جستجو در سایت

1403/07/17 09:57
قراراست ساخت نسخه سینمایی تازه‌ای از فیلم معروف و کلاسیک «آدم‌ها و عروسک‌ها» به کارگردانی راب مارشال کلید بخورد.

ساخت نسخه تازه‌ای از فیلم معروف و کلاسیک

ساخت نسخه تازه‌ای از فیلم معروف و کلاسیک
قراراست ساخت نسخه سینمایی تازه‌ای از فیلم معروف و کلاسیک «آدم‌ها و عروسک‌ها» به کارگردانی راب مارشال کلید بخورد.

به گزارش سلام سینما ، شرکت سونی سال ۲۰۱۹ امتیاز تولید نسخه جدیدی از «آدم‌ها و عروسک‌ها» را خریداری کرد. چند داستان کوتاه دیمون رونیون، خط کلی داستان این فیلم کلاسیک را تشکیل می‌دهد.

فیلمنامه فیلم راب مارشال با همکاری جان دلوکا می‌نویسد و هنوز زمانی برای شروع کار فیلمبرداری آن تعیین نشده است.

خبر تولید این نسخه در حالی بازتاب وسیعی در رسانه‌های گروهی و شبکه‌های اجتماعی داشته که قبل از این و در سال ۲۰۱۲ هم صحبت‌هایی درباره تولید یک نسخه تازه شده بود. در آن زمان قرار بود کارگردانی فیلم را بیل کاندون دیگر فیلمساز مولف و مستقل سینما به عهده بگیرد.

برای بازی در دو نقش اصلی مرد فیلم، مذاکراتی با چانینگ تاتوم و جوزف گوردون لویت صورت گرفته است.

داستان فیلم درباره مسابقات قماربازی و چند قمارباز است که در جریان کارهایشان با رویدادها و اتفاقات پیش‌بینی‌نشده‌ای روبه‌رو می‌شوند.

در حالی که سال ۱۹۵۵ نسخه اول فیلم با بازی مارلون براندو، فرانک سیناترا، جین سیمونز و ویویان بلین ساخته شد، اهالی تئاتر چند سال قبل از آن نسخه تئاتری آن را در برادوی اجرا کرده بودند.

این نسخه تئاتری در سال ۱۹۵۰ توانست بیش از سه سال به روی صحنه برود و تعداد هزار و دویست شب اجرای موفق داشت.

همین موفقیت کلان بود که هالیوود را به صرافت تولید نسخه‌ای سینمایی از داستان رونیون انداخت.

جالب اینکه در سال ۱۹۹۲ هم نسخه سینمایی دیگری از «آدم‌ها و عروسک‌ها» تولید شد که ناتان لین و فیت پرنس بازیگرانش بودند.

شرکت سونی نسخه تازه را با مشارکت کمپانی والت‌دیزنی تهیه خواهد کرد. هزینه‌های تولید فیلم اعلام نشده است.

تماشاگران سینما راب مارشال را با فیلم‌های موفقی چون «شیکاگو»، «خاطرات یک گیشا» و نسخه دوباره‌سازی و زنده انیمیشن «پری دریایی کوچولو» می‌شناسند.

منبع: صبا خبر