برنامه Comic-Con 2025 بدون مارول و دیسی، اما با سورپرایز جورج لوکاس!

هفته برگزاری کامیککان سندیگو ۲۰۲۵ (از ۲۴ تا ۲۷ ژوئیه) آغاز شده و برنامه رسمی آن در حال انتشار است. هرچند امسال احتمالاً شاهد کنوانسیونی کمسر و صداتر خواهیم بود، چراکه نه مارول و نه دیسی برنامهای بزرگ در دستور کار ندارند، اما حضور جرج لوکاس، خالق افسانهای «جنگ ستارگان»، برای نخستین بار در این گردهمایی، توجه همگان را به خود جلب کرده است.
لوکاس در سالن اصلی H حاضر خواهد شد تا برای اولین بار از موزه هنرهای روایی لوکاس که قرار است در سال ۲۰۲۶ در لسآنجلس افتتاح شود، رونمایی کند. در این پنل، گییرمو دلتورو (کارگردان برنده اسکار)، داگ چیانگ (طراح بصری نامدار) و کوئین لطیفه (بازیگر و مجری) نیز او را همراهی خواهند کرد.
دیوید گلنزر، مدیر ارتباطات و استراتژی کامیککان گفت:«ما بسیار هیجانزدهایم که برای نخستین بار میزبان جرج لوکاس هستیم. نزدیک به پنجاه سال پیش، «جنگ ستارگان» برای اولین بار در این رویداد با یک پوستر تبلیغاتی از هاوارد چایکین معرفی شد. حالا بازگشت لوکاس، آن هم برای رونمایی از موزهاش، اتفاقی نمادین و خاطرهانگیز است.»
بخشی از مهمترین پنلها:
پنجشنبه، ۲۴ ژوئیه:
11:00 تا 12:00: سریال Percy Jackson فصل دوم (Hall H)
12:15 تا 13:15: پنل کمدی با گابریل ایگلسیاس (Fluffy) و جو کوی (Hall H)
13:00 تا 14:00: پنل رابرت کرکمن درباره Invincible، The Walking Dead و Transformers (Room 6BCF)
16:15 تا 17:15: معرفی فیلم Five Nights at Freddy’s 2 (Hall H)
17:30 تا 18:30: پنل فیلم Red Sonja با حضور بازیگران و تهیهکنندگان (Ballroom 20)
جمعه، ۲۵ ژوئیه:
10:00 تا 11:00: سریال Outlander و پنل ویژه فصل پایانی (Hall H)
11:00 تا 11:45: بازگشت Phineas and Ferb پس از ۱۰ سال (Indigo Ballroom)
13:25 تا 14:50: نمایش جهانی قسمت اول سریال جدید Alien: Earth از FX (Hall H)
15:00 تا 16:00: معرفی فیلم The Long Walk اقتباسی از استیون کینگ با حضور مارک همیل (Hall H)
17:30 تا 18:30: معرفی فیلم Tron: Ares (Hall H)
شنبه، ۲۶ ژوئیه:
12:30 تا 14:00: پنل Star Trek Universe شامل دو سریال «Strange New Worlds» و «Starfleet Academy» با حضور بازیگران و تهیهکنندگان (Hall H)
منبع: variety