صحرا اسداللهی از دلایل خود برای برگزاری مهمانی در روستا پرده برداشت
صحرا اسداللهی در گفتوگو با روزنامه همشهری میگوید: من به روستای محل تولدم عِرق دارم و فکر میکنم، پس بهدنبال آن بودم زمانی که نوبتم شد مخاطبان را مهمان یک زیبایی بصری نیز بکنم.
در ادامه این گفتوگو را میخوانید:
درباره دلایل خود برای پذیرفتن حضور در رئالیتی شوی «شام ایرانی» برایمان بگویید.
شاید بشود گفت یکی از مهمترین دلایل من برای حضور در این پروژه، سعید ابوطالب کارگردان و تهیهکننده اثر بود که باعث شد پیشنهاد حضور در «شام ایرانی» را بپذیرم چراکه هر زمان با ایشان کار کردم تجربه بسیار خوبی برایم رقم خورد. خدا را شاکرم که کار با این گروه درجه یک همیشه حال خوب برایم داشته. البته درست است که در «مافیا» و «پدر خوانده» بازیکن ضعیفی بودم و شاید مردم مرا خیلی دوست نداشتند و حتی حرصشان دادم اما از همکاری با سازندگان اثر لذت بردم.
شما فصلهای پیشین این برنامه را تماشا کرده بودید؟
بله. من پیش از حضور در «شام ایرانی» فصلهای پیشین آن را تماشا کرده بودم و برایم جالب بود. اساسا شبکههایی را که برنامه آشپزی دارند، دنبال میکنم چراکه غذا پختن یک زیبایی بصری دارد که آن را بهشدت دوست دارم.
مخاطب در «شام ایرانی» تا چه اندازه با خود واقعی صحرا اسدالهی روبهرو بوده است؟
من نهتنها در این برنامه بلکه در دیگر برنامههایی که حضور پیدا میکنم، تلاش دارم که خودِ واقعیام را به نمایش بگذارم. اینکه چقدر مردم با من ارتباط میگیرند و باورم میکنند، باید آنها پاسخ دهند اما همواره سعی کردهام همانی را که هستم، به نمایش بگذارم.
برای برگزاری مهمانی خود با چه چالشهایی مواجه بودید؟
من مهمانی خود را در روستایی برگزار کردم که در آن به دنیا آمدم، آنهم در شرایطی که گاز نبود؛ البته گازی که من در این برنامه استفاده کردم با کپسول کار میکرد نه گاز شهری. هوا بسیار سرد بود، به قدری که آب یخ زده بود. به هر حال برگزاری مهمانی در آنجا با سختیهایی همراه بود اما علاقهمند بودم آن را همان جا برگزار کنم چراکه بهدنبال رقم زدن یک تجربه خاص برای همه بودم.
حرکت خلاقانه شما در بردن این برنامه به دل طبیعت، نشاندهنده اهمیت ارتباط با ریشهها و لذت بردن از سادگیهای زندگی است و واکنشهای مثبتی هم به آن نشان داده شده است. قصد خودتان از این اتفاق چه بود؟
من به روستای محل تولدم عِرق دارم و فکر میکنم، پس بهدنبال آن بودم زمانی که نوبتم شد مخاطبان را مهمان یک زیبایی بصری نیز بکنم. همچنین در منوی غذایم دوست داشتم غذاهای محلی درست کنم؛ غذایی معمولی که خوب پخته شود و همچنین اکثریت مردم بتوانند آن را بخورند و چیز عجیبی نباشد. خوشبختانه مردم با این اتفاق همراه شدند و با هر پیغامی که میگرفتم، بسیار حالم خوب شد. همچنین متوجه شدم مردم بسیار مهربان و دلبزرگی داریم که واقعا انتقاداتشان سازنده است. قدردان تمام کسانی هستم که با پیامهایشان کمک کردند تا انگیزه بگیرم برای ادامه مسیر و دست تکتکشان را میبوسم.
از نظر شما این رئالیتی شو در ادامه مسیر برای جذاب ماندن و جذب مخاطب بیشتر نیازمند توجه به چه مواردی است؟
درباره «شام ایرانی» مهمترین نکته این است که هر قدر ایرانیتر و سادهتر برگزار و فضای متفاوت تری خلق شود، بینندگان آن را بیشتر دوست دارند. همچنین درنظرسنجیها مشخص است که چه مواردی برای مخاطب جذاب است و چه نکاتی نه. ما به عشق مخاطب کار میکنیم و به عشق آنها همه کار میکنیم و نظرشان بسیار مهم است.