جستجو در سایت

1403/11/22 23:50

اتفاق عجیب در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر | ویدیو

اتفاق عجیب در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر | ویدیو
مراسم اختتامیه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در حالی به پایان رسید که یک اتفاق بسیار عجیب در موضوع اهدای سیمرغ‌ها رخ داد.
به گزارش سلام سینما

سیمرغ بلورین بهترین فیلم چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در حالی به سید مازیار هاشمی، تهیه‌کننده فیلم زیبا صدایم کن رسید که این فیلم در هیچ بخش تخصصی جشنواره نتوانست جایزه‌ای را از آن خود کند.

سید مازیار هاشمی در هنگام دریافت سیمرغ بلورین برای بهترین فیلم جشنواره گفت: این سیمرغ را به قلب مهربان رسول صدرعاملی (کارگردان فیلم) اهدا می‌کنم.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که فیلم زیبا صدایم کن به‌رغم نامزدی در 9 رشته برای دریافت سیمرغ بلورین به جز سیمرغ بلورین بهترین فیلم، در رشته‌های دیگر ناکام مانده بود.

حال پرسش اینجاست چگونه فیلمی که در هیچ بخش تخصصی بهترین فیلم جشنواره نبوده، سیمرغ بلورین بهترین فیلم را از آن خود می‌کند؟

 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image