1404/08/09 16:09
شارلیز ترون پس از استقبال ضعیف نگهبانانی از دیرباز ۲ به دنبال نقش اصلی جدید در فیلم Tyrant
.jpg?w=1200&q=75)
شارلیز ترون، برنده جایزه اسکار، پس از بازخورد منفی فیلم (The Old Guard 2) در نتفلیکس، رسماً پروژه بعدی خود را انتخاب کرده است: یک تریلر آشپزی با عنوان (Tyrant) که در دنیای لوکس آشپزی نیویورک جریان دارد.
براساس گزارش ددلاین، شارلیز ترون در حال نهایی کردن مذاکرات برای بازی در فیلم (Tyrant) از استدودیو امجیام آمازون است. داستان فیلم قرار است همان تنش و هیجان فیلمهایی مانند (Wall Street) محصول 1987 و (Whiplash) ساخته 2014 را داشته باشد. جزئیات بیشتر درباره داستان و شخصیتها هنوز مخفی است، اما گفته شده یک شخصیت زن دیگر نیز در کنار ترون نقشآفرینی خواهد کرد.
کارگردانی و نویسندگی فیلم بر عهده دیوید ویل است که فیلمنامه را براساس داستان خود و کودی بیهان نوشته است. ترون علاوه بر بازیگری، بهعنوان تهیهکننده نیز در کنار بت کونو و آی. جی. دیکس از طریق کمپانی Secret Menu فعالیت خواهد کرد. الکس هاینمن، اندرو رونا و ناتالی لین ویلیامز دیگر تهیهکنندگان پروژه هستند.
  
 
  
 