جستجو در سایت

1404/07/29 19:31

متیو مک‌کانهی شایعه دستمزد از دست رفته به دلیل لهجه جنوبی‌اش در تایتانیک را رد کرد

متیو مک‌کانهی شایعه دستمزد از دست رفته به دلیل لهجه جنوبی‌اش در تایتانیک را رد کرد
متیو مک‌کانهی، بازیگر برنده اسکار، اعلام کرد که هرگز نقش جک داوسون در تایتانیک را به دلیل لهجه جنوبی‌اش رد نکرده و حقیقت این است که او این نقش را دریافت نکرده بود.
به گزارش سلام سینما

متیو مک‌کانهی در مصاحبه‌ای با پادکست (The Bright Side) شایعات قدیمی درباره رد نقش جک در «تایتانیک» را رد کرد و گفت: «این شایعه است. هیچ بحثی درباره لهجه یا چیزی شبیه آن وجود نداشت.» او توضیح داد که تنها دلیل عدم حضورش در فیلم ساده است: «فقط نقش را نگرفتم.»

در کتاب خاطرات تهیه‌کننده فیلم، جان لاندو، درباره جلسه تست بازیگری مک‌کانهی با کیت وینسلت آمده است که پس از اجرای مک‌کانهی، کارگردان جیمز کامرون خواست نسخه‌ای متفاوت از صحنه را امتحان کنند و این پایان ماجرا بود. مک‌کانهی پیش‌تر نیز گفته بود که هرگز پیشنهاد رسمی دریافت نکرده است.

نقش جک داوسون در نهایت به لئوناردو دی‌کاپریو رسید که به شهرت بین‌المللی دست یافت. مک‌کانهی با وجود از دست دادن این فرصت، مسیر موفقیت خود را ادامه داد و بعدها برنده اسکار برای «باشگاه خریداران دالاس» (Dallas Buyers Club) شد و در سریال «کارآگاه حقیقی» (True Detective) نیز نامزد امی شد.


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image