آنونس فیلم «خط استوا»
«خط استوا» در اندونزى تمام ...
در سلامسینما جستجو کنید
فیلم سینمایی |کمدی
Equator
از ۷ رای
-
یک کمدی با حال و هوایی متفاوت است و قصه رئیس و نایب رییس فدراسیون فوتبال را روایت میکند که در آستانه اجلاس سالانه afc یک ناهماهنگی تمام برنامه هایشان را به هم ریخته و دردسر بزرگی برایشان رقم میزند....
کارگردان: اصغر نعیمی
نویسنده: محمدرضا آریانی
«خط استوا» فیلمی کمدی به کارگردانی اصغر نعیمی، تهیهکنندگی احسان ظلیپور و نویسندگی محمدرضا آریانی، محصول سال ۱۳۹۸ است.
این فیلم یک کمدی اجتماعی است که به مسائل اجتماعی به خصوص مسائلی که چندان توجهی به آن نمیشود، از جمله مشکلاتی که زنان در حوزه ورزش دارند و ارائه تصویری از مدیرانی است که در جایگاه واقعی خود قرار ندارند و باعث بروز بحران و مسئله در سطح کلان کشور و جامعه میشوند، میپردازد.
این فیلم داستان سفر رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران را روایت می کند که پیش از اجلاس afc که در کوالالامپور برگزار می شود، سفری غیر رسمی به اندونزی می کنند تا با زیدان که همراه خانواده برای استراحت به بالی رفته قراردادی محرمانه امضا کنند؛ اما کودتا در اندونزی همه چیز را به هم می ریزد.
اصغر نعیمی متولد ۱۳۵۲ در تهران، نویسنده و کارگردان ایرانی است.
اصغر نعیمی از سال ۱۳۶۸ فعالیت مطبوعاتی خود را به عنوان نویسنده و منتقد در نشریات مختلف شروع کرد و فعالیت خود را به عنوان برنامهریز و دستیار کارگردان با فیلمسازانی نظیر کیانوش عیاری و فریدون جیرانی ادامه داد.
سریال تلویزیونی «عملیات رعد»، فیلمهای سینمایی «هایلایت»، «سایههای موازی» و ... از جمله آثار او در عرصه کارگردانی هستند.
فیلم «خط استوا» از تاریخ ۳ اسفند ۱۴۰۱ در سینماهای سراسر کشور بهصورت عمومی اکران شده است.
تا بدین لحظه هیچگونه خبری مبنی بر زمان پخش در شبکه نمایش خانگی «خط استوا» رسانهای نشده است. بهمحض انتشار این فیلم در شبکه نمایش خانگی، سلام سینما آن را برای دانلود قانونی با کیفیتهای مختلف و اینترنت نیمبها در دسترس مخاطبان عزیز قرار میدهد.
بعد از اکران فیلم «خط استوا»، این فیلم سینمایی در شبکه نمایش خانگی توزیع میشود و شما میتوانید از طریق سلام سینما بهراحتی و بهصورت قانونی و باکیفیت بسیار بالا و البته با مصرف اینترنت نیمبها این فیلم سینمایی را دانلود نمایید و از تماشای آن لذت ببرید.
با گذشت چند روز از آغاز اکران سراسری فیلم «خط استوا» در سینماهای کشور، ادعاهای بحث برانگیزی درباره ی این فیلم مطرح شده که واکنش تیم تولید آن را در پی داشته است.
چند سکانس خاص در فیلم شائبه ی تمسخر اعتراضات مردمی را برای برخی تماشاگران این فیلم به وجود آورده است.
اما احسان ظلی پور، تهیه کننده ی خط استوا و آزاده صمدی، بازیگر آن با انتشار پست هایی در صفحات اینستاگرام خود و ضمن انتشار تصویری از پروانه نمایش خط استوا اعلام کردند این فیلم نه در ماه های گذشته، بلکه در بهار ۹۸ ساخته شده اما اکران آن به تعویق افتاده بود.
آزاده صمدی، یکی از بازیگران خط استوا که حالا به دلیل همکاری با فرهاد اصلانی پس از حواشی اخیر وی نیز مورد انتقاد قرار گرفته است، در پست اینستاگرامی خود به حاشیه های به وجود آمده برای این فیلم پرداخت و عنوان کرد:
«احتمالا دیگر باید اسمش را بگذارم «بخت و اقبال نارسا» و آن را بپذیرم. در روزهای اخیر، خبر اکران نوروزی فیلم «خط استوا» در صفحات سینمایی پخش شده. با اینکه به فهم و درک شما عزیزان همیشه باور دارم ولی با توجه به نکتهها، تشرها و کجفهمیهای برخی از همراهان عزیزم، لازم است چند نکته برای روشن شدن بیشتر بنویسم:
۱- فیلم سینمایی «خط استوا» محصول نیمه اول سال ۱۳۹۸ است، یعنی تقریبا ۴ سال پیش. نه سال یا حتی ماههای اخیر؛ من در خردادماه سال ۹۸ برای بازی در این فیلم به مدت یک ماه همراه این گروه بودم. از اسفند ۹۸ هم که همهگیری کرونا در ایران به شکل رسمی بالاخره پذیرفته شد. یعنی این فیلم حتی محصول قبل از شیوع کروناست نه اکنون.
۲- با توجه به توضیحم درباره تاریخ ساخت این فیلم، حتما متوجه شدید که در زمان تولید این فیلم، هنوز تشت رسوایی خیلیها از طریق روایتهای شجاعانه همکارانمان از بام نیفتاده بود. لازم به گفتن نیست که آگاه بودن قبل از مطرح شدن هر موضوعی، امری غیرممکن است که شامل حال من هم به عنوان یک انسان فاقد هرگونه قدرت سوپرهیرویی میشود.
۳- انتخاب زمان و نوع اکران یک فیلم در ایران (و تا جایی که مطلعم در سراسر دنیا مگر در موارد استثنائی) در یدِ اختیار بازیگر نیست. چون مالکیت مادی و معنوی یک فیلم به لحاظ حقوقی و قانونی با اشخاصی دیگر است. این هم احتمالا به همان «بخت و اقبال نارسا»ی من برمیگردد که این اثر در چنین نوروزی اکران میشود که به قول حافظ «سال و فال و مال و حال و اصل و نسل و تخت و بخت» خرم و نیکو نیست. من هم یکی از مردم این سرزمین عزیز هستم و مانند شما میاندیشم. متاسفانه اکران یا عدم اکران و تبلیغ یا عدم تبلیغ فیلمی که در آن بازی کردهام در اختیار من نیست که اگر بود نه دل خوشی، نه رویی و نه تمایلی برای اکرانش داشتم.
به امید نوروزهایی مکرر در کنار یکدیگر.»