جستجو در سایت

1404/04/06 10:59

استیون سودربرگ و نیا داکوستا با فیلم‌های جدیدشان در جشنواره فیلم تورنتو 2025

استیون سودربرگ و نیا داکوستا با فیلم‌های جدیدشان در جشنواره فیلم تورنتو 2025
فیلم جدید استیون سودربرگ در جشنواره فیلم تورنتو حضور خواهد داشت.
به گزارش سلام سینما

جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو (TIFF) نخستین آثار منتخب خود را برای پنجاهمین دوره‌اش اعلام کرد و پنج فیلم مهم، از جمله جدیدترین ساخته‌های استیون سودربرگ و نیا داکوستا، برای نمایش جهانی در این رویداد معتبر انتخاب شده‌اند.

فیلم‌های اعلام‌شده عبارتند از:

  • «کریستوفرها» (The Christophers) به کارگردانی استیون سودربرگ

  • «هدا» (Hedda) به کارگردانی نیا داکوستا

  • «زندانی» (The Captive) به کارگردانی آلخاندرو آمنابار

  • «خبر خوب» (Good News) به کارگردانی بیون سونگ-هیون

  • «شوت‌های مایل اند» (Mile End Kicks) به کارگردانی چندلر لواک

نگاهی به آثار شاخص

«کریستوفرها»، جدیدترین فیلم استیون سودربرگ ـ فیلمساز پرکار آثار مشهوری چون یازده یار اوشن، ارین بروکوویچ و شیوع ـ یک کمدی سیاه در دنیای هنر است که بازیگرانی چون ایان مک‌کلن، میکائلا کوئل، جسیکا گانینگ و جیمز کوردن در آن حضور دارند.

نیا داکوستا، کارگردان فیلم‌های Candyman و The Marvels، این بار به سراغ اقتباسی مدرن از نمایشنامه معروف هدا گابلر نوشته هنریک ایبسن رفته است. در این فیلم، تسا تامپسون و ایموجن پوتس نقش‌آفرینی می‌کنند. داستان درباره زنی است که در خانه و ازدواجی که نمی‌خواهد، گرفتار شده است.

«زندانی» ساخته جدید آلخاندرو آمنابار (کارگردان فیلم تحسین‌شده دیگران) داستان میگل د سروانتس، نویسنده دون کیشوت را روایت می‌کند که در دوران جوانی و به عنوان سربازی مجروح، در الجزایر به اسارت درمی‌آید.

«خبر خوب» اثر بیون سونگ-هیون (فیلم‌ساز اهل کره جنوبی و سازنده The Merciless) درباره گروهی از افراد است که تلاش می‌کنند کنترل یک هواپیمای ربوده‌شده را به دست گیرند.

در نهایت، فیلم «شوت‌های مایل اند» ساخته چندلر لواک، دومین همکاری او با جشنواره تورنتو پس از فیلم تحسین‌شده من فیلم‌ها را دوست دارم است. این فیلم داستان منتقد ۲۴ ساله‌ای را روایت می‌کند که در تابستان ۲۰۱۱ به مونترال نقل مکان می‌کند تا کتابی درباره آلبوم Jagged Little Pill از آلانیس موریست بنویسد، اما با دو عضو یک گروه موسیقی مستقل آشنا شده و تصمیم می‌گیرد مدیر روابط عمومی آن‌ها شود.

جشن ۵۰ سالگی TIFF

کامرون بیلی، مدیرعامل TIFF، در بیانیه‌ای گفت:

«این پنج فیلم نخست، بازتاب‌دهنده نوآوری، احساس و دیدگاه جهانی هستند که در طول پنجاه دوره، جشنواره ما را به خانه‌ای برای سینمای بزرگ بدل کرده‌اند. ما به‌شدت مشتاقیم تا در این سال تاریخی، از کارگردانان جوان و نام‌های تثبیت‌شده استقبال کنیم و تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را با مخاطبانمان به اشتراک بگذاریم.»

جشنواره امسال، همان‌طور که قبلاً اعلام شده بود، با مستند «جان کندی: من خودم را دوست دارم» به کارگردانی کالین هنکس و تهیه‌کنندگی رایان رینولدز آغاز می‌شود.

جشنواره فیلم تورنتو 2025 از ۴ تا ۱۴ سپتامبر (۱۴ تا ۲۴ شهریور) برگزار خواهد شد و طبق سنت همیشگی، باقی برنامه‌ها در هفته‌ها و ماه‌های آتی به‌تدریج اعلام می‌شوند.

 

منبع: ورایتی


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image