نمایشگاه عکسهای نوشین جعفری از فیلم «لانتوری»
![نمایشگاه عکسهای نوشین جعفری از فیلم «لانتوری»](/public/img/placeholder.png)
به گزارش سلام سینما مراسم گشایش نمایشگاه عکسهای نوشین جعفری از فیلم «لانتوری»، به نفع قربانیان اسیدپاشی، ٢٥ مردادماه برگزار شد. این نمایشگاه برگزیده عکسهای نوشین جعفری از فیلم سینمایی «لانتوری» تازه ترین فیلم رضا درمیشیان است که در خانه هنرمندان برپا خواهد شد. نوشین جعفری پیش از این، برای این مجموعه عکسها، برنده جایزه بهترین مجموعه عکس از دومین جشن عکاسان سینمای ایران شده بود.
نمایشگاه عکس «لانتوری» از ٢٥مرداد تا ١ شهریور در خانه هنرمندان برپا خواهد شد.
فیلم سینمایی لانتوری با بازی باران کوثری، نوید محمدزاده و مریم پالیزبان دربارهی قربانیان اسیدپاشی خانوادگی است.
نوشین جعفری نمایشگاه عکسهایش از فیلم «لانتوری»
گلاره عباسی در نمایشگاه عکسهای نوشین جعفری از فیلم «لانتوری»
رخشان بنی اعتماد در نمایشگاه عکسهای نوشین جعفری از فیلم «لانتوری»
نوید محمدزاده در نمایشگاه عکسهای نوشین جعفری از فیلم «لانتوری»
رضا درمیشیان در نمایشگاه عکسهای نوشین جعفری از فیلم «لانتوری»
نوید محمدزاده متولد فروردین ماه سال 1365 در شهر ایلام، بازیگر است. او بازیگری را از سال 82 در مؤسسه هفت هنر کرج آغاز کرده و در این موسسه زیر نظر هنرمندانی همچون محمد یعقوبی، مهتاب نصیرپور ، علی سلیمانی، و امیر قنبری آموزش دیده است.
محمدزاده برای بازی در فیلم سینمایی «ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد. او همچنین موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «بدون تاریخ، بدون امضاء» از سی و پنجمین جشنواره فجر نیز شد.
![](/api/filedb/a4b79c.jpg?w=any&q=75)