جستجو در سایت

1401/06/18 18:33

اشک‌های فرشته حسینی هنگام تشویق نوید محمدزاده در ونیز

اشک‌های فرشته حسینی هنگام تشویق نوید محمدزاده در ونیز
فرشته حسینی هنگام تشویق همسرش پس از نمایش فیلم «شب، داخلی، دیوار» در هفتاد و نهمین جشنواره فیلم ونیز به گریه افتاد.

به گزارش سلام سینما، فیلم «شب، داخلی، دیوار» به کارگردانی وحید جلیلوند در بخش مسابقه جشنواره ونیز 2022 حضور دارد و با فیلم «خرس نیست» به کارگردانی جعفر پناهی به رقابت می‌پردازد. 


جشنواره فیلم ونیز 2022


فیلم «شب، داخلی، دیوار» 17 شهریور در ونیز به نمایش درآمد و توسط منتقدان بسیار تحسین شد. لیلا لطیف، منتقد ایندی وایر بازی نوید محمدزاده را "عالی و سرتاسر پر از خشم و نومیدی" خواند. 

نوید محمدزادهفرشته حسینی، همسر نوید محمدزاده پس از نمایش فیلم و هنگام تشویق تماشاچیان به گریه افتاد و صورتش پر از اشک شد. 

فرشته حسینینوید محمدزاده در فیلم «شب، داخلی، دیوار» در نقش یک مرد نابینا حضور دارد که به یک فراری، با بازی دایانا حبیبی پناه می‌دهد. 

 

عکاس: اینستاگرام gazellastudio


فیلم های مرتبط
افراد مرتبط
فرشته حسینی

فرشته حسینی در ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶ از پدر و مادری مهاجر و افغانستانی‌تبار در تهران در خانواده‌ای پرجمعیت زاده شد. او بازیگری را زیر نظر اساتیدی همچون اصغر محبی، مهتاب نصیرپور و محمد رحمانیان آموخت و فعالیت هنری‌اش را زمانی که تنها ۹ سال سن داشت با تئاتر آغاز کرد.

فرشته حسینی همسر نوید محمدزاده(بازیگر) است.

«یلدا»، «سونامی»، «شکستن همزمان بیست استخوان»، «هفت و نیم»، «دسته دختران» و ... از جمله فیلم‌هایی است که فرشته حسینی در آن نقش آفرینی کرده است.

نوید محمدزاده

نوید محمدزاده متولد فروردین ماه سال 1365 در شهر ایلام، بازیگر است. او بازیگری را از سال 82 در مؤسسه هفت هنر کرج آغاز کرده و در این موسسه زیر نظر هنرمندانی همچون محمد یعقوبی، مهتاب نصیرپور ، علی سلیمانی، و امیر قنبری آموزش دیده است. 

محمدزاده برای بازی در فیلم سینمایی «ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد. او همچنین موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «بدون تاریخ، بدون امضاء» از سی و پنجمین جشنواره فجر نیز شد.