سیدجواد هاشمی و حسین رفیعی در کنار دانشآموزان

در این ویژه برنامه که چهارشنبه ـ ۱۴ آبان ماه ـ حوالی ساعت ۲۲ از شبکه دو سیما پخش می شود، حسین رفیعی و سیدجواد هاشمی در کنار نوجوانان شرکت کننده، به عنوان سرگروه های مسابقه حضور دارند.
«دو نقطه» که این روزها با عنوان «فصل ایران» روی آنتن شبکه دو سیماست، با محوریت مفاهیمی چون وطن، ادبیات حماسی، دانش، پیشرفت و همبستگی ملی، تلاش می کند ضمن ایجاد رقابتی هیجان انگیز و آموزنده، پیوند نسل جدید با زبان فارسی و ارزش های فرهنگی ایران را تقویت کند.
در این مسابقه، ۸۰ گروه از نوجوانان دختر و پسر علاقه مند به ادبیات فارسی شرکت دارند و در هر قسمت، رقابت هایی میان آن ها با سرگروهی چهره های شناخته شده سینما و تلویزیون شکل می گیرد.
 «دو نقطه» محصول گروه اجتماعی ـ اقتصادی شبکه دو سیما به تهیه کنندگی مجید ظریف و سیدمحمد صفدری و کارگردانی محمد پورصباغیان است؛ برنامه ای که ترکیبی از سرگرمی، رقابت و پاسداشت فرهنگ ایرانی را به مخاطبان ارائه می دهد.
مسابقه «دو نقطه» سه شنبه تا جمعه حوالی ساعت ۲۲ از شبکه دو سیما پخش می شود و تکرار آن نیز فردای همان روز در ساعت های ۳ بامداد و ۱۴:۱۵ روی آنتن خواهد رفت.