جستجو در سایت

1403/10/29 15:47
گزارش تحلیلی سلام سینما | بخش دوم

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنواره چهل و سوم به چه کسی می‌رسد؟

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنواره چهل و سوم به چه کسی می‌رسد؟
چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با فهرستی متنوعی از بازیگران مطرح و آثار متنوع، نوید رقابت جذابی را در بخش بهترین بازیگر مرد می‌دهد. در بخش دوم این گزارش، نگاهی خواهیم داشت به پنج تن دیگر از بازیگرانی که حضورشان در جشنواره امسال، توجه‌ها را به خود جلب کرده است.
به گزارش سلام سینما

جشنواره فجر چهل و سوم در راه است و هر چند اسامی کارگردان‌ها آنچنان نتوانست توجه علاقمندان سینمای ایران را به خود جلب کند اما بدون شک لیست بازیگران مردی که در این دوره از جشنواره حضور دارند می‌تواند کنجکاو برانگیز باشد و رقابتی جذاب را در این بخش رقم بزند. 

در این گزارش مروری خواهیم داشت بر فیلم‌هایی که با بازیگران مرد خود از همین حالا نشست‌های خبری داغی در آنها پیش‌بینی می‌شود. 

امین حیایی | زیبا صدایم کن 

امین حیایی از جمله بازیگران مرد سینمای ایران است که توانسته با هر بار حضور در دوره‌های مختلف جشنواره فیلم فجر، مخاطبان را غافلگیر کند. این بار نیز او برای اولین بار در فیلمی از رسول صدرعاملی در نقش یک بیمار روانی در این دوره حضور دارد. از این حیث برای بسیاری تماشای بازی حیایی از هیجان‌انگیزترین قسمت‌های جشنواره خواهد بود. شکی نیست که حیایی رقیبی جدی برای همه بازیگران این دوره از جشنواره فجر تلقی می‌شود. 

مهدی هاشمی | مرد آرام، چشم بادومی

مهدی هاشمی در آستانه 80 سالگی با دو فیلم در این دوره از جشنواره فجر حضور دارد. مرد آرام به کارگردانی بهنوش صادقی، تنها کارگردان زن این دوره جشنواره روایتگر زندگی گروهی از مهاجران افغان در ایران است. مهدی هاشمی نه تنها نقش اول این فیلم را ایفا می‌کند بلکه تهیه‌کنندگی این فیلم را نیز برعهده دارد. 
چشم بادومی نیز یک درام اجتماعی به کارگردانی ابراهیم امینی است که عشق یک دختر جوان به یکی از خواننده‌های کیپاپ را به تصویر می‌کشد. با توجه به مضمون این فیلم‌ها می‌توان به بازی مهدی هاشمی به خصوص در فیلم مرد آرام بسیار امیداور بود. 

سعید آقاخانی | خاتی، ناتوردشت

سعید آقاخانی که در سال‌های گذشته با فیلم‌هایی چون من دیه‌گو مارادونا هستم، خداحافظی طولانی و قسم موفق شد در مقام بازیگر شمایلی متفاوت از نقش‌های کمدی تلویزیونی خود ارائه دهد، امسال با فیلم خاتی در این دوره از جشنواره فجر حضور دارد. فیلم خاتی به کارگردانی فریدون نجفی روایت یک تراژدی در فضایی بومی است. سعید آقاخانی در تجربه‌های یک دهه اخیر خود ثابت کرده که توانایی نزدیک شدن به چنین فضاهایی را دارد. او همچنین در فیلم ناتوردشت در نقشی فرعی ظاهر شده است. 

هادی حجازی‌فر | ناتوردشت

ناتوردشت به کارگردانی سید محمدرضا خردمندان، هادی حجازی‌فر را راهی این دوره از جشنواره فجر کرده است. فیلم‌نامه ناتوردشت نه تنها ارتباطی به رمان مشهور جی‌دی سلینجر امریکایی ندارد بلکه براساس یک داستان واقعی نیز به نگارش درآمده است. داستان ملتهبی که از زندگی یک محیط‌بان الهام گرفته شده است. به نظر می‌رسد هادی حجازی‌فر شانس حضور در موقعیتی دراماتیک و پرچالش را داشته و از این رو می‌تواند یکی از شانس‌های اصلی این بخش باشد. 

عباس غزالی | آبستن، زمانی در ابدیت

عباس غزالی که همچنان با هنرنمایی‌اش در سریال وضعیت سفید به یاد آورده می‌شود امسال با دو فیلم در جشنواره حضور دارد. غزالی در فیلم زمانی در ابدیت، با لیلا حاتمی همبازی شده است. البته غزالی در این فیلم یکی از شخصیت‌های فرعی فیلم را ایفا می‌کند. فیلم آبستن که عباس غزالی یکی از شخصیت‌های اصلی آن است، اولین فیلم مشترک بلند مصطفی و محمد تنابنده (برادران محسن تنابنده) محسوب می‌شود. همچنین این فیلم تا به اینجا عنوان خاص‌ترین فیلم جشنواره چهل و سوم را نیز به دست آورده است. فیلم آبستن به صورت سکانس-پلان فیلمبرداری شده و داستانی ملتهب را روایت می‌کند. غزالی با نقش‌آفرینی در چنین فیلمی شانس بیشتری برای دیده شدن می‌تواند به دست آورد.  
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image