جستجو در سایت

1400/02/21 01:30

تصاویر جدید از پریناز ایزدیار و بهرام رادان در سریال جیران

تصاویر جدید از پریناز ایزدیار و بهرام رادان در سریال جیران
تازه‌ترین تصاویر منتشر شده از پریناز ایزدیار در نقش «جیران» و بهرام رادان در نقش «ناصرالدین شاه» در پشت صحنه‌ی سریال جیران

به گزارش سلام سینما، پس از انتشار تصاویر بازیگران اصلی سریال نمایش خانگی «جیران»، تصاویر تازه ای از پریناز ایزدیار در نقش «جیران» و بهرام رادان در نقش «ناصرالدین شاه» در پشت صحنه‌ی سریال منتشر شده است.

«جیران» دومین تجربه سریال سازی حسن فتحی در نمایش خانگی پس از ساخت سریال موفق و عاشقانه «شهرزاد» است.

پریناز ایزدیار در سریال «جیران»

پریناز ایزدیار - جیران
بهرام رادان، پریناز ایزدیار، امیرحسین فتحی، امیرجعفری، رویا تیموریان، مهدی پاکدل، رعنا آزادی ور، کتانه افشاری نژاد، ستاره پسیانی، غزل شاکری، مرتضی اسماعیل کاشی، هومن برق نورد، مهدی کوشکی، سمیرا حسن پور، فاطمه مسعودی‌فر،بهناز نازی، غلامرضا نیکخواه، سیاوش چراغی‌پور، محمد شیری، حمیدرضا نعیمی، رضا جهانی، الهام نامی، نهال دشتی، سینا رازانی، بهنام شرفی، پاشا جمالی، حسن موذنی، نسرین نکیسا، محمد مژدهی، عباس توفیقی، فرشید صمدی پور، عباس ظفری، راستین عزیزپور، علی اشمند، پرویز بزرگی، رضا داودوندی و با حضور مریلا زارعی در نقش مهدعلیا بازیگران این سریال تاریخی هستند.

بهرام رادان در سریال «جیران»

بهرام رادان - جیران

در خلاصه داستان این قصه عاشقانه-تاریخی به قلم احسان جوانمرد و حسن فتحی آمده است:

«زنهار که طراز و طریقت گم شده و مجاز و حقیقت به هم آمیخته. سهم رعیت کابوس است و سهم سلطان تخت طاووس. کجاست تدبیر کریم‌خان که تاج شاهی پس بگیرد از ما ندانم‌کارها؟ کجاست شمشیر نادر که انتقام بکشد از ما خراب‌کارها؟ مملکت آشفته است و امیرکبیر در گور خفته است. هر نامی آبستن ننگ است و هر صلحی آبستن جنگ. آدمیزاد قبله عالم هم که باشد پناه می‌خواهد. قلعه‌ای می‌خواهد که جان‌پناهش باشد. برای اولاد آدم هیچ قلعه‌ای محکم‌تر از عشق نیست. بدهید همه‌جا جار بزنند که: ایهالناس! دیروز در حوالی تجریش پادشاه شما عاشق شد…»

سریال «جیران» به کارگردانی حسن فتحی و نویسندگی احسان جوانمرد و حسن فتحی و تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه قرار است سال ۱۴۰۰ به صورت اختصاصی از فیلیمو پخش شود. عکس از محمد اسماعیلی است.

اولین عکسی که از پریناز ایزدیار و بهرام رادان در سریال «جیران» منتشر شده بود.

جیران - بهرام رادان - پریناز ایزدیار

فیلم های مرتبط
افراد مرتبط
پریناز ایزدیار
پریناز ایزدیار، بازیگر، متولد ۸ شهریور ۱۳۶۴ بابل می‌باشد. او با بازی در فیلم «یک مرد، یک شهر»(1386) بازیگری را آغاز کرده و با ایفای نقش در تله‌فیلم «ماه در سایه» (۱۳۸۸) به کارگردانی سعید ابراهیمی‌فر، قدم به عرصة تلویزیون گذاشت. او پس از بازی در سریال «زمانه» ساخته حسن فتحی به شهرت رسید و برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» (۱۳۹۴) موفق به دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر شد.
بهرام رادان

بهرام رادان متولد ۸ اردیبهشت ۱۳۵۸ در تهران، بازیگر، مدل، تهیه‌کننده و خواننده موسیقی می‌باشد. او در فیلم‌های فیلم‌سازان مطرح و صاحب سبکی چون داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی، واروژ کریم‌مسیحی، پوران درخشنده و رخشان بنی‌اعتماد بازی کرده است. بهرام رادان موفق به دریافت دو سیمرغ بلورین نقش اول مرد از جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شده و یک آلبوم موسیقی تحت عنوان «روی دیگر خوانندگی» منتشر کرده است.