جستجو در سایت

1404/08/16 18:15

ریان جانسون: واکنش‌های منفی Star Wars: The Last Jedi دلیل توقف سه‌گانه من نبود

ریان جانسون: واکنش‌های منفی Star Wars: The Last Jedi دلیل توقف سه‌گانه من نبود
ریان جانسون، کارگردان فیلم جنجالی (Star Wars: The Last Jedi)، در جشنواره فیلم نیوپورت بیچ تأکید کرد که واکنش‌های منفی هواداران هرگز مانع ساخت سه‌گانه مستقل او در دنیای جنگ ستارگان نشده‌اند؛ بلکه حتی انگیزه‌اش را برای ادامه مسیر بیشتر کرده‌اند.
به گزارش سلام سینما

در حالی‌که سال‌هاست پروژه سه‌گانه مستقل ریان جانسون در دنیای «جنگ ستارگان» (Star Wars) در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، بسیاری تصور می‌کردند که واکنش‌های تند به فیلم «آخرین جدای» (The Last Jedi) باعث توقف آن شده است. اما جانسون در گفت‌وگویی جدید این روایت را رد کرد و گفت: «نه، اصلاً. در واقع، همین واکنش‌ها باعث شد بیشتر بخواهم ادامه بدهم.»

او افزود: «من خودم از کودکی طرفدار جنگ ستارگان بودم و می‌دانم که این مجموعه همیشه باعث بحث و جدل بوده. ما چیزهایی را که دوست داریم، دوست داریم و از چیزهایی که دوست نداریم، متنفر می‌شویم و درباره‌اش بحث می‌کنیم. این بخشی از لذت و اشتیاق طرفداران است.»

جانسون همچنین به تجربه مثبت خود از تعامل با هواداران پس از اکران «آخرین جدای» اشاره کرد و گفت که این فیلم بیش از هر پروژه دیگری برایش بازخوردهای عمیق و احساسی به همراه داشته است. او تأکید کرد که «جنگ ستارگان» همیشه برای افراد مختلف معانی متفاوتی داشته و این تنوع دیدگاه‌ها بخشی از جذابیت آن است.

با وجود این اظهارات دلگرم‌کننده، هنوز مشخص نیست که آیا سه‌گانه جانسون در نهایت ساخته خواهد شد یا خیر. او در حال حاضر مشغول تبلیغ سومین قسمت از مجموعه «چاقوکشی» (Knives Out) با عنوان «مرد مرده بیدار شو» (Wake Up Dead Man) است. با این حال، علاقه و احترام او به دنیای «جنگ ستارگان» همچنان پابرجاست و شاید روزی شاهد بازگشت او به کهکشان دوردست باشیم.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image