جستجو در سایت

1404/05/21 09:05

اولین آلبوم سوئیفت پس از خرید حقوق آثارش در راه است

اولین آلبوم سوئیفت پس از خرید حقوق آثارش در راه است
تیلور سوئیفت با اعلام انتشار آلبوم جدیدش «The Life of a Showgirl» در پادکست «New Heights»، موجی از هیجان در میان طرفدارانش ایجاد کرد؛ این آلبوم نخستین اثر او پس از خرید کامل حقوق آثارش خواهد بود.
به گزارش سلام سینما

تیلور سوئیفت، ستاره پاپ و برنده چندین جایزه گرمی، از دوازدهمین آلبوم استودیویی خود با عنوان «The Life of a Showgirl» خبر داد. این اعلام تنها چند ساعت پس از انتشار شمارش معکوس مرموزی روی وب‌سایت رسمی‌اش انجام شد.

سوئیفت عنوان آلبوم را در پادکست «New Heights» به میزبانی تراویس کلسی و جیسون کلسی رونمایی کرد؛ رویدادی که پس از انتشار تصویر تبلیغاتی با طرحی شبیه به سیلوئت سوئیفت، گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای را میان هواداران برانگیخته بود.

همزمان با این خبر، بیلبوردهای تبلیغاتی در نیویورک و نشویل با کدی ظاهر شدند که به پلی‌لیستی در اسپاتیفای با نام «And, baby, that’s show business for you» لینک داشت. این فهرست شامل قطعاتی تولیدشده توسط مکس مارتین و شل‌بک است؛ نشانه‌ای که برخی طرفداران آن را به مشارکت پررنگ این دو تهیه‌کننده در آلبوم جدید تعبیر می‌کنند.

این آلبوم پس از موفقیت بزرگ «The Tortured Poets Department» در آوریل ۲۰۲۴ منتشر می‌شود؛ اثری که در همان روز انتشار با نسخه دوگانه «The Anthology» گسترش یافت و پرفروش‌ترین آلبوم سال شد.

«The Life of a Showgirl» همچنین نخستین آلبوم سوئیفت پس از خرید مالکیت کامل کاتالوگ آثارش از Shamrock Capital خواهد بود؛ معامله‌ای که گفته می‌شود ارزشی نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار داشته است. این اقدام به سوئیفت امکان می‌دهد تا نسخه‌های بازضبط‌شده آثار اولیه‌اش را منتشر کند.

در حالی که طرفداران هنوز منتظر انتشار «Reputation (Taylor’s Version)» و آلبوم نخست او هستند، سوئیفت گفته بازضبط «Reputation» هنوز کامل نشده و انتشار آن باید در «زمان مناسب» و با نگاهی جشن‌گونه انجام شود.

منبع: variety


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image