جستجو در سایت

1404/08/06 17:14

مارگو رابی در نقش اصلی بازسازی فیلم جنجالی American Psycho

مارگو رابی در نقش اصلی بازسازی فیلم جنجالی American Psycho
ستاره استرالیایی هالیوود، مارگو رابی، ممکن است جای کریستین بیل را در بازسازی فیلم جنجالی «روانی آمریکایی» بگیرد و این‌بار نقش قاتل سریالی پاتریک بیتمن را به صورت زنانه ایفا کند.
به گزارش سلام سینما

مارگو رابی، بازیگر برجسته استرالیایی، در حال بررسی نقشی متفاوت و بحث‌برانگیز است؛ نقشی که پیش از این توسط کریستین بیل در فیلم «روانی آمریکایی» (۲۰۰۱) بازی شده بود. این فیلم که اقتباسی از رمان ۱۹۹۱ بریت ایستون الیس است، به دلیل نمایش خشونت شدید، زن‌ستیزی، نژادپرستی و همجنس‌ستیزی با نقدهای گسترده‌ای مواجه شد و حتی منجر به تغییر ناشر و تحریم‌هایی شد. داستان فیلم حول شخصیت پاتریک بیتمن، بانکدار ثروتمند و خودشیفته وال‌استریت، می‌چرخد که در خفا به یک قاتل سریالی تبدیل می‌شود.

بر اساس گزارش منابع خبری، نسخه جدید فیلم قصد دارد با انتخاب رابی به‌عنوان نسخه زنانه بیتمن، روایت داستان را بازتعریف کند و نگاهی متفاوت به خشونت و جنایات ارائه دهد. منابع می‌گویند: «رمان و فیلم اصلی بسیار جنجالی بودند و با بازی یک بازیگر زن در نقش بیتمن، زاویه تازه‌ای به داستان داده می‌شود و واکنش‌ها به زن‌ستیزی کاهش پیدا می‌کند.»

هم‌اکنون فیلم در مراحل اولیه تولید است و جزئیات نهایی در دست بررسی است. هنوز هیچ بیانیه رسمی از سوی رابی یا شرکت‌های تولید منتشر نشده، اما تیم سازنده هیجان زیادی برای آغاز پروژه دارد.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image