جستجو در سایت

1404/07/12 15:57

آواتار با نگاه کوتاهی به Avengers: Doomsday آغاز می‌شود

آواتار با نگاه کوتاهی به Avengers: Doomsday آغاز می‌شود
براساس گزارش‌های منتشر شده توسط منابع هالیوودی، فیلم سوم مجموعه «آواتار»، با عنوان (Avatar: Fire and Ash)، قرار است با یک پیش‌نمایش از پروژه مورد انتظار دنیای سینمایی مارول، (Avengers: Doomsday)، آغاز شود؛ خبری که می‌تواند مسیر آینده MCU را تحت تأثیر قرار دهد.
به گزارش سلام سینما

سومین قسمت از فرنچایز «آواتار» (Avatar) به نام «آتش و خاکستر» (Fire and Ash) به کارگردانی جیمز کامرون چند ماه دیگر روی پرده می‌رود. شایعه شده که پیش از آغاز فیلم، تصاویری از قسمت بعدی «انتقام‌جویان» (Avengers) یعنی «روز قیامت» (Doomsday) در سینما پخش خواهد شد. 

با این حال، طرفداران باید تا ۱۹ دسامبر ۲۰۲۵ منتظر انتشار «آواتار: آتش و خاکستر» » باشند. کوین فایگی و مدیران مارول استودیو تلاش کرده‌اند اطلاعات پروژه را محرمانه نگه دارند، اما در عصر افشای اطلاعات و لو رفتن جزئیات، چنین رویکردی چالش‌برانگیز است. تاکنون تنها اطلاعاتی که برای هواداران روشن است، فهرست بازیگران و تاریخ انتشار فیلم است.

شگفت‌انگیزترین بخش این شایعات، بازگشت رابرت داونی جونیور در نقش یکی از شاخص‌ترین شرورهای دنیای کمیک مارول، ویکتور فون دوم، است. این خبر همه را غافلگیر، زیرا داونی جونیور یکی از پایه‌گذاران MCU بود و با بازی در نقش تونی استارک، در تمام آثار مارول حضور داشت. شخصیت او در «اتقام‌جویان: پایان بازی» (Avengers: Endgame) جان خود را فدا کرد و مرگش با احترام فراوانی نمایش داده شد.

با وجود برخی شک و تردیدها در میان طرفداران، انتظار می‌رود این پیش‌نمایش اولیه، نگرانی‌ها را کاهش دهد و حتی ممکن است برخی از هواداران سرسخت MCU تنها برای دیدن این نگاه کوتاه به «روز قیامت» سراغ «آواتار: آتش و خاکستر» بروند.


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image