جستجو در سایت

1404/06/14 13:43

سیدنی سوئینی در TIFF از صحبت درباره جنجال تبلیغاتی اخیر خود طفره رفت

سیدنی سوئینی در TIFF از صحبت درباره جنجال تبلیغاتی اخیر خود طفره رفت
سیدنی سوئینی، بازیگر جوان هالیوود، در آستانه حضور در جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو (TIFF) برای معرفی فیلم تازه‌اش (Christy) اعلام کرد قصد ندارد درباره جنجال تبلیغاتی اخیرش با برند (American Eagle) صحبت کند. او تأکید کرده است که حضورش در جشنواره صرفاً به‌منظور حمایت از فیلم و همکارانش خواهد بود.
به گزارش سلام سینما

تبلیغات سیدنی سوئینی برای برند جین (American Eagle) با شعار (Sydney Sweeney has great jeans) به دلیل شباهت لفظی با عبارت (great genes) «ژن‌های عالی» با واکنش‌های انتقادی در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد و حتی برخی آن را مشابه تبلیغات نژادپرستانه دانستند. با این حال، سوئینی حاضر به ورود به این بحث در جریان جشنواره تورنتو نیست و تمرکز خود را بر فیلمی گذاشته که داستان واقعی و پرچالش زندگی قهرمان بوکس، کریستی مارتین، را روایت می‌کند.


سیدنی سوئینی در گفت‌وگویی با ونیتی‌فر پیش از آغاز جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو گفت:
"من برای حمایت از فیلم و تیم سازنده در جشنواره حاضر می‌شوم و نه برای صحبت درباره جین. موضوع جشنواره «کریستی» (Christy) است و همان را دنبال می‌کنم."

این جشنواره نخستین حضور مطبوعاتی مهم سوینی پس از جنجال تبلیغات (American Eagle) محسوب می‌شود. او در مراسم فرش قرمز فیلم (Americana) در ماه اوت، حاضر شد اما هیچ گفت‌وگویی با خبرنگاران انجام نداد.

کمپین تبلیغاتی برند جینز با محوریت شعار (Sydney Sweeney has great jeans) طی تابستان بحث‌برانگیز شد. منتقدان معتقد بودند این کمپین با تأکید بر ظاهر و نژاد سوینی، شائبه تبلیغ نژادپرستانه ایجاد کرده است. برخی حتی آن را به «پروپاگاندای نازی» تشبیه کردند. در مقابل، (American Eagle) از این کمپین دفاع کرده و در بیانیه‌ای نوشت: "این شعار همیشه درباره جین بود؛ جین او، داستان او. ما به جشن گرفتن اعتمادبه‌نفس همه افراد در پوشیدن جین خود ادامه خواهیم داد."

با وجود جنجال‌ها، برند اعلام کرد که همکاری اختصاصی سوئینی در طراحی جین طی یک هفته به طور کامل فروش رفت و کمپین توانست رکوردی تازه در جذب مشتریان جدید ثبت کند. حتی کاخ سفید ترامپ نیز با واکنش به این موضوع، انتقادها علیه سوینی را «نمونه‌ای از فرهنگ لغو افسارگسیخته» دانست.

سوئینی تاکنون هیچ واکنش مستقیم به این ماجرا نشان نداده و برنامه‌ای هم برای صحبت درباره آن در TIFF ندارد. او درباره فیلم جدید خود گفت که «از داستان واقعی کریستی مارتین، بوکسور حرفه‌ای و قهرمان مبارزات زنانه، عمیقاً شگفت‌زده شده است» و او را «یکی از الهام‌بخش‌ترین زنانی که در زندگی دیده» توصیف کرد.

فیلم «کریستی» به کارگردانی دیوید میچود در جشنواره تورنتو به نمایش درمی‌آید و به دنبال کسب قرارداد پخش خواهد بود.


 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image