جستجو در سایت

1404/06/09 17:39

گیرمو دل تورو با Frankenstein طرفداران را ناامید کرد

گیرمو دل تورو با Frankenstein طرفداران را ناامید کرد
فیلم جدید گیرمو دل تورو، «Frankenstein»، پس از انتظار طولانی، از فستیوال ونیز با واکنش‌های مختلط منتقدان روبه‌رو شد. با وجود جلوه‌های بصری چشم‌گیر و بازی قابل توجه اسکار آیزاک، بسیاری منتقدان معتقدند فیلم بیشتر روی سبک تمرکز کرده و از عمق و حس انسانی داستان اصلی مری شلی فاصله گرفته است.
به گزارش سلام سینما

گیرمو دل تورو پس از سال‌ها تلاش، نسخه سینمایی خود از «Frankenstein» را آماده کرده است، اما برخلاف انتظار، این اثر بیشتر یک تجربه بصری است تا یک روایت عمیق و انسانی.

منتقدان واکنش‌های متفاوتی به فیلم داشته‌اند؛ برخی از جمله Variety و The Times، امتیاز متوسط داده‌اند، در حالی که Screen و The Telegraph نقدهای مثبت منتشر کرده‌اند.

یکی از بزرگ‌ترین ایرادات فیلم، شخصیت ویکتور فرانکنشتاین است که برخلاف نسخه کلاسیک، دل تورو او را از مردی اهل کشف و ایده‌آل به یک دیوانه خشونت‌طلب تبدیل کرده است. اسکار آیزاک تمام توان خود را برای ایفای نقش گذاشته، اما شخصیت نوشته شده بیشتر شبیه کاریکاتور است تا فردی واقعی.

از سوی دیگر، هیولا با بازی جیکوب الوردی طراحی چشم‌گیری دارد، اما با توانایی بازسازی فوری پس از هر جراحت، حس تهدید و عمق داستان را از دست می‌دهد. داستان کلاسیک مری شلی درباره خلق زندگی و مسئولیت آن، جای خود را به صحنه‌های گرافیکی و لحظات نمایشی داده است.

هرچند فیلم جلوه‌های بصری، طراحی صحنه و موسیقی جذابی دارد، منتقدان معتقدند که این اثر بیشتر شبیه یک تابلو فاخر است تا فیلمی با احساس واقعی و داستانی انسانی.

منبع:worldofreel


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image