جستجو در سایت

1404/08/14 23:45

آیلا فیشر درباره تأخیر Wedding Crashers 2 توضیح داد

آیلا فیشر درباره تأخیر Wedding Crashers 2 توضیح داد
ستاره کمدی محبوب (Wedding Crashers)، آیلا فیشر، در مصاحبه با Watch What Happens Live! دلیل تأخیر سال‌هاه فیلم دنباله را روشن کرد و گفت که همه عوامل اصلی آماده‌اند اما زمان‌بندی اوون ویلسون هنوز تعیین نشده است.
به گزارش سلام سینما

آیلا فیشر که نقش خود را در نسخه اصلی (Wedding Crashers) ۲۰۰۵ بازخواهد گرداند، گفت که سال‌ها قبل ویزای لازم برای فیلم‌برداری در آمریکا را دریافت کرده بود، اما حالا مشکل اصلی، برنامه کاری اوون ویلسون است. او در مصاحبه گفت: «احساس می‌کنم منتظر برنامه اوون هستیم. اما فکر می‌کنم دیو دوپکین [کارگردان] و وینس [وان] هم علاقه‌مندند. همه عوامل حاضرند.»

(Wedding Crashers 2) سال‌ها در حالت بلاتکلیفی قرار داشت. در سال ۲۰۲۲، اوون ویلسون نیز اظهار داشت که کارگردان دیو دوپکین در حال بررسی ایده‌هایی برای دنباله است: «یکی از آن فیلم‌هایی بود که خیلی خوش گذشت و واکنش خوبی هم دریافت کرد. امیدوارم دنباله بتواند به کیفیت نسخه اول برسد.»

فیلم اصلی (Wedding Crashers) با بازی اوون ویلسون، وینس وان، آیلا فیشر، ریچل مک‌آدامز و کریستوفر واکن در سال ۲۰۰۵ اکران شد و موفق شد تقریباً ۳۰۰ میلیون دلار در باکس آفیس فروش داشته باشد. این فیلم همچنین به احیای محبوبیت کمدی‌های بزرگسالانه با رده‌بندی R کمک شایانی کرد.

با وجود اینکه نسخه دوم هنوز تاریخ اکران مشخصی ندارد، فیشر تأکید کرد که همه عناصر مورد نیاز برای بازگشت کمدی عاشقانه موفق حاضر هستند و تنها منتظر هماهنگی برنامه بازیگران اصلی هستند.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image