جستجو در سایت

1404/05/11 14:02

بودجه فیلم جدید پل توماس اندرسن تایید را گرفت

بودجه فیلم جدید پل توماس اندرسن تایید را گرفت
بودجه فیلم جدید پل توماس اندرسن (PTA) با عنوان یک نبرد پس از دیگری (One Battle After Another) به عدد حیرت‌انگیز ۱۷۵ میلیون دلار رسیده است.
به گزارش سلام سینما

پس از شایعات فراوان و گمانه‌زنی‌های متعدد، ورایتی به تازگی تأیید کرده است که بودجه فیلم جدید پل توماس اندرسن (Paul Thomas Anderson) به نام «نبرد پشت نبرد» (One Battle After Another) به رقم ۱۷۵ میلیون دلار رسیده است. این رقم پیش‌تر در گزارش‌های اولیه بین ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلیون دلار تخمین زده شده بود و سپس به ۱۴۰ میلیون دلار افزایش یافت. اما حالا، عدد ۱۷۵ میلیون دلار به عنوان بودجه نهایی پروژه تثبیت شده است.

این فیلم که با همکاری استودیو برادران وارنر (Warner Bros) ساخته می‌شود و لئوناردو دی‌کاپریو را در نقش اصلی خود دارد، قرار نیست در جشنواره‌های بزرگ سینمایی نظیر ونیز یا تلوراید نمایش داده شود. منابع نزدیک به پروژه می‌گویند که استودیو به دلیل حساسیت‌های مربوط به بودجه کلان فیلم، تصمیم گرفته از مواجهه با واکنش‌های اولیه منتقدان در فضای جشنواره‌ای پرهیز کند و مستقیماً به سراغ اکران تجاری برود.

بیشتر بخوانید:

بازاریابی One Battle After Another اثر پل توماس اندرسون در یک بازی محبوب

غیبت جنجالی پل توماس اندرسون و فیلم 150 میلیونی‌اش از جشنواره ونیز

این تصمیم، ریسک بزرگی برای وارنر و PTA محسوب می‌شود، چرا که موفق‌ترین فیلم تجاری اندرسن تا امروز، «خون به پا خواهد شد» (There Will Be Blood) بوده که تنها ۷۶ میلیون دلار در گیشه جهانی فروخته است. هرچند حضور دی‌کاپریو و نمایش گسترده در سالن‌های IMAX، امیدهایی برای موفقیت تجاری فیلم ایجاد کرده، اما همچنان این پروژه یک قمار بزرگ تلقی می‌شود.

جالب‌تر آن‌که فیلم جدید PTA، اقتباسی آزاد و غیررسمی از رمان «واینلند» (Vineland) نوشته توماس پینچن (Thomas Pynchon) است؛ هرچند که طبق برخی گمانه‌زنی‌ها، اندرسن در هنگام ارائه طرح به وارنر، حتی اشاره‌ای به نام پینچن نکرده است. به‌نظر می‌رسد این کارگردان با استفاده از اعتبار حرفه‌ای و سابقه هنری‌اش، موفق شده استودیویی بزرگ را مجاب کند تا بدون حساسیت به جزئیات، چک سفیدامضایی در اختیار او قرار دهد.

در دنیایی که تأمین بودجه برای پروژه‌های شخصی و جاه‌طلبانه روزبه‌روز سخت‌تر می‌شود، لیست کارگردانانی که می‌توانند چنین پروژه‌هایی را با پشتوانه مالی استودیوهای بزرگ تولید کنند، بسیار محدود است: کریستوفر نولان، مارتین اسکورسیزی، جیمز کامرون، دنی ویلنوو و استیون اسپیلبرگ. اکنون به نظر می‌رسد پل توماس اندرسن نیز به این حلقه خاص و کم‌تعداد پیوسته است.

بدون شک موفقیت این فیلم می‌تواند مسیر تازه‌ای برای پروژه‌های پرریسک و جاه‌طلبانه در هالیوود باز کند. هرچند هنوز جزئیات داستانی فیلم در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، اما جامعه سینمایی به شدت امیدوار است که «نبرد پشت نبرد» نه‌تنها به موفقیتی هنری، بلکه به دستاوردی تجاری تبدیل شود.

منبع: worldofreel


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image