جستجو در سایت

1404/03/07 13:16

حمایت تمام قد بهروز افخمی از اکران فیلم «قاتل و وحشی»

حمایت تمام قد بهروز افخمی از اکران فیلم «قاتل و وحشی»
بهروز افخمی، کارگردان سینما و تلویزیون، با اشاره به اهمیت فیلم‌های خشونت‌محور و ترسناک در جذب مخاطب، اعلام کرد اکران فیلم «قاتل و وحشی» حمید نعمت‌الله می‌تواند به بهبود وضعیت سینمای ایران کمک کند.
به گزارش سلام سینما

هروز افخمی، کارگردان سینما و تلویزیون که این روزها فیلم «صبح اعدام» را روی پرده دارد، معتقد است سینمای ایران برای خروج از رکود نیازمند تولید فیلم‌هایی است که ذات سینما را نشان دهند و اکران فیلم‌هایی مانند «قاتل و وحشی» می‌تواند به وضعیت فعلی سینما کمک کند.

افخمی درباره شرایط کنونی سینما و وضعیت گیشه گفت: «سینما کم‌کم در حال خارج شدن از مرکز توجه است، البته قبلاً هم جایگاه مرکزی نداشت، اما در سال‌های اخیر و پس از دوران کرونا شرایط بهتر بود، در حالی که الان دوباره خطر رکود در سینما به وجود آمده است.»

او افزود: «این رکود در حالی رخ داده که تولید برخی فیلم‌ها می‌تواند در میان‌مدت نجات‌دهنده سینمای ایران باشد؛ فیلم‌هایی که تا کنون بدون دلیل مشخصی با موانعی روبه‌رو شده‌اند، مثل فیلم‌های بسیار خشن و ترسناک که حتی می‌توانند برای کودکان نکات آموزشی داشته باشند تا تمرین شجاعت کنند. این نوع فیلم‌ها جزو ذات سینما هستند؛ تا جایی که کوئنتین تارانتینو می‌گوید سینما برای نمایش خشونت اختراع شده است.»

افخمی ادامه داد: «فکر می‌کنم فیلم‌های خشن و ترسناک که در سینمای جهان از پرفروش‌ترین‌ها هستند، می‌توانند کمک‌کننده باشند و اگر اجازه داده شود فیلمی مثل «قاتل و وحشی» حمید نعمت‌الله اکران شود، می‌تواند شرایط بهتری برای سینمای ما ایجاد کند.»

این کارگردان درباره جای خالی فیلم‌های مناسب نسل جدید نیز گفت: «برای بچه‌های این نسل در بسیاری از کشورها، بازی با موبایل و دیدن انیمه رواج یافته است. پسر من هم طرفدار جدی انیمه‌هایی است که گاهی به هزار قسمت می‌رسند. به نظرم سینما برای نسل زد به سرگرمی سردی تبدیل شده است، چرا که ابزارها و وسایل ارتباطی دیگری برایشان جذاب‌تر است.»

او در پاسخ به اینکه مخاطب سینما را چه کسانی می‌داند، توضیح داد: «من سال‌هاست نغمه مرگ سینما را می‌زنم، چون هر پدیده‌ای دوران تولد، بلوغ، اوج، پختگی و سپس مرگ دارد. به نظرم سینما از اوایل قرن بیست‌ویکم پیر شده و کم‌کم به موجودی فرعی و کم‌اهمیت تبدیل می‌شود که در گوشه‌ای برای خودش کار می‌کند. منتظرم نوع جدیدی از تئاتر مخلوط با فیلم و پروژکتور ظهور کند، چون تئاتر هنوز جایگاه خود را حفظ کرده و در سالن‌های تئاتر نمی‌بینیم که تماشاچی موبایل نگاه کند یا حوصله‌اش سر برود.»

افخمی درباره روند داستان‌گویی نیز بیان کرد: «تصور می‌کنم بازگشت به داستان‌گویی‌های قطور قرن نوزدهم را شاهد باشیم و شاید این اتفاق در سینما هم بیفتد. خود من هم دنبال ساخت رمان‌های تصویری هستم؛ آثاری که مانند پادکست، دارای تصویر باشند و در سینما نمایش داده شوند.»

او در پایان درباره مخاطبان فیلم «صبح اعدام» گفت: «زمانی که اکران فیلم شروع شد، به شوخی به همکارانم گفتم دلم می‌خواست روی پوستر فیلم بنویسم کسانی که بیشتر از یک ساعت در روز با موبایل هستند، لطفاً این فیلم را تماشا نکنند. در واقع فقط می‌دانم چه کسانی مخاطب فیلم نیستند، اما «صبح اعدام» از آن دسته فیلم‌هایی است که تماشاگر خودش را پیدا می‌کند.»

«صبح اعدام» داستان لحظات پایانی طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی است که در نتیجه دادگاه ۱۵ خرداد به حکم اعدام محکوم شدند. این فیلم در جشنواره فجر دو سال قبل موفق به کسب سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد (ارسطو خوش‌رزم) و بهترین کارگردانی شد.

منبع | ایسنا


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image