در سلامسینما جستجو کنید
فیلم سینمایی |درام ، ترسناک
Sheen
از ۱۹ رای
-
اثر ظلم در جهان باقی میماند و همیشه فرصت کافی برای جبران در اختیار نداریم… این را نوشین در پی کشف راز خانوادگیشان با تمام وجود درمییابد.
کارگردان: میثم کزازی
نویسنده: میثم کزازی
فیلم سینمایی «شین» به نویسندگی و کارگردانی میثم کزازی و تهیه کنندگی شهاب حسینی در ژانر وحشت و محصول سال ۱۳۹۷ است.
فیلم «شین» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در بخش خارج از مسابقه به نمایش درآمد. شهاب حسینی علاوه بر بازی و تهیه کنندگی، بهعنوان مشاور کارگردان در این پروژه سینمایی نیز همکاری کرده است.
شین در مورد یک راز خانوادگی است که برای سال ها پنهان شده است.
خلاصه داستان فیلم سینمایی «شین»: نوشین پس از سال ها به درخواست پدرش که به شدت بیمار است، به ایران بازگشته است تا فردی را پیدا کند که پدرش باید او را ببیند. پدرش این دیدار را مهم ترین وظیفه زندگی خود قبل از مرگ می داند.
سالها پیش، شیرین، دختر خدمتکار خانه در حالی که در خانه قدیمی با بچه های صاحب خانه بازی می کرد، در چاه وسط حیاط می افتد. جسد او هرگز پیدا نشد. مادرش را از خانه بیرون کردند. چاه را پوشاندند و خانه را رها کردند. اعضای خانواده در طول این سال ها با حوادث ناگوار زیادی مواجه شدند و زندگی خوشی نداشتند. آنها بازگشتهاند تا از زنی که فرزندش را از دست داده است طلب بخشش کنند.
میثم کزازی نویسنده، مدیر صحنه، موسیقیدان و کارگردان سینما و تلویزیون و متولد ۲۰ شهریور ۱۳۵۸ است.
میثم کزازی به عنوان سازنده موسیقی فیلم فعالیت هنری خویش را آغاز کرد و در چندین فیلم به عنوان مدیر صحنه نیز حضور داشت، فیلم سینمایی «شین» سومین تجربه کارگردانی کزازی در زمینه ساخت فیلم بلند سینمایی می باشد، او اولین فیلم سینمایی خود را در سال ۱۳۸۷ کارگردانی کرده است.
موسیقی متن سریال «کوچه مروارید» سعید سالارزهی اثر میثم کزازی است.
مهمترین اثر میثم کزازی در حرفهی مدیر صحنه، سریال «کلاه قرمزی ۹۴» است.
فیلم سینمایی «شین» در تاریخ ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۱ پیش از اکران عمومی در سینماهای سراسر کشور به صورت خصوصی با حضور هنرپیشگان و خانواده های انها به نمایش درآمد و از تاریخ ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۱ به صورت عمومی در سینماهای سراسر کشور به نمایش درآمده است.
تا بدین لحظه هیچگونه خبری مبنی بر زمان پخش در شبکه نمایش خانگی «شین» رسانهای نشده است. بهمحض انتشار این فیلم در شبکه نمایش خانگی، سلام سینما آن را برای دانلود قانونی با کیفیتهای مختلف و اینترنت نیمبها در دسترس مخاطبان عزیز قرار میدهد.
بعد از اکران سینمایی فیلم «شین»، این فیلم در شبکه نمایش خانگی توزیع میشود، بلافاصله پس از پخش فیلم سینمایی «شین» شما میتوانید از طریق سلام سینما بهراحتی و بهصورت قانونی و باکیفیت بسیار بالا و البته با مصرف اینترنت نیمبها این فیلم سینمایی را دانلود نمایید و از تماشای آن لذت ببرید.
فیلم سینمایی «شین» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در بخش خارج از مسابقه به نمایش درآمد، نشست خبری این فیلم تبدیل به یکی از پرحاشیه ترین بخش های جشنواره شد جایی که شهاب حسینی از سوالهای بعضی از خبرنگاران عصبانی شد و بعد از آن اعلام کرد که دیگر در جشنواره فیلم فجر حضور نخواهد داشت.
حسینی در این نشست خبری اعلام کرد:
«چهارسال بود که در جشنواره حضور نداشتم و اساسا من دینی به این جشنواره ندارم که بخواهم از آن دفاع کنم.»
شهاب حسینی در بخشهایی از صحبتهایش در این نشست به تندی از مسعود کیمیایی انتقاد کرد و گفت:
«جشنواره فیلم فجر مثل هر فستیوال دیگری در دنیا یک امکان است.
من کاری به فیلمسازان خیلی پرسابقه یا پیشکسوت ندارم، من با فیلمسازان جوانی کار دارم که قرار است پتانسیل و داشتههای آینده این کشور باشند.
من نمیتوانم ساکت بنشینم که استاد پیشکسوت سینما، که سالهاست روند کاریش پیش چشم تماشاگر مشخص است، و هر ساله تماشاگر برخورد ناراحتکنندهای با فیلمهای ایشان دارد، میآید و امسال هم فیلمی را میسازد که مطمئن است برخورد بدی با فیلمش اتفاق میافتد و بنابراین میآید و آن روغن ریخته را اصطلاحا نذر امامزاده میکند و سنگبنایی را میگذارد که نتیجهاش جز نفاق و تفرقه و نفرتپراکنی چیز دیگری نیست.
بقیه را در یک آمپاس اخلاقی قرار میدهد. کسانی که با یک دنیا عشق و امید و آرزو آمدهاند فیلمی را ساختهاند که قرار است با آن آینده خودشان و سرزمینشان را رقم بزنند.این بیانصافی است که آدم اینقدر خودخواه باشد که طوری حرف بزند که ملاحظه هیچ کس دیگری را در آن نکند.»
شهاب حسینی در بخشهای دیگری از صحبتهایش نسبت به توهینهایی که از مردم شنیده اعتراض کرد و گفت:
«حرف فیلم «آشغالهای دوستداشتنی» فنا شد. در حالی که میشد مطرح شود. بنده به عنوان یک هنرمند هیچگاه مخاطبم را انتخاب نکردم چون حق بودن را که نمیتوانیم از هم بگیریم. حق بودن عزلی است.
هیچکس حق گرفتن آن را ندارد بنابراین راه این مسئله تعامل است و حالا هر چقدر میخواهید به من فحش دهید.
عزت و ذلت دست خداست اما نامههایی که نوشتم و آن چیزی که در پی آن رخ داد فقط یک چیزش من را نگران کرده؛ آن هم کامنتهای ۸۵ درصد افراد کامنتگزار بود که قابل پخش و بازتاب نیست چون برای مردمی بود که بدون فحش نمیتوانند حرف خود را بزنند.
من دو نامه نوشتم که فکر میکردم با مردم فرهیخته کشورم که حافظ و سعدی میخوانند، طرف هستم. فسفر مغضم را سوزاندم که چهار خط عربی بنویسم و جواب آنها فحش نبود و حالا تعارف بین من و مخاطبم برداشته شد و لزومی احساس نمیکنم که ورای توانایی خودم احترام بگذارم و تواضع داشته باشم.»