جستجو در سایت

1403/11/16 10:35

هومن حاجی عبداللهی از سختی‌های یک پروژه هم‌زمان با پایتخت می‌گوید

هومن حاجی عبداللهی از سختی‌های یک پروژه هم‌زمان با پایتخت می‌گوید
هومن حاجی عبداللهی بازیگر فیلم «شمال از جنوب غربی» درباره این پروژه و سریال «پایتخت» توضیح داد.
به گزارش سلام سینما

هومن حاجی عبداللهی بازیگر فیلم سینمایی «شمال از جنوب غربی» درباره نقش خود توضیح داد: هر بازیگری دوست دارد که نقش‌های مختلفی را تجربه کند و این بخت با من یار بود که آقای زرگرنژاد به سراغ من آمدند و خواستند تا چنین نقش متفاوتی را بازی کنم.

وی ادامه داد: نقش جدی کار کرده بودم ولی این تجربه در قالب قاب سینما بود و حساسیت‌های خاص خود را داشت.

این بازیگر درباره سختی‌های این پروژه توضیح داد: فیلمبرداری این فیلم حدودا از اردیبهشت‌ماه شروع و تا مهرماه ادامه داشت. وسط‌های پروژه سر سریال «پایتخت» رفتم و دوباره به فیلمبرداری «شمال از جنوب غربی» برگشتم و سکانس زندان را بازی کردم. واقعا پروژه سخت و طاقت فرسایی بود ولی خداراشکر نتیجه خوبی داشت و تا اینجا هم مخاطبان آن را دوست داشتند.

هومن حاجی عبداللهی در پایان درباره سریال «پایتخت» بیان کرد: فیلمبرداری سریال «پایتخت» تمام شده و امسال «پایتخت» متفاوتی را با تمام شخصیت‌های قبل شاهد خواهید بود.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image