جستجو در سایت

1404/01/31 17:57

از رئالیسم تا کمدی؛ احمد مهران‌فر از مسیر «پایتخت» می‌گوید

از رئالیسم تا کمدی؛ احمد مهران‌فر از مسیر «پایتخت» می‌گوید
احمد مهران‌فر بازیگر نقش ارسطو در مجموعه «پایتخت»، درباره مسیر تغییرات این مجموعه، از چرخش تدریجی آن از رئالیسم به کمدی گفت.
به گزارش سلام سینما

در میان موج استقبال مخاطبان از فصل هفتم «پایتخت»، احمد مهران‌فر بازیگر نقش ارسطو نگاهی صادقانه به روند تغییرات سریال، جنس بازی‌ها و واکنش تماشاگران دارد. تغییراتی که از رئالیسم شروع شد و کم‌کم به طنزی پررنگ‌تر انجامید.

احمد مهران‌فر بازیگر نقش ارسطو در مجموعه تلویزیونی «پایتخت»، در گفت‌وگویی درباره روند تغییرات این سریال گفت: «از ابتدا قرار بود لحن طنز در فصل سوم پررنگ‌تر باشد و فکر می‌کنم این اتفاق هم افتاد. اگر از این زاویه به سریال نگاه کنیم، فصل سوم موفق بود و حتی از دو فصل قبل بهتر عمل کرد.»

او با بیان اینکه از میان سه فصل ابتدایی «پایتخت»، نقش خود را در فصل دوم بیشتر می‌پسندد، اضافه کرد: «در مجموع، آن‌چه در فیلمنامه‌های فصل اول و دوم برایم نوشته شده بود، برایم جذاب‌تر بود. به‌خصوص در فصل دوم بازی خودم را بیشتر دوست داشتم. شاید این علاقه به خاطر خودخواهی بازیگرانه‌ام باشد، اما واقعاً به آن نقش بیشتر احساس نزدیکی می‌کردم.»

مهران‌فر درباره فضای بازی‌ها در فصل اول نیز توضیح داد: «در سری اول، تمرکز ما بر واقعی بودن بازی‌ها بود. قصد نداشتیم مردم را بخندانیم؛ تمام تلاش‌مان این بود که رفتارها طبیعی به نظر برسند و تماشاگر ما را باور کند. اما وقتی سریال پخش شد، دیدیم که مردم به بخش‌هایی خندیده‌اند که خودمان انتظارش را نداشتیم. مثلاً سکانسی که محلولی مشکوک را خورده بودیم و بعد به سونا و استخر رفتیم، خیلی مورد توجه قرار گرفت.»

او ادامه داد: «همین بازخوردها باعث شد در فصل دوم، موقعیت‌های طنز را پررنگ‌تر کنیم. اما همچنان سعی داشتیم کاراکترها واقعی باقی بمانند و تماشاگر آن‌ها را باور کند. بعد از پخش فصل دوم، متوجه شدیم که مخاطبان نه‌تنها با صحنه‌های کمدی، بلکه با تکه‌کلام‌ها و موقعیت‌های خنده‌دار ارتباط بیشتری برقرار کرده‌اند. همین شد که در فصل سوم، به سمت رویکردی متفاوت رفتیم.»

بازیگر نقش ارسطو در ادامه با اشاره به چالش‌های این تغییر گفت: «هرچند همچنان تلاش داشتیم رئالیسم را حفظ کنیم، اما ناچار شدیم در بعضی لحظات از منطق کاراکتر عبور کنیم تا مخاطب را بخندانیم. یعنی گاهی کاری می‌کردم یا حرفی می‌زدم که شاید از دل من واقعی ارسطو درنمی‌آمد، اما به خاطر تماشاگر انجامش می‌دادم. در واقع خاستگاه من از نقش به مخاطب تغییر کرد.»

او در پایان تأکید کرد: «با وجود همه این تغییرات، از نتیجه کار راضی‌ام. بازخوردها مثبت بود و بسیاری معتقدند فصل سوم «پایتخت» حتی از دو فصل قبلی هم موفق‌تر بود.»

منبع: ساعد نیوز


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image