جستجو در سایت

1404/01/04 14:48

دزدی 11 میلیون دلاری رها اعتمادی از گوگوش

دزدی 11 میلیون دلاری رها اعتمادی از گوگوش
شایعه‌ی دزدی رها اعتمادی از گوگوش جدی شده است.
به گزارش سلام سینما

گوگوش در پی جدایی از رها اعتمادی و قطع کامل همکاری با او در جدیدترین گفتگویش سطح کیفی ترانه‌های رها را پایین دانسته و همکاری‌اش را با او بی‌کیفیت‌ترین همکاری خود نامیده است.

به گزارش هفت صبح، گوگوش می‌گوید: در همکاری اخیر بی‌کیفیت‌ترین ترانه‌ها و آلبومم را داشتم.

گوگوش همچنین اعلام کرده است که این رابطه و همکاری به طور کامل به پایان رسیده است.

از طرفی برخی از منابع نزدیک به این زوج جدا از اختلافات مالی آن‌ها و شایعه‌ی دزدی رها از گوگوش، مسألهٔ خیانت او به گوگوش را نیز مطرح کرده‌اند که خشم گوگوش را برانگیخته و باعث شده او رها را از خانه‌اش بیرون کند؛ این ادعا از سوی امین فردین نیز تأیید شده است.

رها که طی هشت سال گذشته همخانه‌ی گوگوش بود پس از این اختلافات مدتی به سوئد بازگشت که گفته می‌شود آنجا با نیکیتا وارد رابطه‌ای کوتاه مدت شد. سپس درخواست حضور در شبکهٔ منوتو را مطرح کرد که به دلایلی کیوان عباسی مدیر آن شبکه از همکاری مجدد با او سرباز زد و سپس اعتمادی به دوبی رفت تا شاید فعالیتش را آنجا از سر گیرد.

رها اعتمادی به واسطهٔ کلاهبرداری یازده میلیون دلاری خود و تیمش شامل بابک و ندا سعیدی از گوگوش نمی‌تواند وارد آمریکا شود.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image