معرفی فیلم «یتیمخانه ایران»، عکس های فیلم، حواشی، پوستر و آنونس
سلام سینما- فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» هشتمین ساخته ابوالقاسم طالبی به زودی در شبکه نمایش خانگی توزیع می شود.این فیلم مضمونی تاریخی سیاسی دارد و ماجرای قحطی فراگیر ایران در زمان جنگ جهانی دوم و حضور متفقین در ایران را روایت کند. پخش فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» برعهده فیلمیران است. ابوالقاسم طالبی در کارنامه خود ساخت فیلم هایی چون «قلاده های طلا»، «دست های خالی»، «جنگ کودکانه»، «عروس افغان»، «نغمه» را بر عهده دارد.
دانلود قانونی و ارزان فیلم «یتیم خانه ایران»
فیلم «یتیم خانه ایران» در بخش خارج از مسابقه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت.
خلاصه داستان های فیلم:
- داستان قحطی و خشکسالی عظیم ایران که در سالهای 1296 تا 1299 و در کوران جنگ جهانی اول در زمان اشغال ایران به دست قوای بیگانه روس و انگلیس رخ داد را روایت می کند.
- داستان «یتیم خانه ایران» از اواخر دوره قاجار و شروع جنگ جهانی اول و حضور نیروهای نظامی روس و انگلیسی در ایران آغاز می شود، زمانی که به دلیل حضور نظامیان خارجی قحطی در ایران رواج پیدا کرده و به دلیل آن که اجازه تجارت و واردات محصولات غذایی به مردم ایران داده نمی شد، از جمعیت ۲۰ میلیون نفری ایران، ۱۰ میلیون نفر بدون شلیک یک گلوله کشته شدند.
عوامل فیلم:
کارگردان، نویسنده: ابوالقاسم طالبی/ تهیهکننده: محمدرضا تختکشیان/ مدیرپروژه: دکتر مقدم فر/ مشاور کارگردان، برنامهریز: حسن لفافیان، اکبر منصور فلاح/ دستیاران کارگردان: مسعود جیرانی، سحر جراح/ منشی صحنه: حسن بهاردی/ مدیر فیلمبرداری: اصغر رفیعیجم/ مدیر صدابرداری: بهمن حیدری/ تدوین: حسین زندباف/ طراح صحنه و لباس: عباس بلوندی/ طراح چهره پردازی: داریوش صالحیان/ عکاس: محمد فوقانی/ مدیر تولید: داود معدنی/ منشی صحنه: محسن بهاری/ جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی/ جلوههای ویژه بصری: حسن پیلهور/ برنامه ریز: حسن لفافیان/ موسیقی: سرگئی کروتسنگو/ صداگذاری، میکس و ترکیب صدا: بهمن حیدری، مهدی جمشیدیان
بازیگران: علیرام نورایی، جعفر دهقان، فرخ نعمتی، قطب الدین صادقی، آهو خردمند، علی شادمان، ایمان صفا، بهار محمد پور، بهارک صالح نیا، حمید تاج دولتی، والا شهیری، مصطفی بهشتی، مهری آل آقا، محسن حسینی، اصغر حیدری، ملیکا شعبان، مجید معافی، برایان تورفه، کامرون چاپمن، برت جان کورن، پاول دیونی، جان اتول، توبی هیوز، کلوم کوتس
مدت زمان: 120 دقیقه
سال ساخت:1393
تاریخ اکران: 95/08/05
فروش: 1,627,116,000 تومان
ژانر: سیاسی-تاریخی
پخش: فیلمیران
عکس های فیلم و پشت صحنه:
برای دیدن عکس های بیشتر به صفحه تصاویر فیلم یتیم خانه ایران مراجعه کنید.
حواشی فیلم:
برایان تورفه از انگلیس، کامرون چاپمن از انگلیس، برت جان کورن از هلند، پاول دیونی از انگلیس، جان اتول از ایرلند، توبی هیوز از انگلیس و کلوم کوتس از انگلیس بازیگران خارجی زبان در فیلم «یتیم خانه ایران» حضور دارند.
ابوالقاسم طالبی درباره عدم حضور فیلم «یتیم خانه ایران» در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر گفت:
"من در بخش مسابقه شرکت نمی کنم. چون فیلم من یک فیلم ضداستکباری است. بخاطر اینکه من از ابتدا چینش داوران را نمی شناختم و احتمال دادم برخی از داوران دوتابعیتی باشند و با قضاوت درباره این فیلم مجبور شوند به سختی هایی بیافتند و به تابعیت خارجی آنها لطمه ای بخورد. لذا تصمیم گرفتم فیلم را از بخش مسابقه خارج کنم."
ابوالقاسم طالبی درباره فیلم «یتیم خانه ایران» گفت:
"شما با یک فیلم سینمایی قصه گوی کلاسیک طرف هستید. فرق فیلم من با فیلم های دیگر این است که فیلم مردم است. اصلا درون کاخ نیست. فیلم به دوره ای می پردازد که تاکنون بدان پرداخته نشده است و برای آن مطالعه بسیاری شده است."
فیلم «یتیم خانه ایران» ابتدا قرار بود توسط سید محمود رضوی تهیه شود.
علیرام نوری دومین همکاری خود را با ابوالقاسم طالبی پس از فیلم «قلاده های طلا» در فیلم «یتیم خانه ایران» داشته است.
عباس بلوندی طراح صحنه و لباس پروژه سینمایی «یتیمخانه ایران» گفت:
" 5تا 6 ماه تحقیقات گسترده انجام دادیم. جزئییات و طرز پوشش مردم آن دوره، لباسهای نیروهای نظامی روس و انگلیس را در یک دوره تحقیقاتی بررسی کردیم.نزدیک 1600 دست لباس طراحی، کهنه و آماده شد. در مورد دکور این فیلم هم چنین تحقیقاتی را انجام دادیم. سعی کردیم جمع بندی کاری که انجام می دهیم فضایی باشد که به واقعیت نزدیک است. یکی از اتفاقات مهمی که برای «یتیم خانه» رخ داد، این بود که مجبور شدیم ۱۲ خودرو از جمله خودروهای نظامی، کامیون، سواری، آمبولانس و ... را بسازیم تا بتوانیم در این فیلم از آنها استفاده کنیم. همچنین تعداد زیادی کالسکه نیز برای رفت و آمد مردم عادی در لوکیشن های مختلف ساخته شد."
روابط عمومی فیلم «یتیم خانه ایران» درباره پیوستن بهارک صالح نیا به شبکه جم و حضورش در فیلم «یتیم خانه ایرانیان» گفت:
"این بازیگر یکی از نقش های فرعی فیلم سینمایی «یتیمخانه ایران» را بر عهده داشته است که به علت بالا بودن زمان فیلم نقش وی در مونتاژ حذف شده و در نسخه نمایشی فیلم «یتیمخانه ایران» حضور ندارد."
علیرام نوری درباره فیلمنامه فیلم «یتیمخانه ایران» گفت:
"وقتی فیلمنامه «یتیم خانه ایران» را به من معرفی کردند بسیار متعجب شدم چرا که تاکنون راجع به این برهه از تاریخ معاصر ایران چیزی نشنیده بودم و حتی در کتابهای درسی هم اطلاعاتی از این واقعه که حدود 4 تا 10 میلیون در آن کشته شدند وجود نداشته است."
جعفر دهقان درباره بازی اش در فیلم «یتیمخانه ایران» گفت:
"به خاطر ایفای نقش در این فیلم، دندان پایینم را کشیدم البته در ابتدا با مخالفت طالبی مواجه شدم اما با اصرار خودم این کار را کردم و به نوعی از خود گذشتگی کردم."
فیلم «یتیمخانه ایران» نامزد دریافت جایزه بهترین فیلمنامه، کارگردانی و فیلم مسابقه سینمای ایران جشنواره فیلم مقاومت شد.
شعر، آهنگسازی و خوانندگی تیتراژ پایانی فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» این اثر توسط «پرواز همای» انجام شده است.
نظرات درباره فیلم «یتیم خانه ایران»:
رهبر معظم انقلاب ضمن تمجید از این اثر سینمایی از توجه سینما به این مضامین مهم در تاریخ معاصر ابراز رضایت کردهاند؛ مضامین و سوژههایی که جای خالی آنها به شدت در سینمای ایران احساس میشود.
حجت الاسلام پناهیان: این فیلم به مصابه برداشته شدن پرده غفلت و حجاب از گوشهای از تاریخ است که با هنوز ما با آن درگیر هستیم، این فیلم تاریخی است،ااما آینده ما را به ما نشان میدهد؛ من بعید میدانم که انسان هوشمندی از دیدن این فیلم غفلت کند، ضمن این که تمام ویژگیهای بصری خود را حفظ کرده است.
حمید بهمنی: طراحی صحنه خوب و بازی درخشان علیرام نورایی از نکات مثبت این فیلم است، همچنین کارگردان توانسته دکوپاژ قابل قبولی را به تصویر بکشد.
نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی: این سوژه بکر تاریخی نه فقط برای نسل جدید که حتی برای بزرگسالانی که شاید در مسیر زندگی هویت تاریخی خود را از یاد برده باشند، یادآور خاطرات تلخ و عبرت انگیز دست اندازی مستکبرین به کشور عزیزمان است.
دکتر عبدالعلی علیعسکری: به خاطر پرداختن به قطعهای گمشده از تاریخ ایران و ساخت قوی فیلم تشکر می کنم.
سیدمحمدحسینی، وزیر سابق ارشاد: در این فیلم اگرچه ماجرایی غمانگیز و زجرآور بر پرده نقرهای سینما ظاهر میشود و تراژدی سوزناک آن هر بیننده رقیقالقلب و حتی قسیالقلب را متأثر و محزون میسازد اما انذارها و عبرتهایی در آن نهفته است که راهبر و هادی امروز و فردای جامعه است
فرش قرمز فیلم «یتیمخانه ایران» سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر
پوسترهای فیلم:
آنونس:
اینفوگرافی فیلم:
تیتراژ پایانی فیلم یتیم خانه ایران با صدای پرواز همای: