جستجو در سایت

1404/01/06 13:47

نظرات منتقدان درمورد فیلم مرگ یک تک‌شاخ

نظرات منتقدان درمورد فیلم مرگ یک تک‌شاخ
فیلم مرگ یک تک‌شاخ،جدیدترین فیلم ساخته شده توسط کمپانی A24 با بازی جنا اورتگا و پل راد است که امتیاز متوسطی را از منتقدان گرفته است.
به گزارش سلام سینما

فیلم سینمایی مرگ یک تک‌شاخ جدیدترین فیلم ساخته شده توسط کمپانی A24 به شمار می‌رود، کمپانی‌ای که سابقه ساخت فیلم‌های تحسین شده و بسیار خوبی را در کارنامه هنری خودش دارد. سکان کارگردانی این اثر سینمایی را کارگردان تازه‌کار الکس شارفمن برعهده دارد و این در حالی است که خودش فیلم‌نامه این فیلم را قلم زده است. در کنار جنا اورتگا نیز بازیگران دیگری در این فیلم هنرنمایی می‌کنند که شامل پل راد، ویل پولتر، ریچارد ای گرانت، سونیتا مانی و تی لیونی است.

منتقدان بر این باور هستند که فیلم سینماییمرگ یک تک‌شاخ توانسته از هنرنمایی و جذبه میان جنا اورتگا و پل راد در نقش دختر و پدر بهره ببرد و با اینکه طنز گسترده این اثر سینمایی ممکن است اندکی ناخوشایند احساس شود ولی همچنان یک اثر هیولایی و خونین سرگرم‌کننده محسوب می‌شود.

تاکنون در وب سایت راتن تومیتوز ۵۵ نقد برای فیلم سینمایی مرگ یک تک‌شاخ منتشر شده که امتیاز ۶۵ درصد را برای آن به همراه داشته است. در وب سایت متاکریتیک نیز امتیاز ۵۵ از صد دیده می‌شود که بر اساس ۱۶ نقد منتشر شده برای آن در این وب سایت است. در ادامه نظر برخی از منتقدان برتر جهانی درباره این فیلم را مشاهده می‌کنید.

راتن تومیتوز | ۵۵ نقد – امتیاز ۶۵ درصد
متاکریتیک | ۱۶ نقد – امتیاز ۵۵ از صد

«۸۳/۱۰۰ The Playlist | منتقد: چیس هاچینسون»

همه موارد در کنار هم فیلمی هوشمندانه، سنجیده، شادی بخش و شاد را رقم زدند که پتانسیل‌های واقعی برای تبدیل شدن به یک اثر هیولایی موفق مدرن را دارد که هر ساله توسط بینندگان بسیار زیادی دیده شود.

«۷۵/۱۰۰ RogerEbert | منتقد: برایان تالریکو»

فیلم‌نامه نوشته شده توسط الکس شارفمن هوشمندانه است اما این اثر شبیه به پروژه‌ای است که افراد اشتباهی در آن به کار گرفته شدند. همه اعضای سازنده این اثر سینمایی به خوبی وظیفه خودشان را درک کردند و این اثر منحصربه‌فرد را به چیزی فراتر از یک تقلید ساده از Jurassic Park تبدیل کردند و آن را از طریق کمدی متناسب و جذبه بین کاراکترها به اثری به‌یادماندنی ارتقا دادند.

«۷۰/۱۰۰ Screen Rant | منتقد: مای عبدالباکی»

فیلم مرگ یک تک‌شاخ بسیار سرگرم‌کننده است. این فیلم شاید کمی احمقانه و عجیب و غریب به نظر برسد اما پایان رضایت‌بخش و همچنین جذبه بسیار خوب بین کاراکترها آن را ارتقا داده است.

«۷۰/۱۰۰ Collider | منتقد: نیت ریچارد»

فیلم سینمایی مرگ یک تک‌شاخ اثری لذت‌بخش است و یک کمدی ترسناک هوشمندانه، تند و تیز و خشن به شمار می‌رود که باید روی پرده سینماها به تماشای آن نشست.

«۶۰/۱۰۰ Variety | منتقد: پیتر دبروژ»

از آنجا که این اولین تجربه فیلم‌سازی الکس شارفمن است، فیلم مرگ یک تک‌شاخ بسیار جاه‌طلبانه‌تر و تخیلی‌تر از بسیاری از فیلم‌هایی است که امروزه توسط استودیوها ساخته می‌شوند، حتی با وجود اینکه برخی از نواقص درون خودش دارد.

«۶۰/۱۰۰ The Hollywood Reporter | منتقد: لوویا گیارکی»

فیلم سینمایی مرگ یک تک‌شاخ با فرض داستانی جاه‌طلبانه، شروع بسیار خوب و قوی‌ای دارد اما در ادامه مشخص می‌شود که داستان مسیر مشخصی برای پیشبرد خودش ندارد.

«۵۰/۱۰۰ IGN | منتقد: سیدهانت ادلاکها»

فیلم سینمایی مرگ یک تک‌شاخ ایده‌های فانتزی سرگرم‌کننده‌ای درون خودش دارد اما اجرای آن تکراری و آشنا است و همین به آن صدمه می‌زند.

«۴۰/۱۰۰ The Guardian | منتقد: آدرین هوتون»

به طور کلی، این فیلم هیولایی دقیقا همان چیزی است که از آن انتظار دارید؛ این فیلم خودش را متفاوت ارائه می‌دهد اما از بسیاری از جهات شبیه به دیگر فیلم‌ها است.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image