جستجو در سایت

1403/12/15 17:34

همگرایی شعر و موسیقی و نقاشی در یک اجرا با موضوع صلح

همگرایی شعر و موسیقی و نقاشی در یک اجرا با موضوع صلح
پرفورمنس «صلح» با تلفیق موسیقی، شعر و نقاشی، تلاشی هنری برای بازتاب پیام صلح و همگرایی جهانی است.
به گزارش سلام سینما

پرفورمنس «صلح» اثری از همگرایی موسیقی، شعر و نقاشی است که به همت انجمن دوستی ایران و کوبا و با همکاری گالری هنر اول، پنجشنبه ۱۶ اسفندماه در کلوپ کوبا برگزار می‌شود.

هادی خوانساری، طراح این پرفورمنس و تئوریسین شعر همگرا، درباره این اجرا گفت: «پرفورمنس صلح یک بداهه است، همگرایی‌ای هنری و انسانی در تجمیع ژانرها و عملیاتی ضد جنگ. این اثر، گفتمانی از آن حلقه گمشده، از شعله‌ور شدن بوسه و باران و هم‌آغوشی کلاویه، کلمه و قلمو است که در نهایت به صلح درون می‌انجامد، برای شهروندان جهان.»

صلح یکی از مهم‌ترین آرمان‌های جهانی به شمار می‌رود و در طول قرن‌ها، انسان‌ها همواره برای تحقق آن و دستیابی به همگرایی جهانی تلاش کرده‌اند. ما، هنرمندان، نیز همواره در صف نخست صلح‌طلبی ایستاده‌ایم و با بیان هنری در تلاشیم تا در دنیای بحران‌زده و جنگ‌زده امروز، برای تحقق صلح مبارزه کنیم و چراغ‌افروز زیبایی، آشتی و وحدت باشیم؛ با احترام به تمامی تفاوت‌ها و هویت‌ها.

خوانساری، که طراح پرچم جهانی شاعران صلح و شاعری آوانگارد و ضد جنگ است، افزود: «در چند دهه اخیر، به عنوان شاعر و فعال صلح، همواره در راستای تحقق صلح جهانی گام برداشته‌ام. این بار نیز، در پرفورمنس صلح که شامل همگرایی شعر، موسیقی و نقاشی است، قصد داریم پیام خود را به جهانیان برسانیم.»

او در ادامه گفت: «من، به عنوان شاعر، نظریه‌پرداز و فعال صلح، همراه با فرهاد خطیب، آهنگساز، پیانیست و مدرس بین‌المللی و رئیس مرکز موسیقی بوردو فرانسه، و مهدی صالحی، نقاش حرفه‌ای و مدرس هنر، پرفورمنس صلح را اجرا خواهیم کرد. هر یک از ما با نگاه و برداشت‌های متفاوت، تأویل‌پذیری این اجرا را گوناگون خواهد کرد.»

دکتر فرهاد خطیب و همسرش، خانم آناستازیا، که خواننده‌ای روس‌تبار و مقیم فرانسه است، در بسیاری از کشورهای دنیا اجرا داشته‌اند. آن‌ها پیش از ورود به ایران، کنسرتی در استانبول برگزار کردند و قرار است در همکاری با دکتر خطیب، برنامه‌ای نیز در فرانسه اجرا شود.

همچنین، یکی از بخش‌های این پرفورمنس، اجرای نقاشی با مضمون صلح است که مهدی صالحی آن را اجرا خواهد کرد. این اثر، پس از اتمام، در یک حراج خیریه به فروش گذاشته خواهد شد.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image