جستجو در سایت

1404/05/29 13:13

تقدیر جشنواره بین‌المللی فیلم سانتا باربارا از سینتیا اریوو با جایزه کرک داگلاس

تقدیر جشنواره بین‌المللی فیلم سانتا باربارا از سینتیا اریوو با جایزه کرک داگلاس
سینتیا اریوو، بازیگر و خواننده تحسین‌شده، جایزه سالانه «کرک داگلاس برای برتری در سینما» را از جشنواره بین‌المللی فیلم سانتا باربارا دریافت خواهد کرد. مراسم اهدای این جایزه در ۴ دسامبر برگزار می‌شود.
به گزارش سلام سینما

هفتاد و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم سانتا باربارا از ۴ تا ۱۴ فوریه ۲۰۲۵ برگزار خواهد شد و همواره به‌عنوان یکی از رویدادهای مهم پیش از اسکار مورد توجه قرار می‌گیرد.

سینتیا اریوو که تاکنون برنده جایزه امی و تونی شده و سه بار نامزد اسکار بوده است، به‌عنوان یکی از چهره‌های پرنفوذ نسل خود در عرصه بازیگری و موسیقی شناخته می‌شود. مایکل داگلاس در بیانیه‌ای ضمن تقدیر از او گفت: "سینتیا اریوو استعدادی منحصربه‌فرد است که عمق، گستره و تعهد بی‌پروایش به هنر، همان روحیه برتری را متجلی می‌کند که پدرم در طول زندگی‌اش پاس می‌داشت. شایسته است که او دریافت‌کننده جایزه‌ای باشد که به هنر جسورانه و اثر ماندگار در سینما اختصاص دارد."

اریوو اخیراً در نقش «الفابا» در فیلم «شرور» (Wicked) در کنار آریانا گرانده در نقش «گلندا» درخشید و قرار است همین نقش را در دنباله این اثر با عنوان «شرور برای همیشه» (Wicked: For Good) که در ۲۱ نوامبر اکران می‌شود، دوباره ایفا کند.

جایزه «کرک داگلاس» که اکنون هجدهمین دوره خود را تجربه می‌کند، پیش‌تر به هنرمندانی همچون ویل فرل، رایان گاسلینگ، میشل یو، مارتین اسکورسیزی و هیو جکمن اهدا شده است.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image