دمی مور شکست در اسکار را با سیبزمینی سرخکرده تاب آورد

«دمی مور» دوشنبه این هفته در اینستاگرام، اسکار «مایکی مدیسون» را برای فیلم «آنورا» در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول تبریک گفت.
پس از برگزاری اسکار یکشنبه شب، شایعهای منتشر شد مبنی بر اینکه مور از این ناکامی بسیار ناراحت است. مور که اخیراً جوایز متعددی برای فیلم «ماده» دریافت کرده بود، انتظار میرفت اولین اسکار خود را به خانه ببرد.
مور ویدیویی از پشت صحنه اسکار به اشتراک گذاشت و نوشت: «با پایان یافتن این فصل از اهدای جوایز، بسیار قدردان مسیری هستم که طی کردم. این هیجانانگیزترین دوره زندگیام بوده و تازه شروع شده! از نمایندگانم، نامزدهای این بخش و تمام کسانی که باعث شدند این تجربه پر از نور و شادی باشد، سپاسگزارم. از بازیگران، عوامل و هواداران «ماده»، «مارگارت کوالی» و «کورالی فارژا» متشکرم. بودن در کنار شما، یادگیری از شما و جشن گرفتن این فیلم برای من افتخار بود. همچنین تبریک صمیمانه به «مایکی مدیسون» – مشتاقم ببینم در آینده چه کارهایی انجام خواهی داد.»
ویدیوی مور نشان میدهد که او در حال آماده شدن برای مراسم افترپارتی اسکار است و برای این کار ظرف بزرگی از سیبزمینی سرخکرده میخورد. «تالولا ویلیس»، دختر مور، تصویری از مادرش منتشر کرده و نوشت: «برنده من.» خواهر او، «اسکوت لارو ویلیس»، نیز در پستی نوشت: «هیچوقت بیش از این به این خانواده افتخار نکرده بودم.»
مراسم اهدای جوایز اسکار نود و هفتم یکشنبه شب با میزبانی «کونان اوبراین» برگزار شد و با برتری «آنورا» در پنج بخش از جمله بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین تدوین و بهترین فیلمنامه اوریجینال به پایان رسید.