نظریات منتقدان در مورد فیلم «یک کیلو و بیست و یک گرم»
به گزارش سلام سینما منتقدان در مورد فیلم سینمایی «یک کیلو و بیست و یک گرم» اولین ساخته سینمایی رحیم طوفان نظرات خود را منتشر کردند.
جعفر گودرزی ، منتقد سینما و نائب رییس انجمن منتقدان :
این فیلم را باید دید !
یه فیلم وقتي به شعور و ذائقه مخاطب اخترام ميزاره نتيجه ش ميشه اثري گرم و دلنشين و به راحتي با مخاطب همذات پنداري ميكنه..
فیلم سینمایی "یک کیلو و بیست و یک گرم " فیلمی ست شریف ، سلامت و با متانت و با سه داستان بهم گره خورده ..
بی شک بدون ایراد نیست
اما نشان داد كه افق روشني در انتظار كارگردانشه
کارگردانی پخته ، فیلمبرداری خوب و بازی های یکدست
آرزوی موفقیت و اکران خوب برای این فیلم.
رضا درستکار , نویسنده و منتقد سینما
رویکرد مدرن در روایت، و تشخیص ثقل داستان با تماشاگر
عزیزالله حاجی مشهدی , منتقد فيلم و مدرس سينما
فيلم سينمايي" يك كيلو وبيست ويك گرم!" - نخستين كار بلند سينمايي" رحيم طوفان" - كه با شگفتي فراوان ، در سي و ششمين جشنواره ي فيلم فجر كنار گذاشته شده بود، اكنون درسي و ششمين جشنواره ي جهاني فيلم فجر، فرصت حضور و نمايش پيدا كرده است.
فيلم ، اثري قصه گو و داستان پرداز است كه مي كوشد تا همزمان ، سه داستان كوتاه به هم پيوسته را با هم پيش ببرد. "يك كيلو وبيست ويك گرم" ، با روايتي به نسبت روان وگويا موفق مي شود تا با مخاطبان همگاني خود ارتباط برقرار كند و در روايت هاي مختلف خود نيز دچار لكنت نشود. به نظر مي رسد كه با وجود ضعف هاي احتمالي موجود در چنين آثاري، تماشاي برخي "نوجويي" ها و "تجربه گرايي" هاي تازه درميان اين نسل از فيلمسازانِ "نوآمده" ، مي تواند دلشاد كننده باشد.
حدیث جان بزرگی ، منتقد سینما و نویسنده
یک کیلو و بیست و یک گرم از بسیاری از فیلم های حال حاضر سینمای ایران جلوتر است. همه می دانند سینمای قصه گوی این سال ها به دور تکرار افتاده و مخاطب از دیدن فیلم های شبیه به هم روز به روز دلزده تر می شود اما این فیلم با گره افکنی ها و پیچ و خم های خوبی که در دل داستان خود دارد می تواند تجربه متفاوتی برای مخاطب ایرانی باشد. کارگردانی و بازی ها و سایر اجزای فیلم هم درست سر جای خود قرار گرفته اند و به عنوان فیلم اول سینمایی کارگردان خود، اثری قابل قبول است.
وحید فرازان ، منتقد سینما
فیلم یک کیلو و بیست و یک گرم را میتوان جزو فیلمهای خوب جا مانده از جشنواره سی و ششم فجر (۱۳۹۶) قلمداد کرد. فیلم قصهگویی که در جذب مخاطب تا پایان موفق است و این برای کارگردانی که اولین فیلمش را ساخته، امتیاز مثبتی به شمار میرود. کستینگ فیلم هم از نکات مثبت فیلم به شمار میرود، حضور کسانی چون: لیلا زارع، سعید آقاخانی، فرشته صدر عرفایی...ترکیب خوبی از بازیگران را مناسب با قصهی فیلم رقم زدهاند. معمولا کارهایی که نیکخواه آزاد تهیهکنندگی آنها را به عهده میگیرد - بخصوص در سالهای اخیر - شامل تمهای اجتماعی به روز است و این اثر هم به نوعی در همین رده قرار میگیرد. داستان فیلم در سه خانواده میگذرد، سه خانوادهای که هر کدام درگیر مسائل درونی خود هستند، ولی در نقطهای این سه خانواده و معضلاتشان به هم میرسد. ایجاد تعادل در تعریف داستان هر سه خانواده و بالانس آنها در فیلمنامه و اجرای خوب آن، باز هم از نکات مثبت فیلم آقای طوفان است.
امیدوارم این فیلم
راه خودش را پیدا کند و اکران خوبی داشته باشد تا بیمهری هیئت انتخاب جشنوارهی فیلم فجر را جبران کند.