مدیر خانه سینما: سینمای ما پیامآور صلح است

علی دهکردی، مدیرعامل خانه سینما با تشکر از زحمات هنرمندان در ایام جنگ و پس از آن گفت: «بر خود واجب میدانم تا از این حرکت دلنشین قدردانی کنم، اگر قرار است پیوندی میان، سینما، خانه سینما، موزه سینما و سازمان سینمایی داشته باشیم، خوشحالیم که از این در وارد شویم.
همه سرافراز هستیم که در تمام این سالها سینمای عشق، عطوفت، آزادی و آزاد اندیشی بوده است.»
او ادامه داد: «سینمای ما همیشه از در مهربانی صلح و دوستی بوده و حتی فیلمهای جنگی ما هم با نام آثار جنگی شناخته نمیشوند بلکه با نام دفاع مقدس شناخته میشوند. ما همیشه از صلح سخن گفتیم و هر بار هم که در مجامع بینالمللی حاضر شدیم پیامی به جز صلح نداشتهایم. سینما آینه متقابل هر جامعهای است و سینمای ما هم سینمای دوستی و محبت بوده است، همه ما همین را خواستیم.»
اسراییل حتی سینما هم ندارد
علی رویینتن، نویسنده و کارگردان سینما در بخش کوتاهی روی صحنه آمد و گفت: «همیشه مردم به موزه میآیند تا آن را تماشا کنند اما امروز موزه مردم را تماشا میکند و بزرگترین داشته ما مردم است. شاید اسراییل خیلی چیزها داشته باشد و تجهیزات نظامیاش از جانب آمریکا تامین شود اما این مردم را ندارد و از همه مهمتر سینما هم ندارد.»
در انتهای مراسم نیز پرفورمنسی با محوریت جنگ اجرا شد که در نهایت با همخوانی سرود «ای ایران» توسط حاضران و روشن کردن شمع به یاد قربانیان جنگ 12 روزه، این مراسم به پایان رسید.