جستجو در سایت

1404/04/11 02:11

دودلی مارول میان سریال یا فیلم: نُوا و آکادمی عجیب در انتظار تصمیم نهایی

دودلی مارول میان سریال یا فیلم: نُوا و آکادمی عجیب در انتظار تصمیم نهایی
استودیو مارول هنوز تصمیم قطعی نگرفته که دو پروژه موردانتظار نُوا و آکادمی عجیب را به سریال‌های تلویزیونی تبدیل کند یا به‌صورت فیلم سینمایی روانه پرده نقره‌ای سازد.
به گزارش سلام سینما

بر اساس گزارش جدیدی از دنیل ریچتمن (مشهور به DanielRPK در پلتفرم X)، استودیو مارول در حال بررسی این موضوع است که آیا پروژه‌های «نُوا» (Nova) و «آکادمی عجیب» (Strange Academ) به‌صورت سریال تلویزیونی تولید شوند یا به شکل فیلم‌های سینمایی.

این دو پروژه پیش‌تر در کنار آثاری مانند «کمپانی وحشت» (Terror, In) در فهرست پروژه‌هایی قرار گرفته بودند که از سوی مارول تلویزیون به حالت تعلیق درآمده‌اند. در آن زمان اعلام شد که اد برنرو به‌عنوان نویسنده و شورانر سریال نُوا انتخاب شده، اما اطلاعات چندانی درباره آکادمی عجیب منتشر نشده بود.

رویکرد کنونی مارول، توسعه تعداد زیادی پروژه‌ اولیه با هدف تولید پایلوت (قسمت آزمایشی) است؛ سپس پس از بررسی نتایج، درباره تولید نهایی تصمیم‌گیری می‌شود. این استراتژی به مارول اجازه می‌دهد بهترین تصمیم را برای شکل نهایی هر پروژه اتخاذ کند.

در حال حاضر مشخص نیست که سرنوشت نهایی این دو عنوان چه خواهد بود، اما به نظر می‌رسد هر دو همچنان در برنامه‌های آینده‌ مارول جای دارند.
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image