیلم سینمایی «صورت فلکی» بود که بعدتر به نقل از روابط‌عمومی پروژه، هم‌زمان با اتمام مراحل فنی، این فیلم سینمایی به «هناس» تغییر نام داد.

 

- هم‌زمان با انتشار اسامی فیلم‌های راه‌یافته به بخش سودای سیمرغ چهلمین جشنواره فیلم فجر گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر نسبت خانوادگی برخی از کارگردانان این آثار با چهره‌های مشهور و سیاسی در رسانه‌های مختلف از جمله بی‌بی‌سی فارسی منتشر شد، دراین‌بین نام حسین دارابی به‌عنوان فرزند علی دارابی، معاون سابق سیما در تلویزیون و از معاونان وزارت گردشگری نیز به چشم می‌خورد.

حسین دارابی نیز در این باره نوشت: «هفته گذشته بی‌بی‌سی فارسی در خبری، به‌دروغ مرا فرزند آقای علی دارابی معرفی کرد، فرزند معاون اسبق سیما در تلویزیون و یکی از معاونان وزارت گردشگری در حال حاضر. من تابه‌حال ایشان را از نزدیک ندیده‌ام و طبیعتاً با ایشان هیچ‌گونه نسبت نسبی یا سببی ندارم.

گاهی فکر می‌کردم شاید سوءظن من به بی‌بی‌سی از سر ذهنیت منفی‌ام بابت خیانت‌های تاریخی کشور بریتانیا در حق کشورمان باشد. اینجا دوباره و با شفافیت هر چه بیشتر، برایم واضح شد که بی‌بی‌سی بنگاهی است که بر خلاف ادعایش، کمترین اعتنایی به صداقت و درستکاری ندارد و جایی از دستش بربیاید از دروغگویی ابایی نخواهد داشت.

این چندمین باری است که بنده را «آقازاده» و صاحب رانت می‌خوانند. دفعات قبل البته موضوع از طرف اشخاصی با دامنه محدود مخاطب یا در کامنتی زیر یک خبر مطرح می‌شد. اما این بار موضوع در رسانه‌ها منتشر شده و لازم است واضح بگویم که بله آقایان.

البته که «آقا» زاده هستم و نه‌تنها «آقا» زاده‌ام که «شریف» زاده هم هستم و «نجیب» زاده هم.

و مفتخرم به فرزندیِ پدری که سال‌های جوانی‌اش عطای مدیریت بخشی از یک شرکت بزرگ تولید لوازم‌خانگی را به لقایش بخشید و با وجود همسر و سه فرزند، به تمام سنوات و تجربه و داشته‌هایش پشت کرد، تغییر شغل داد، خودش را در پیچیده‌ترین سختی زندگی‌اش انداخت و در بازار آزاد مشغول تجربه کاری دیگر شد تا شریک تخلفاتی که می‌دید، نشود و نانی که سر سفره ما می‌آورد، کماکان پاک و حلال باقی بماند.

من مفتخرم که فرزند آقا مهدی دارابی هستم و ان‌شاءالله سایه این آقای نجیب و شریف و زحمت‌کش همیشه بر سرم باقی بماند.»

بعد از توضیحات حسین دارابی بی‌بی‌سی فارسی نام او را از آن مطلب حذف کرد و در این باره در توضیحات گزارش نوشت: «در نسخه قبلی این گزارش حسین دارابی، به‌عنوان «فرزند علی دارابی عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و معاون سابق سازمان صداوسیما است که در دولت جدید به‌عنوان قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی و گردشگری منصوب شد» معرفی شده بود. آقای دارابی در یادداشتی که در رسانه‌های ایران بازنشر شده، این ارتباط خانوادگی را تکذیب کرده است.

پس از انتشار این یادداشت، این گزارش را اصلاح‌کرده و پوزش می‌خواهیم.»

 

دانلود قانونی فیلم سینمایی هناس:

بعد از اکران سینمایی فیلم «هناس»، این فیلم در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود، بلافاصله پس از پخش فیلم سینمایی «هناس» شما می‌توانید از طریق سلام سینما به‌راحتی و به‌صورت قانونی و باکیفیت بسیار بالا و البته با مصرف اینترنت نیم‌بها این فیلم سینمایی را دانلود نمایید و از تماشای آن لذت ببرید.

بستن
فیلم-سریال-رایگانفیلم-سریال-رایگان

عکس‌های فیلم هناس


مریلا زارعی در فیلم «صورت فلکی»
پوستر فیلم «هناس»
بهروز شعیبی در فتوکال فیلم «هناس» در چهلمین جشنواره فیلم فجر
بهروز شعیبی در نشست خبری فیلم «هناس» در چهلمین جشنواره فیلم فجر
مریلا زارعی، کوثر حیدری و بهروز شعیبی در فتوکال فیلم «هناس» در چهلمین جشنواره فیلم فجر
کوثر حیدری و بهروز شعیبی در نشست خبری فیلم «هناس» در چهلمین جشنواره فیلم فجر
احسان ثقفی در نشست خبری فیلم «هناس» در چهلمین جشنواره فیلم فجر
فتوکال فیلم «هناس» در چهلمین جشنواره فیلم فجر

نقدهای فیلم هناس

روایتی ملتهب یا بازسازی یک دفترچه خاطرات؟


  لاله محمودی – عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران: «هناس» فیلمی است درباره زندگی شهید داریوش رضایی نژاد یکی از شهدای هسته‌ای کشور. همین تک جمله کافی است تا بیننده را ترغیب کند به دیدن فیلم برود و با گوشه‌هایی از زندگی خصوصی این شهید آشنا شود. بیننده دوست دارد تا از زاویه‌ای دیگر شاهد از خودگذشتگی این شهید و خانواده‌اش باشد. فیلم بیوگرافی که می‌توان آن را زیرشاخه ژانر درام یا ژانر حماسی دانست، با حفظ تاریخ و مکان و اسامی واقعی و با افزودن پیچ و خم‌های دراماتیک بیننده را به تماشای واقعیت با چاشنی خیال می‌برد و در این میان ممکن است بدون اینکه به روند حوادث و ماجراهایی که بر شخص اصلی داستان رفته‌است لطمه‌ای وارد کند، حوادثی غیرواقعی یا روابطی خیالی را به داستان اضافه کند. فیلم با نمایش خانواده کوچک داریوش آغاز می‌شود گرچه مشخص نیست چرا در سکانس‌های اولیه صورت بازیگران نمایش داده نمی‌شود و اصلا این تمهید چه کاربردی در داستان دارد. سفر به خارج این خانواده به دلیل تحریم شخص داریوش در جهت فعالیت‌های هسته‌ای کنسل می‌شود. در ادامه تلاش‌های همسر داریوش برای انصراف او از شغل پرخطرش آغاز می‌شود و یک شب با یک چای خوردن دونفره شهره متحول شده و در پایان داریوش ترور می‌شود. در این میان اما این تحول شهره اصلا برای بیننده قابل درک نیست و به همین دلیل بیننده درگیر پایان دراماتیک داستان نمی‌شود. در این میان شخصیت‌های زیادی وجود دارند که بودن یا نبودنشان تاثیری در روند داستان ندارد و به دلیل عدم پرداخت درست بار اضافی‌ای بر دوش فیلم هستند. دوستان خانوادگی این زوج یاسی و سهیل که در انتظار فرزند خود پس از ده سال و با عمل آی وی اف هستند. سهیل همکار داریوش است که بنابر نگرانی‌های همسرش ...
  لاله محمودی – عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران: «هناس» فیلمی است درباره زندگی شهید داریوش رضایی نژاد یکی از شهدای هسته‌ای کشور. همین تک جمله کافی است تا بیننده را ترغیب کند به دیدن فیلم برود و با گوشه‌هایی از زندگی خصوصی این شهید آشنا شود. بیننده دوست دارد تا از زاویه‌ای دیگر شاهد از خودگذشتگی این شهید و خانواده‌اش باشد. فیلم بیوگرافی که می‌توان آن را زیرشاخه ژانر درام یا ژانر ...

هناس، سطحی و سفارشی


   فیلم هناس روایت گر زندگی شهید داریوش رضایی نژاد است که از دانشمندان هسته ای بوده این فیلم از زاویه ای همسر این شهید روایت می شود، مشکل اصلی فیلم که نمی تواند وارد یک اثر بیوگرافی شود پرداخت سینمایی آن است و اینکه نمی تواند یک اثر سینمایی باشد یعنی حد و اندازه فیلم ربطی به پرده سینما ندارد چرا که هناس با اینکه موضوع ملتهبی دارد و می توانست تبدیل به یک اثر استراتژیک شود اما فیلمساز مدیوم ساختاری اش را فراموش کرده به همین جهت هناس بیشتر شباهت به یک گزارش تلویزیونی دارد تا یک اثر جسور سینمایی ، با اینکه ایده بسیار جسورانه است اما فیلمساز با انگیزه های سفارش سازی آن را جلوی دوربین برده و نگاه محافظه کارانه اش باعث شده این دانشمند هسته ای نتواند تبدیل به قهرمان  شود با اینکه ...
   فیلم هناس روایت گر زندگی شهید داریوش رضایی نژاد است که از دانشمندان هسته ای بوده این فیلم از زاویه ای همسر این شهید روایت می شود، مشکل اصلی فیلم که نمی تواند وارد یک اثر بیوگرافی شود پرداخت سینمایی آن است و اینکه نمی تواند یک اثر سینمایی باشد یعنی حد و اندازه فیلم ربطی به پرده سینما ندارد چرا که هناس با اینکه موضوع ملتهبی دارد و می توانست تبدیل به یک اثر استراتژیک شود اما فیلمساز مدیوم ...

سفارشی معکوس


حسین دارابی با هناس [با نام قبلی "صورت فلکی"] درحالی وارد رقابتهای چهلمین جشنواره فیلم فجر شده که "مصلحت" [با نام های قبلی پدری و مصلحت نظام] اثر قبلی ش در فجر سی و هشتم علیرغم پرداختن به موضوعی جذاب و نزدیک به خطوط قرمز، فیلم قابل توجهی از کار درنیامد. محمد رضا شفاه هم که تهیه کنندگی فیلم را برعده دارد پیش از این ، تهیه ی فیلم های "بیست و یک روز" بعد و "دیدن این فیلم جرم است" را در حافظه ی سینما داشته است.  هناس [به معنی نفس در کردی]  برگی از زندگی همسر شهید دانشمند هسته ای دکتر داریوش رضایی با بازی مریلا زارعی ست. فیلمی که علیرغم تلاشش برای تحریک احساساتی مثل غرور، غیرت ملی، وطن پرستی و امثالهم با پرداخت بیش از حد به نگرانی ها و اضطرابهای همسر شهید خصوصا در روزهای ...
حسین دارابی با هناس [با نام قبلی "صورت فلکی"] درحالی وارد رقابتهای چهلمین جشنواره فیلم فجر شده که "مصلحت" [با نام های قبلی پدری و مصلحت نظام] اثر قبلی ش در فجر سی و هشتم علیرغم پرداختن به موضوعی جذاب و نزدیک به خطوط قرمز، فیلم قابل توجهی از کار درنیامد. محمد رضا شفاه هم که تهیه کنندگی فیلم را برعده دارد پیش از این ، تهیه ی فیلم های "بیست و یک روز" بعد و "دیدن این فیلم جرم است" را در حافظه ی سینما داشته ...

خبرهای مرتبط با فیلم هناس

نظرهای منتشر شده فیلم هناس

۳ سال پیش

۲۱ بهمن ۱۴۰۰

باشه آفرین به شما که فیلمی بر اساس واقعیت زندگی زناشویی یکی از شهیدان کشور ساختین , ولی خب که چی ؟؟؟ حرف تون چی بود ؟ پیام تون چی بود ؟ اینا رو پرسیدم به این خاطر که از لحاظ سینمایی هم اصلا فیلم جذابی نبود و چنین سوژه ای برای ساخت فیلم قطعا نیاز به یک کارگردانی جسورانه و هیجانی داره نه محافظه کارانه و سطحی ... به جای سرمایه گذاری واسه ساخت این فیلم ها که حتی ماندگار هم نیست ... اگر امنیت مالی و جانی و ... دانشمندان و نخبه های کشورمون که سرمایه های ملی مون هستن رو تامین کنن , اینا از این مملکت نمی ذارن برن یا حداقل کشته نمیشن تو این مملکت ...والا. امتیاز من : ۲ از ۵
۲
0
پاسخ
گزارش تخلف

۳ سال پیش

۱۹ بهمن ۱۴۰۰

#آقای_فیلمباز و #هِناس : من همیشه گفتم که ما در تاریخ معاصرمون قصه هایی داریم که پتانسیل ساخت بهترین فیلم هارو داره. تیم #سوره و #محمدرضا_شفاه دو سه جشنواره قبلی این موضوع رو ثابت کردن و یکی ازین موضوعات سیاسی رو در حد خودشون از پسش براومدن اما بنظرم تیم #سوره و #محمدرضا_شفاه تمام تلاش خودشون رو کردن که در موضوع فیلم #هِناس که مربوط به شهدای هسته ای هست گند بزنن و واقعاً هم از پسش براومدن. #مریلا_زارعی هم تمام تلاش خودشو کرده بود که در به هم زدن این گند کمک کنه. #بهروز_شعیبی هم که خود نگاه و بازی فیلم #سیانور رو داشت. نهادهای امنیتی هم که در این فیلم انگار هیچ جایگاهی ندارن و فیلم هم طوری نشون میده که #ترور بیشتر کار خودی هست تا دشمن و سرویس های اطلاعاتی خارجی. باز لااقل در این موضوع قبلا فیلم #بادیگارد بهتر عمل کرده و شاید بخش های واقعی تری رو به تصویر کشیده بود و اگر اون فیلم نبود شاید این فیلم در ذهن مخاطب ذهنیت بدی رو از چنین موضوعی از خودش به جا میذاشت. فیلم بسیار بسیار ضعیف هست و کاش ساخته نمیشد. هیچ حسی رو که منتقل نمیکنه نه حس وطن پرستی نه حس زنانگی و نه حس دیگری. بیشتر تخریب شخصیت شهید بود و تخریب خود همسر شهید... و بیچاره آرمیتاها که یا ازون سمت قربانی میشن یا ازین سمت، البته بنظرم بازیگرش #کوثر_حیدری واقعا از پس نقشش خوب براومده بود و شاید بهترین بازی فیلم بود. #وحید_رهبانی هم یه سواستفاده ریزی کرده بود و میخواست نشون بده که من همش اون سرباز امام زمان عج نیستم و میتونم جایی سرباز شیطانم باشم که در حد خودش بد نبود. این خانم #شهره_پیرانی هم که نمیدونم چطور اعتماد کرده بود که چنین زباله ای بشه مستندی از زندگیش... اگر واقعا این بوده که بنظرم خداروشکر که اون دانشمند عزیز شهید شد... خلاصه که فیلم بسیار باگ فیلمنامه ای داره از خود ترور و اطلاع قبلی و... و نکته بدتر فیلم هم این بود که تموم نمیشد. یعنی روایت اینقدر لوس بود که هر جایی میتونست تموم بشه و بنظرم هر چه زودتر فیلم تموم میشد بیشتر به نفعش بود. خدا رحمت کنه شهدارو... در مجموع نمره من به #هِناس: 3 از 10 #هِناس_خَنّاس
۱
0
پاسخ
گزارش تخلف