1403/11/22 22:38
سخنرانی تند برنده سیمرغ بلورین: آقای وزیر ارشاد، با هیچ فیلمی انقلاب نشده است!
![سخنرانی تند برنده سیمرغ بلورین: آقای وزیر ارشاد، با هیچ فیلمی انقلاب نشده است!](/api/filedb/472f89b/قاتل-وحشی.jpg?w=1200&q=75)
سعید خانی، تهیهکننده فیلم رها که در اختتامیه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول را دریافت کرد در حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از او خواست تا فیلم قاتل و وحشی را اکران کند.
سعید خانی، تهیهکننده فیلم رها که به عنوان تهیهکننده بهترین فیلم اول چهل و سومین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین دریافت کرد، ضمن انتقاد از اکران نشدن فیلم قاتل و وحشی ساخته حمید نعمتالله، از وزیر ارشاد خواست از میز خود نترسد و این فیلم را اکران کند.
خانی همچنین گفت: آقای وزیر ارشاد با اکران هیچ فیلمی در هیچ کشوری انقلاب نشده است؛ پس نگران نباشید و فیلم قاتل و وحشی را اکران کنید.
فیلم قاتل و وحشی، ساخته حمید نعمتالله از سال 1400 به این سو در محاق توقیف است اما امسال گفته میشد که ممکن است در جشنواره فجر حضور یابد.
پس از آنکه حضور این فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران منتفی شد، گفته شد که این فیلم در بخش ویژه جشنواره اکران میشود و حتی در جدول پخش نیز قرار گرفت اما در نهایت اکران نشد.
اخبار مرتبط