جستجو در سایت

1404/06/04 12:34

جشنواره ونیز آغازگر فصل اسکار؛ کدام فیلم‌ها از لیدو به فرش قرمز آکادمی می‌رسند؟

جشنواره ونیز آغازگر فصل اسکار؛ کدام فیلم‌ها از لیدو به فرش قرمز آکادمی می‌رسند؟
هشتادمین جشنواره فیلم ونیز از ۲۷ اوت آغاز می‌شود؛ رویدادی که به‌طور سنتی سکوی پرتابی برای مدعیان اسکار بوده و امسال نیز با حضور کارگردانان و ستارگان بزرگ سینما، نگاه‌ها را به خود دوخته است.
به گزارش سلام سینما

جشنواره فیلم ونیز همواره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مسیرهای ورود فیلم‌ها به رقابت اسکار شناخته می‌شود؛ آثاری چون «بردمن» (Birdman)، «اسپات‌لایت» (Spotlight)، «شکل آب» (The Shape of Water) و «سرزمین خانه‌به‌دوش‌ها» (Nomadland) نخستین بار در لیدو به نمایش درآمدند و سپس جوایز اصلی آکادمی را از آن خود کردند. امسال نیز شماری از فیلمسازان برجسته با پروژه‌های تازه خود در ونیز حضور دارند و همین امر توجه منتقدان و علاقه‌مندان به سینمای جوایز را برانگیخته است.

نوآ بامباک پس از موفقیت «داستان ازدواج» (Marriage Story)، با فیلم جدید خود «جی کلی» (Jay Kelly) بازگشته است؛ اثری با بازی جرج کلونی و آدام سندلر که به باور کارشناسان می‌تواند یکی از جدی‌ترین مدعیان نتفلیکس در فصل جوایز باشد. یورگوس لانتیموس نیز پس از تجربه‌های موفق خود، با فیلم «بوگونیا» (Bugonia) بار دیگر همراه اما استون روی پرده خواهد رفت؛ ترکیبی که پیش‌تر برای هر دو، موفقیت‌های بزرگی در اسکار رقم زده بود.

گیرمو دل‌تورو نیز این بار با اقتباسی تازه از «فرانکشتاین» (Frankenstien) و حضور جیکوب الرودی به جشنواره آمده است؛ کارگردانی که در سال ۲۰۱۷ با «شکل آب» از ونیز به اسکار رسید. کاترین بیگلو، برنده اسکار برای «مهلکه» (The Hurt Locker)، نیز فیلم تازه خود با عنوان «خانه‌‌ای از دینامیت» (A House of Dynamite) را به نمایش می‌گذارد.

در میان دیگر آثار پرستاره جشنواره می‌توان به «پس از شکار» (After the Hunt) به کارگردانی لوکا گوادانینو با بازی جولیا رابرتز و اندرو گارفیلد اشاره کرد که خارج از مسابقه نمایش داده می‌شود. همچنین دواین جانسون با فیلم «ماشین کوبنده» (The Smashing Machine) ساخته بنی سافدی، امید دارد حضور تازه‌ای در فصل جوایز تجربه کند.

از دیگر آثار مورد توجه می‌توان «عهد آن لی» (The Testament of Ann Lee) با بازی آماندا سایفرید و «پدر، مادر، خواهر، برادر» (Father Mother Sister Brother) ساخته جیم جارموش با بازیگران شاخصی چون آدام درایور و کیت بلانشت را نام برد. 
در بخش مستند نیز دو اثر با محوریت خاندان کوپولا، (Marc by Sofia) به کارگردانی سوفیا کوپولا و (Megadoc) درباره پشت صحنه ساخت «مگالوپلیس» (Megalopolis) از پرحاشیه‌ترین برنامه‌ها خواهند بود.

جشنواره ونیز امسال از ۲۷ اوت تا ۶ سپتامبر برگزار می‌شود و بسیاری بر این باورند که باردیگر، مسیر بسیاری از نامزدهای اصلی اسکار از همین رویداد آغاز خواهد شد.


 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image