جستجو در سایت

1404/04/30 20:27

پیشتازان فضا با یک آهنگ وارد دنیای پاپ شدند

پیشتازان فضا با یک آهنگ وارد دنیای پاپ شدند
قسمت دوم فصل سوم سریال «پیشتازان فضا: جهان‌های عجیب جدید» با عنوان «Wedding Bell Blues» صحنه‌ای شاد و غافلگیرکننده را به تصویر کشید؛ جایی که آهنگ پاپ کلاسیک "Wake Me Up Before You Go-Go" از گروه Wham! در جشن روز فدراسیون پخش شد و شخصیت‌های اصلی سریال در فضای شاد و طنزآمیز به رقص درآمدند.
به گزارش سلام سینما

در قسمت دوم فصل سوم سریال «پیشتازان فضا: جهان‌های عجیب جدید» (Strange New Worlds)، بینندگان با یکی از عجیب‌ترین و در عین حال شیرین‌ترین لحظات موسیقایی این مجموعه روبرو شدند؛ جایی که مشخص می‌شود ترانه محبوب دهه ۸۰ میلادی، "Wake Me Up Before You Go-Go" از گروه Wham! همچنان در قرن ۲۳ام زنده و پرطرفدار است.

این قسمت با عنوان «Wedding Bell Blues» دارای لحنی طنزآمیز و متفاوت است. در جریان ماجرا، یکی از اعضای جوان و بازیگوش نژاد قدرتمند Q (با بازی رییس داربی) موجی از هرج‌ومرج ایجاد می‌کند که در نهایت منجر به برگزاری عروسی عجیبی بین اسپاک (ایتن پک) و پرستار چاپل (جس بوش) می‌شود. پس از پایان ماجرای جادویی و بازگشت همه‌چیز به حالت عادی، خدمه‌ی سفینه‌ی اینترپرایز همچنان به مناسبت «روز فدراسیون» جشن می‌گیرند؛ صدمین سالگرد تأسیس فدراسیون متحد سیاره‌ها.

بیشتر بخوانید:

10 سفینه فضایی قدرتمند دنیای پیشتازان فضا | رتبه‌بندی

درگذشت تام تروپ، بازیگر مطرح پیشتازان فضا در 97 سالگی

در جریان این جشن، آهنگ پرانرژی و شاد «Wake Me Up Before You Go-Go» پخش می‌شود و کاپیتان پایک (انسون ماونت) و کاپیتان پاتل (ملانی اسکروفانو) از اولین کسانی هستند که به رقص درمی‌آیند. همچنین اسپاک و لا‌آن (کریستینا چونگ) نیز با یکدیگر می‌رقصند، صحنه‌ای که به احتمال یک رابطه‌ی عاشقانه‌ی جدید در ادامه فصل اشاره دارد.

حضور این ترانه‌ی کلاسیک پاپ در دنیای علمی-تخیلی «پیشتازان فضا» ممکن است برای برخی مخاطبان غافلگیرکننده باشد، اما انتخابی است که به طرز عجیبی درست احساس می‌شود. این آهنگ که در سال ۱۹۸۴ منتشر شد، اولین ترانه شماره یک گروه Wham! در بریتانیا و آمریکا بود و همان‌طور که پیش‌تر در سریال‌هایی چون «شوالیه ماه» (Moon Knight) و «پسرها» (The Boys) هم شنیده‌ایم، هنوز هم انرژی‌بخش است.

در دنیای «پیشتازان فضا»، موسیقی کلاسیک معمولاً به آثار موزار و چایکوفسکی محدود می‌شود. اما چه کسی گفته موسیقی پاپ دهه ۸۰ نمی‌تواند همان جایگاه را در آینده پیدا کند؟ شاید روزی هم برسد که شاهد معرفی موسیقی متالیکا به جنگجویان کلینگون باشیم!

قسمت‌های جدید سریال «Strange New Worlds» هر پنج‌شنبه از طریق +Paramount منتشر می‌شوند.

منبع: slashfilm


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image