جستجو در سایت

1404/03/06 15:00

بنسون بون پس از اجرای افتتاحیه تور تیلور سوئیفت به شهرت رسید

بنسون بون پس از اجرای افتتاحیه تور تیلور سوئیفت به شهرت رسید
بنسان بون، خواننده جوان، پس از افتتاحیه تور تیلور سوئیفت، سرعت فعالیت‌هایش را افزایش داد و آماده انتشار آلبوم دومش «قلب آمریکایی» است. او همچنین از رویای همکاری با برونو مارس صحبت کرد.

خواننده و ترانه‌سرای جوان، بنسون بون، در فرش قرمز جوایز موسیقی آمریکا در لاس‌وگاس به «ورایتی» گفت که در یک سال گذشته، پس از اجرای افتتاحیه کنسرت تیلور سوئیفت در تور جهانی «Eras» در لندن، شرایط حرفه‌ای‌اش با سرعت زیادی پیش رفته است.

بون ۲۲ ساله که سال گذشته آلبوم نخست خود «Fireworks and Rollerblades» را با ترک موفق «Beautiful Things» به بازار عرضه کرد، درباره فعالیت‌های روزمره‌اش گفت: «هیچ‌وقت کارها تمام نمی‌شود. همیشه کنسرت برای اجرا هست، همیشه آهنگ برای نوشتن، همیشه چیزی برای منتشر کردن و ویدیویی برای پست کردن. گاهی اوقات خسته‌کننده است، اما در عین حال من عاشق این کار هستم. دوست دارم خودم را به نمایش بگذارم.»

او در گفتگو با «مارک مالکین» درباره آلبوم جدیدش با عنوان «American Heart» که قرار است در ماه ژوئن منتشر شود، گفت این اثر الهام گرفته از موسیقی برونو مارس است و همکاری با او رویایی بزرگ برایش محسوب می‌شود.

بون افزود: «این آلبوم برای من نوستالژیک است. فکر می‌کنم بسیاری از هم‌نسلان من دوران مدرسه و دبیرستان را با موسیقی برونو گذرانده‌اند. او فوق‌العاده است، بهترین است، استعدادش حیرت‌انگیز است. قطعاً دوست دارم با او همکاری کنم.»

او ادامه داد: «این آلبوم بهترین شانس من برای ارائه نسخه خودم از موسیقی برونو است. این اثر برای من خیلی ارزشمند است و فکر می‌کنم بهترین کار عمرم تا به حال باشد.»

مراسم جوایز موسیقی آمریکا ۲۰۲۵ که توسط شرکت «دیک کلارک پروداکشنز» تولید شده است، به صورت زنده از لاس‌وگاس از شبکه CBS و سرویس Paramount+ پخش شد.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image