جستجو در سایت

1395/09/16 22:34

معرفی انیمیشن "ترول‌ها" [عروسکهای شانسی] (Trolls)

معرفی انیمیشن
انیمیشن "ترول ها" (Trolls) تازه‌ترین اثر کمپانی "دریم ورکس" (Dreamworks) است که با هزینه‌ی زیاد و حضور ستارگان سینما و موسیقی ساخته شده تا تبدیل به یکی از انیمیشنهای شاد و ماندگار سال شود.

"ترول‌ها" [عروسکهای شانسی] (Trolls)
ژانر: انیمیشن / کمدی / ماجرایی
زمان: 1 ساعت و 32 دقیقه
درجه بندی: PG
هزینه تولید: 125 میلیون دلار
تاریخ اکران: 14 آبان (4 نوامبر 2016)

عوامل فیلم:
کارگردانان: والت دارن، مایک میچل
نویسندگان: جاناتان ایبل، گلن برگر، توماس دام
موسیقی: کریستوف بک
صداپیشگان: آنا کندریک، جاستین تیمبرلیک، زویی دشانل، کریستوفر مینتز-پلاسه، راسل برند،جفری تمبر، جیمز کوردن، گوئن استفانی

خلاصه داستان:
داستان این انیمیشن خوش رنگ و لعاب و شاد از جایی شروع می‌شود که شهر ترولها که در آن موجودات کوچک و رنگارنگی زندگی می‌کنند مورد حمله‌ی موجودات غول‌پیکری قرار می‌گیرند که قصد دارند از این موجودات رنگارنگ، سوپ خوشمزه‌ای درست کنند. در ادامه یکی از شادترین اعضای شهرِ ترولها یعنی Poppy (کندریک) که همیشه در حال آواز خواندن است با دوست نچندان خوش اخلاقش Branch (تیمبرلیک) تصمیم می‌گیرد تا به هر قیمتی که شده دوستانشان را نجات دهند و شادی را به شهر ترولها بازگردانند.

عکس‌های فیلم:

 

نکاتی پیرامون فیلم:
این انیمیشن موزیکال و پرهزینه که در آن جمع بزرگی از ستارگان سینما و موسیقی حضور دارند در اولین هفته‌ی اکران آمریکای شمالی موفق شد با فروش قابل قبول 46 میلیون دلاری در جایگاه دوم جدول (بعد از "دکتر استرنج") قرار بگیرد.
این انیمیشن بر اساس عروسکهایی بنام ترول ساخته شده، عروسکهای کوچکی که در کشور بیشتر با نام "عروسکهای شانسی" شناخته می‌شدند و در دهه‌ی 60 محبوبیت زیادی پیدا کرده بودند (بیشتر به عنوان ته مدادی!). "توماس دام" در سال 1958 و در کشور دانمارک برای اولین بار این عروسکها را به وسیله‌ی چوب ساخت و بعدها با اضافه کردن و ساختن موهای رنگی برای آنها این عروسکها را به شهرت جهانی رساند.
شرکت انیمیشن سازی "دریم ورکس" پس از 18 سال با این اثر به سراغ ساخت انیمیشن موزیکال رفته است. پس از انیمیشنهای Chicken Run و Monsters vs. Aliens این سومین مرتبه است که شاهد اثری از "دریم ورک" هستیم که قهرمان اصلی آن یک دختر است.
"کلویی گریس مورتز" در ابتدا به عنوان صداپیشه‌ی اصلی انتخاب شده بود که دست آخر این نقش به "آندرا کندریک" رسید.
خواننده‌ی پرآوازه‌ی 36 ساله یعنی "جاستین تیمبرلیک" قبل از این در سال 2007 به عنوان صداپیشه در قسمت سوم انیمیشن "شرک" با دریم ورک همکاری داشته است.
این انیمیشن از طرف مجلات و سایتهای معتبر سینمایی امتیاز میانگین 56 از 100 را بدست آورده است.

پوستر فیلم:

 

آنونس: