جستجو در سایت

1404/04/19 20:04

اضافه شدن بازیگر هندی راگاو جویال به فیلم پرستاره The Paradise

اضافه شدن بازیگر هندی راگاو جویال به فیلم پرستاره The Paradise
راگاو جویال، بازیگر هندی و ستاره فیلم تحسین‌شده «بکش»، به تیم بازیگری فیلم جدید نانی با عنوان «بهشت» به کارگردانی سریکانت اودلا پیوست.
به گزارش سلام سینما

راگاو جویال، بازیگر مطرح هندی که اخیراً با فیلم اکشن «Kill» در جشنواره تورنتو درخشید، به جمع بازیگران فیلم بلند و مورد انتظار «The Paradise» به کارگردانی سریکانت اودلا و با بازی نانی پیوست.

داستان فیلم در دهه ۱۹۸۰ و در شهر سکندرآباد می‌گذرد و به بررسی تبعیض‌های اجتماعی می‌پردازد. فیلم ماجرای قبیله‌ای به حاشیه‌رانده‌شده را روایت می‌کند که حقوقشان از آن‌ها سلب شده و در میان ساختارهای ظالمانه اجتماعی، با رهبری غیرمنتظره، برای به رسمیت شناخته شدن و دستیابی به حقوق شهروندی مبارزه می‌کنند.

جویال که به خاطر بازی‌های قدرتمندش در فیلم «Kill» و سریال «Gyaarah Gyaarah» شناخته می‌شود، برای ایفای نقشی منفی و خشن انتخاب شده است.
اودلا درباره انتخاب او گفته:

«در ابتدا یک شخصیت لاغر با سبیل پرپشت را در ذهن داشتیم. اما وقتی بازی ترسناک راگاو را در Kill دیدیم، مطمئن شدیم که او انتخاب مناسبی است. او خشونت خام و واقعی به نقش آورد که ما را کاملاً متقاعد کرد.»

فیلم «The Paradise» دومین همکاری نانی با سریکانت اودلا پس از موفقیت فیلم «داسارا» است؛ فیلمی که جوایز بهترین کارگردانی را از فستیوال‌های Filmfare، SIIMA و IIFA برای اودلا به ارمغان آورد.

تاریخ اکران فیلم ۲۶ مارس ۲۰۲۶ تعیین شده و قرار است در ۸ زبان از جمله تلگو، هندی، تامیلی، کانادایی، مالایالمی، بنگالی، انگلیسی و اسپانیایی منتشر شود. همچنین گفت‌وگوهایی با یک استودیو هالیوودی برای همکاری بین‌المللی در جریان است.

نانی، که پیش‌تر با فیلم تحسین‌شده‌ی «Eega» ساخته اس. اس. راجامولی در سطح جهانی شناخته شد، درباره پروژه جدید خود می‌گوید:«این فیلم مد مکسِ هند است، و من کاملاً به این حرف ایمان دارم. فضای فیلم وحشیانه خواهد بود و این وحشی‌گری با نوعی عدالت شاعرانه همراه خواهد بود.»

همزمان با تولد راگاو جویال، ویدئویی پشت صحنه منتشر شد که در آن مراحل طراحی شخصیت و ظاهر این بازیگر توسط کارگردان نمایش داده می‌شود.

منبع: variety


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image