جستجو در سایت

1403/11/17 22:51
چهل و سومین جشنواره فیلم فجر

موضع‌گیری مهران غفوریان درباره نقد رسانه‌ها از فیلم‌های کمدی | ویدیو

موضع‌گیری مهران غفوریان درباره نقد رسانه‌ها از فیلم‌های کمدی | ویدیو
مهران غفوریان، بازیگر و کمدین شناخته شده سینمای ایران در گفت‌وگو با خبرنگاران از رسانه‌ها خواست به‌جای پرداختن به اینکه چرا فیلم کمدی ساخته می‌شود، به نقد موضوع فیلم‌های کمدی بپردازند.
به گزارش سلام سینما

مهران غفوریان با بیان اینکه سینمای ایران به فیلم کمدی پرفروش نیازمند است تا چرخه اقتصادی سینما همچنان کار کند گفت: از سوی دیگر سینمای کمدی با توجه به شرایط اجتماعی ما لازم است؛ چراکه حتی برای دقایقی می‌تواند حال مردم را عوض کند و شادی را برای آنها به ارمغان بیاورد.

این بازیگر فیلم کفایت مذاکرات همچنین گفت: رسانه‌ها باید فیلم کمدی را نقد کنند اما چرا به موضوع فیلم‌ها نمی‌پردازند و فقط دنبال این هستند که فیلم کمدی ساخته بشود یا نشود؟

غفوریان که در حاشیه برگزاری جشنواره فیلم فجر با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد همچنین به بازی خود در فیلم زیبا صدایم کن ساخته رسول صدرعاملی اشاره کرد و گفت: همانطور که نشست خبری فیلم هم گفتم، افتخار می‌کنم که در این فیلم بازی کردم و از آقای صدرعاملی هم ممنونم که فیلمی ساخت که در آن یک پدر شرمنده فرزندش نشده است.

مشروح این گفت‌وگو را در ویدیو تماشا کنید.

 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image