پوستر فیلم طلاخون

فیلم‌ سینمایی |درام

طلاخون (۱۳۹۸)

The Golden Blood

۶.۶ /۱۰
امتیاز سلام سینما

از ۱۵ رای

منتقدان:

۱

امتیاز دهید:

داستان این فیلم روایتگر یک پرونده جنایی و درگیری زنی با این ماجرا است که در ژانر درام-اجتماعی ساخته شده است.

معرفی فیلم طلاخون

فیلم سینمایی «طلاخون» به تهیه‌کنندگی حسن کلامی و نویسندگی و کارگردانی ابراهیم شیبانی در ژانر اجتماعی و محصول سال ۱۳۹۸ است. این فیلم در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشته ‌است. 
داستان این فیلم روایتگر یک پرونده جنایی و درگیری یک دختر با این ماجرا است. این فیلم چهارمین تجربه کارگردانی ابراهیم شیبانی در سینما می باشد.

 

داستان فیلم طلاخون

این فیلم روایتگر ماجرای یک دختر است که در آستانه مسابقات سرنوشت‌ساز کشوری تکواندو متوجه راز سر به مهری می‌شود که زندگی او را دگرگون می‌کند. او هم‌خانه با قاتلی است که با او پیوند خونی دارد. تلاش این دختر در میان انبوهی از مشکلات ناشی از اعتیاد و فقر دست‌مایه ورود به پرونده‌ای جنایی می‌شود، شهاب حسینی که تجربه همکاری با شیبانی در فیلم سینمایی «زهر عسل» را داشته در این فیلم نقش سرگرد کشاورز را ایفا می‌کند که یکی از نقش‌های متفاوتی است که حسینی تابه‌حال در فیلم‌هایش به نمایش گذاشته است.

 

ابراهیم شیبانی نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی طلاخون

ابراهیم شیبانی بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما و متولد ۱۳۵۹ در تهران و فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی از دانشکده سینما و تئاتر است. شروع فعالیت سینمایی او در مقام دستیاری کارگردان از سال ۱۳۷۶ با فیلم سینمایی «درخت گلابی» آغاز شد. اولین تجربه کارگردانی ابراهیم شیبانی به سال 1381 بازمی‌گردد که فیلم سینمایی «زهر عسل» را کارگردانی کرد، سپس در سال ۱۳۸۴ فیلم سینمایی «صحنه جرم، ورود ممنوع!» و در سال ۱۳۹۱ فیلم «هیچ کجا هیچ‌کس» را کارگردانی کرده است. چهارمین فیلم سینمایی شیبانی در مقام کارگردان، فیلم سینمایی «طلاخون» است که ژانری اجتماعی دارد.

 

زمان اکران فیلم طلاخون و تاریخ پخش در شبکه نمایش خانگی

فیلم سینمایی «طلاخون» از تاریخ ۱ تیر ۱۴۰۱ در سینماهای سراسر کشور به‌صورت عمومی اکران شده است.
تا بدین لحظه هیچ‌گونه خبری مبنی بر زمان پخش در شبکه نمایش خانگی «طلاخون» رسانه‌ای نشده است. به‌محض انتشار این فیلم در شبکه نمایش خانگی، سلام سینما آن را برای دانلود قانونی با کیفیت‌های مختلف و اینترنت نیم‌بها در دسترس مخاطبان عزیز قرار می‌دهد.

 

دانلود قانونی فیلم سینمایی طلاخون

بعد از اکران سینمایی فیلم «طلاخون»، این فیلم در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود، بلافاصله پس از پخش فیلم سینمایی «طلاخون» شما می‌توانید از طریق سلام سینما به‌راحتی و به‌صورت قانونی و باکیفیت بسیار بالا و البته با مصرف اینترنت نیم‌بها این فیلم سینمایی را دانلود نمایید و از تماشای آن لذت ببرید.

بستن
فیلم-سریال-رایگانفیلم-سریال-رایگان

عکس‌های فیلم طلاخون

حسین جعفریان و ابراهیم شیبانی در پشت صحنه فیلم «خورشید همچنان می درخشد»
شهاب حسینی و بهار قاسمی در فیلم «طلاخون»
حسام منظور در فیلم «طلاخون»
پوستر فیلم «طلاخون»

نقدهای فیلم طلاخون

خبر خامی که تبدیل به سینما نشده است


 ابراهیم شیبانی در چهارمین اثر سینمایی‌اش به دنبال موضوع ملتهبی رفته است که البته می‌توانست با چندین بار بازنویسی در فیلمنامه کیفیت بهتری داشته باشد و طلاخون را تبدیل به یک اثر سایکودرام کند. طلاخون نگاهی به زندگی مهین قدیری اولین قاتل زن سریالی دارد که در سال ۱۳۸۹ اعدام شد. این حد علاقه‌مندی به سوژه‌هایی از این دست در سینمای ایران در نوع خود عجیب به نظر می‌رسد. موضوع فیلم، پتانسیل این را داشت که پردازش بیشتری داشته باشد، اما انگار طلاخون با چگالی کمتر مانند فیلم عنکبوت توضیح واضحات می‌دهد. هر دو فیلم می‌توانستند فضای یک فیلم روانشناسانه را به وجود بیاورند، اما آنچه در این دو فیلم دیده می‌شود، گذری از یک خبر روزنامه‌ای است که نمی‌تواند به درام سینمایی تبدیل شود. اگرچه طلاخون تا مقطعی مخاطب را همراه می‌کند، اما الزاماً این همراهی باعث ایجاد خط روایی منسجمی نمی‌شود؛ بنابراین ایده طلاخون فدای موقعیت‌های اشتباهی و دیر راه افتادن قصه می‌شود در صورتی که کارگردان می‌توانست از ناهید یک کاراکتر دووجهی بسازد که داخل خانه مادر است و بیرون خانه یک قاتل سریالی. با این حال فیلمساز از این طفره رفته و ناهید را تا سکانس تولد، یک مادر و زن زحمتکش نشان می‌دهد، اما از سکانس تولد به بعد، یعنی گیر افتادن ناهید، آن ضربه‌ای که فیلمساز باید به مخاطب بزند جواب نمی‌دهد و به نظر می‌رسد شیبانی قصد داشته با ورود پلیس به خانه جوابی به تعلیق ساخته شده بدهد و سیر عرضی قصه را به چالش بکشاند، اما این فرآیند آنقدر دیر رخ می‌دهد که حتی از سکانس دستگیری ناهید به بعد هم نمی‌توانیم او را به عنوان یک قاتل سریالی باور کنیم، چراکه شیبانی، ناهید را معصوم نشان می‌دهد و این معصومیت با مخاطب ایجاد سمپاتی می‌کند و دیگر ...
 ابراهیم شیبانی در چهارمین اثر سینمایی‌اش به دنبال موضوع ملتهبی رفته است که البته می‌توانست با چندین بار بازنویسی در فیلمنامه کیفیت بهتری داشته باشد و طلاخون را تبدیل به یک اثر سایکودرام کند. طلاخون نگاهی به زندگی مهین قدیری اولین قاتل زن سریالی دارد که در سال ۱۳۸۹ اعدام شد. این حد علاقه‌مندی به سوژه‌هایی از این دست در سینمای ایران در نوع خود عجیب به نظر می‌رسد. موضوع فیلم، پتانسیل این را داشت ...

خبرهای مرتبط با فیلم طلاخون

نظرهای منتشر شده فیلم طلاخون