جستجو در سایت

1394/08/20 16:56

معرفی فیلم «جامه دران»، عکس های فیلم، پشت صحنه، پوستر و آنونس

معرفی فیلم «جامه دران»، عکس های فیلم، پشت صحنه، پوستر و آنونس
فیلم سینمایی «جامه دران» ساخته حمیدرضا قطبی از 20 آبان ماه به سرگروهی پردیس سینمایی زندگی اکران شده است.

سلام سینما- فیلم سینمایی «جامه دران» اولین ساخته حمیدرضا قطبی از 20 آبان ماه به سرگروهی پردیس سینمایی زندگی اکران شده است. این فیلم سه اپیزودی که قصه محور است توسط سه زن روایت می شود. حمیدرضا قطبی، فيلمنامه جذاب و منسجم فيلم «جامه دران» را از ويژگي هاي فيلمش مي داند. «جامه دران» به مضامینی چون بی عدالتی های اجتماعی و طبقاتی و نقد رفتار فردی و کتمان حقیقت می پردازد. حمیدرضا قطبی پیش از این، فیلم های کوتاه و مستند زیادی مانند «زادگاه من» ، «ویلای اجاره ای» و ... ساخته است. پخش فیلم «جامه دران» بر عهده ی بشرا فیلم است.

فیلم «جامه دران» در بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت. این فیلم دیپلم افتخار بهترین فیلنمامه اقتباسی را دریافت کرد و در بخش های بهترین کارگردانی و بهترین فیلم نگاه نو جشنواره فیلم فجر سی و سوم، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بود.

 

خلاصه فیلم «جامه دران»:

درباره زنی به نام شیرین است که در مراسم ختم پدرش به روابط جدیدی در زندگی او پی می‌برد و حقایقی تازه را کشف می‌کند.

 

شعار فیلم «جامه دران»:

همیشه چیزهای زیادی برای پنهان کردن وجود داره...

 

عوامل فیلم «جامه دران»:

کارگردان: حمیدرضا قطبی/ تهیه کننده: سید جمال ساداتیان/ نویسنده: ناهید طباطبایی، حمیدرضا قطبی/ بازنویسی فیلمنامه: امیر مهاجر/ دستیار اول کارگردان، برنامه ریز: واهیک خچومیان/ مدیر فیلمبرداری: علی محمد قاسمی/ صدابردار: یدالله نجفی/ منشی صحنه: سعیده دلیریان/ طراح چهره پردازی: ایمان امیدواری/ طراح صحنه و لباس: بابک کریمی طاری/ تدوین: حسن حسندوست/ موسیقی: سعید انصاری/ صداگذاری و میکس: امیرحسین قاسمی/ مشاور رسانه ای و روابط عمومی: آریان امیرخان/ عکاس: سید محمد حسین ساداتیان

بازیگران: مهتاب کرامتی درنقش شیرین، باران کوثری در نقش گوهر، پگاه آهنگرانی در نقش مه لقا، مصطفی زمانی ، افسر اسدی، محمود بهروزیان، فرزانه نشاط خواه، الهام نامی

 

عکس های فیلم و پشت صحنه «جامه دران»:

 

مصطفی زمانی در فیلم جامه دران ساخته حمیدرضا قطبی

 

مهتاب کرامتی در فیلم جامه دران

 

پگاه آهنگرانی در نمایی از فیلم «جامه دران»

 

باران کوثری در نمایی از فیلم جامه دران

 

پگاه آهنگرانی و مصطفی زمانی در فیلم جامه دران

 

مصطفی زمانی و باران کوثری در فیلم جامه دران

 

فیلم جامه دران با بازی مهتاب کرامتی

 

حمیدرضا قطبی در پشت صحنه فیلم «جامه دران»

 

باران کوثری و جمال ساداتیان و حمید رضا قطبی در پشت صحنه فیلم جامه دران

 

برای دیدن عکس های بیشتر به صفحه تصاویر فیلم جامه دران مراجعه کنید.

 

حواشی «جامه دران»:

فیلم «جامه دران» سال 91 به تهیه‌‌کنندگی جهانگیر کوثری پروانه ساخت دریافت کرد اما در نهایت با تهیه کنندگی جمال ساداتیان جلوی دوربین رفت.

فیلم «جامه‌دران» براساس یکی از رمان‌های ناهید طباطبایی که به همین نام نوشته شده، ساخته شده است.

ابتدا قرار بود محمدرضا فروتن، لیلا حاتمی، هانیه توسلی و هنگامه حمیدزاده در فیلم «جامه دران» بازی کنند.

هانیه توسلی به دلیل حضورش در سریال شاهگوش نتوانست در فیلم «جامه دران» بازی کند و پگاه آهنگرانی جایگزین وی در این فیلم شد.

حمیدرضا قطبی درباره ساخت فیلم «جامه دران» گفت:

"فیلم در سال های گذشته با مشکلات بسیاری برای ساخت همراه بود، به گونه ای که سه بار به مرحله پیش تولید رسید و دوباره متوقف شد. هر بار کارگردان و تهیه کننده، عوامل فیلم و بازیگران اصلی را انتخاب می کردند و با توجه به اینکه فیلم به دلایل مختلف جلوی دوربین نمی رفت، بازیگران و دیگر عوامل تغییر می کردند."

مصطفی زمانی در دو نقش پدر و پسر فیلم «جامه دران» بازی می کند.

به گفته ی حمیدرضا قطبی، یکی از دلایل مخالفت دولت دهم با ساخت «جامه دران» این بود که معتقد بودند این فیلم علیه امنیت ملی است.

مصطفی زمانی درباره حضورش در فیلم «جامه دران» گفت:

"ساداتيان تهيه‌كننده‌اي است كه در وهله اول به فيلم احترام مي‌گذارد. پس از خواندن فيلمنامه متوجه شدم كه دوست دارم در اين فيلم بازي كنم و بايد در آن حضور داشته باشم. همزمان با آن چند پيشنهاد ديگر هم داشتم اما به علت تسلط حسي مناسب قطبي به فيلمنامه و فيلم ترجيح دادم آن را بپذيرم. با وجود شرايط سخت جوي و يخبندان شمال كشور در سال گذشته، امروز گمان مي‌كنم اين فيلم بخش خوبي از زندگي‌ام بوده است."

به گفته ی سید جمال ساداتیان، مهتاب کرامتی بعد از دیدن فیلم «جامه دران» به شدت منقلب شده بود.

حمید رضا قطبی درباره شکل گیری فیلم «جامه دران» گفت:

"سال 86 رمان جامه‌دران نوشته ناهید طباطبایی را مطالعه کردم که ضمن خواندن این رمان سه قسمتی بسیار متاثر شدم و به علت آشنایی قبلی که با خانم طباطبایی داشتم، با او تماس گرفتم و ایده اقتباس سینمایی را مطرح کردم. فیلمنامه اولیه توسط طباطبایی نوشته شد اما به قصه وفادار نبود. پس از آن چندبار فیلمنامه را بازنویسی کردم و بازنویسی نهایی با کمک امیر مهاجر سلطانی انجام شد، تا اینکه سال 90 موفق به اخذ پروانه ساخت شدیم. از آن زمان بسیار تلاش کردیم تا جامه‌دران به مرحله ساخت برسد."

در فیلم «جامه دران» برای نمایش سال 1345 از فضای موزه ی سینمای سمنان استفاده شده است.

حمیدرضا قطبی درباره نداشتن لهجه ی خاص افراد در فیلم «جامه دران» گفت:

"نمی خواستم هیچ کدام از شخصیت های این روستا لهجه ای که معرف منطقه یا نژاد خاصی باشد داشته باشند، هرچند ساز و آوازهای محلی در این روستا شنیده می شود اما معمولا در همه نقاط ایران و در روستاها از همین ساز به طور معمولی استفاده می شود. در واقع در این فیلم سعی کردم تا هیچ تاکید اقلیمی نسبت به هیچ منطقه ای نداشته باشم."

فیلمنامه فیلم «جامه دران» توسط امیر مهاجر سلطانی بازنویسی شده است.

حمیدرضا قطبی درباره معصوم ترین شخصیت فیلمش گفت:

" بیش از هر چیز معتقدم یکی از معصوم ترین شخصیت های من در این فیلم مه لقا است چرا که در پایان فیلم همه می دانند حقیقت چیست، اما تنها کسی که در نهایت نمی داند چه اتفاقی رخ داده است، مه لقا است."

باران کوثری درباره نقشش در فیلم «جامه دران» گفت:

"هر بازیگری باید آرزو داشته باشد که در فیلمنامه ای با این جزییات به ایفای نقش بپردازد. قصه این فیلم غلظتی دارد که ما در میان فیلمنامه های امروز دلتنگش هستیم. بسیاری از فیلمنامه ها خطِ قصه کم رنگی دارند."

 

نظر مصطفی زمانی، سیدجمال ساداتیان، افسر اسدی و حسن حسندوست درباره فیلم «جامه دران»:

مصطفی زمانی: فیلم بیشتر به درون احساس یک زن رسوخ می‌کند. با اينكه فيلم روايت زنانه دارد اما هميشه پاي يك مرد در ميان است.  در آن دهه آن نوع فرهنگ رفتاری با زن جا افتاده و به صورت عریان بود و امروز همچنان این رفتار وجود دارد، اما مخفی است. این فیلم بدعتی است و به نظرم شرافتمندانه است.

سیدجمال ساداتیان: جامه دران یک فیلم به‌شدت حسی است که روایت زنانه‌ای دارد و قصه یک خانم را روایت می‌کند و به نظرم خانم‌ها بهتر می‌توانند با این کار ارتباط برقرار کنند. شاید نسل جوان ما 30 سال پیش را ندیده باشد و با این فیلم به راحتی می‌توانیم به عقبه خود و رفتارمان توجه کنیم و بررسی کنیم که با تغییرات اجتماعی رفتارها تا چه اندازه تغییر کرده است.

افسر  اسدی: سواد فیلم‌شناسی‌ام به من می‌گوید «جامه‌دَران» فیلم آبرومند و کم نقصی است.

حسن حسندوست: «جامه‌ دران» اثری قوی و محکم است و به واسطه هوشمندی کارگردان فیلمی زیبا و تاثیرگذار را شاهد خواهیم بود.

 

پوسترهای فیلم «جامه دران»:

 

پوستر فیلم جامه دران

 

طراح پوستر: آرش غريقى

 

پوستر فیلم سینمایی جامه دران

فیلم جامه دران در زمان جشنواره - سایت سلام سینما:

این فیلم در زمان جشنواره با 137 رای از سوی کاربران، امتیاز 6.02 از ۱۰ را در بین فیلم‌های سی و سومین جشنواره فیلم فجر در سایت سلام سینما بدست آورد.

 

لینک صفحه جشنواره فیلم جامه دران در زمان جشنواره سی و سوم

 

آنونس فیلم «جامه دران»:

 

 

بخش هایی از فیلم «جامه دران»: