جستجو در سایت

1404/04/05 23:58

داونی جونیور: پدرو پاسکال ایمانم به سینما را زنده کرد

داونی جونیور: پدرو پاسکال ایمانم به سینما را زنده کرد
رابرت داونی جونیور در مصاحبه‌ای تازه، از پدرو پاسکال به‌عنوان منبع الهام خود یاد کرد و گفت مسیر آرام و موفقیت‌آمیز او، امیدش را به صنعت سینما زنده کرده است.
به گزارش سلام سینما

رابرت داونی جونیور، بازیگر برجسته سینمای هالیوود، در گفت‌وگویی با مجله ونیتی فیر از پدرو پاسکال به‌عنوان الهام‌بخشی در دوران اخیر خود یاد کرده است؛ بازیگری که در فیلم مارولی آینده، «انتقام‌جویان: روز قیامت» با داونی هم‌بازی خواهد بود.

پاسکال و داونی جونیور این روزها در استودیوی «پاینوود» بریتانیا مشغول فیلم‌برداری جدیدترین اثر مشترکشان هستند؛ فیلمی که طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار است در دسامبر ۲۰۲۶ اکران شود.
رابطه نزدیک و صمیمانه‌ای که بین این دو بازیگر در پشت‌صحنه شکل گرفته، حالا بهانه‌ای برای تحسین و تأمل است.

داونی جونیور، بازیگر شناخته‌شده نقش مرد آهنی در جهان مارول، این بار در نقش دکتر دوم، شخصیت منفی اصلی داستان ظاهر خواهد شد؛ نقشی که به گفته منابع، چرخشی کامل از کارنامه گذشته‌اش در دنیای ابرقهرمانی به شمار می‌رود.
در سوی مقابل، پاسکال ایفاگر نقش رید ریچاردز خواهد بود، نقشی که برای نخستین‌بار در فیلم «چهار شگفت‌انگیز: گام‌های نخست» که در تیرماه اکران می‌شود، معرفی شده است.

الهام‌بخشی متقابل در دل پروژه‌ای مارولی

داونی جونیور درباره هم‌بازی‌اش گفته است:«مسیر آرام، تدریجی و پرفراز و نشیب پدرو پاسکال در رسیدن به موفقیت، باعث شد ایمان من به صنعت سینما زنده شود.»

پاسکال نیز در توصیف برخورد داونی گفته:«او فوراً رفتاری گرم و بخشنده دارد که باعث می‌شود احساس امنیت کنی؛ بتوانی بترسی، گرسنه باشی یا دچار تردید شوی.»

جلسات تمرین خصوصی در خانه داونی جونیور که با عنوان «روزهای مشق شب» برگزار می‌شود، به‌گفته پاسکال محرمانه باقی مانده است. تنها پاسخ او به سؤالات در این‌باره، جمله‌ای کوتاه بود: «سؤال خوبی است.»

در بخشی دیگر از این گزارش، به چالش‌هایی که پاسکال با آن‌ها مواجه بوده اشاره شده است. از جمله انتقادهایی درباره سن او، تناسب ظاهری‌اش برای نقش رید ریچاردز و فشارهای عمومی. با این حال، او در آن دوران دشوار، از حمایت داونی بهره‌مند شده و همچنان متعهدانه در پروژه باقی مانده است.

تصویرهای انسانی در قاب‌های ابرقهرمانی

ونسا کربی، بازیگر نقش مقابل پاسکال در «چهار شگفت‌انگیز»، درباره او گفته است:
«او سپر زیادی ندارد و خود واقعی‌اش را مستقیماً نشان می‌دهد؛ همین باعث اعتماد سریع دیگران به او می‌شود.»

در این پرونده‌ی ویژه، بلا رمزی، هم‌بازی پیشین پاسکال در سریال «آخرین بازمانده از ما»، نیز حضور دارد. رمزی با اشاره به محبوبیت لقب «بابای اینترنت» برای پاسکال، گفته است:
«نگرانش بودم. دلم می‌خواست از او محافظت کنم. دوست نداشتم مردم او را فقط از آن شوخی بشناسند. چون او فراتر از آن است.»

پاسکال هم پیش‌تر در مصاحبه‌ای با ونیتی فیر در سال ۲۰۲۲، با طنازی درباره همین لقب گفته بود:
«بابا بودن، یک حالت ذهنی‌ست. من بابای واقعی نیستم، ولی در اصل پدر همه شما هستم!»

منبع: خبر آنلاین


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image