در فصل دوم سریال آخرین بازمانده ما چه میگذرد؟

برای اشخاصی که با بازی ویدئویی آخرین بازمانده ما آشنایی دارند، موضوع فصل دوم این سریال جدید نیست. اما کسانی که با بازی آشنا نیستند، متوجه خواهند شد قسمت نخست فصل دوم سریال درباره اشتباهات والدین و تأثیر آن بر آینده فرزندانشان خواهد بود. قرار است قسمت نخست این سریال، روز یکشنبه 24 فروردین منتشر شود.
آخرین بازمانده ما، با فلشبکی کوتاه به پایان فصل نخست آغاز میشود. الی با بازی بلا رمزی از جوئل با بازی پدرو پاسکال میپرسد: «آیا در مورد فرارشان از مقر فایرفلای در سالتلیکسیتی به او حقیقت را گفته یا نه؟»
کریگ مازین، خالق سریال آخرین بازمانده ما، فصل دوم را به فیلم جنگ ستارگان: امپراتوری ضربه میزند تشبیه میکند.
این مقایسه در صورتی درست خواهد بود که اقدامات جوئل در سالتلیکسیتی را قهرمانانه توصیف کنیم. مسئلهای که بسیاری آن را قبول ندارند.
فصل دوم، جبهه آزادیبخش واشنگتن یا گرگها را نیز به داستان میافزاید. این گروه متشکل از شبهنظامیانی است که هم با فدرا و هم با یک فرقه قرونوسطیبه نام سرافیت، ملقب به زخمها مبارزه میکنند.
در فصل دوم الی، دینا و سایر اعضای جامعه شهر جکسون با تمام این گروهها و فرقهها مواجه میشوند.
همانند هر مجموعه فانتزی و علمی – تخیلی، فصل دوم همانند فصل نخست جهانشمول نخواهد بود. البته هنوز قلمروهای فراوانی برای شناختن و دیدن وجود دارد، نبردهای زیادی صورت میگیرد و حتی از لحاظ مقیاس میتوان آن را حماسی نیز دانست.
ساختار جدیدترین فصل سریال آخرین بازمانده ما عجیبوغریب است. به برخی از پرسشها تقریباً بدون فوت وقت پاسخ داده میشود، درحالیکه زمان غیرعادی و طولانی را به کشف سایر پرسشها اختصاص میدهد.
همانطور که از ابتدای متن اشاره کردیم بخش اعظم فصل دوم درباره عواقب تصمیمات است؛ بنابراین میشود ادعا کرد که فصل دوم آخرین بازمانده ما نسبت به فصل اول شخصیتر و درونیتر است.
تصمیم وحشتناکی که جوئل مجبور شد در سالتلیکسیتی بگیرد در طول داستان بارها مطرح میشود و الی برای این که بتواند قهرمان داستان خود شود پیوسته در تقلاست.
بلا رمزی باوجود این که دو سال از شخصیت خود در سریال مسنتر است، به دلیل صورت و ظاهر بچگانه خود مورد انتقاد گرفت؛ زیرا بسیاری معتقدند افزایش سن الی در سریال بهخوبی به تصویر کشیده نشده است.
اما از جنبههای دیگر، ظاهر آنها به نفع شخصیتهایشان تمام شده است. الی برخلاف تجربههای زیادی که دارد، از لحاظ احساسی نابالغ بوده و استقلال را قدرت خود میداند.
آخرین بازمانده ما، به ما بارها و بارها یادآور میشود که قدرت، مسئولیت را همراه خود میآورد و اگر قدرت بهدرستی هدایت نشود قادر است انسان را فاسد کند.
در دنیای بیرحمِ آخرین بازمانده ما، بقا تنها به معنای زندهماندن نیست، بلکه درباره انتخابهایی است که سرانجام به زندگی شکل و معنا میبخشند.