جستجو در سایت

1403/08/13 13:46

جدال نفس‌گیر «صبحانه با زرافه‌ها» با «زودپز»

جدال نفس‌گیر «صبحانه با زرافه‌ها» با «زودپز»
سینمای ایران پاییز امسال با اکران «زودپز»، ساخته رامبد جوان با بازی نوید محمدزاده و محسن تنابنده روزهای پر حرارتی را آغاز کرد. اکنون بعد نزدیک به یک ماه یکه‌تازی این فیلم کمدی، با وارد صحنه شدن فیلم «صبحانه با زرافه‌ها» به کارگردانی سروش صحت و بازی جمعی از بازیگران ستاره از جمله بهرام رادان، هوتن شکیبا و پژمان جمشیدی، رقابتی جذاب میان این دو فیلم کمدی در گیشه‌ها آغاز شده است.

ستاره‌ها آماده حمله

نوید محمدزاده و محسن تنابنده دو ستاره شاخص کمدی «زودپز» هستند. دو ستاره‌ای که هواداران بسیاری در اقشار و گروه‌های سنی مختلف جامعه دارند. اما این فیلم سینمایی به چنین ترکیب بازیگری بسنده نکرده است. حضور رامبد جوان بر مسند کارگردانی، که خود یکی از پرطرفدارترین شخصیت‌های صنعت سرگرمی این روزهای ایران محسوب می‌شود، از جمله عوامل تاثیرگذار برای جلب نظر گروه‌های مختلف سنی است. حضور محسن تنابنده به عنوان سرپرست نویسندگان، با سابقه ذهنی سریال پایتخت نیز باعث شده تا مردم با اطمینان بیشتری پا در سالن‌های سینما بگذارند. «زودپز» تلاش کرده تا در هر سه پست کارگردان، نویسنده و بازیگر حرفی برای گفتن در گیشه داشته باشد.

رفاقت ستاره‌ها در یک فیلم

سروش صحت به پشتوانه سال‌ها بازی در سریال‌های کمدی و همچنین با اجرای برنامه «کتاب‌باز» توانست توجه طیف گسترده‌تری از مخاطبان را به آثار خود جلب کند. به همین دلیل این نویسنده و کارگردان خود یکی از مهره‌های اصلی جذب مخاطب برای دومین فیلم سینمایی‌اش «صبحانه با زرافه‌ها» محسوب می‌شود. علاوه ‌بر این، حضور مجموعه بازیگران ستاره همچون هوتن شکیبا، بهرام رادان، هادی حجازی‌فر، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه یکی از استراتژی‌های مهم این فیلم کمدی برای برانگیختن کنجکاوی دوستداران این ژانر و در نهایت فروش بالای آن محسوب می‌شود.

اعداد فروش چه چیزی می‌گویند؟

«زودپز» در آخر هفته گذشته توانست به فروش هفتگی 14 میلیارد و 426 میلیون تومانی دست پیدا کند. صبحانه با زرافه‌ها نیز با فروش 12 میلیارد و 655 میلیون تومانی در سه روز نخست اکران خود رقابتی شانه به شانه را با زودپز آغاز کرده و توانسته در شمایل یک رقیب جدی ظاهر شود. همه اعداد و ارقام گواهی می‌دهند که این رقابت یک رقابت شانه به شانه و سخت خواهد بود و فعلا قصدی برای پایان آن وجود ندارد؛ به نظر شما برنده این رقابت نزدیک کدام فیلم خواهد بود؟